Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Dzień z życia Mistrza Gry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160131)

Falc 15-01-2008 09:20

Wiecie ja doszedlem do wniosku ze czasami gm'i zaduzo siedza przed kompem... bo juz myla soibe osoby ktore banowac.... jestem przykladem... dostalem bana doslownie za kogos ktos pieprzyl glupoty jakies a ja bana dostalem... a oto on
http://img134.imageshack.us/img134/1016/uo0087cq0.jpg
a to byl moj 2 ban... skonczyl sie pogralem z 2 tygodnie i jakis noobek sempil itemki ww na trade mi poszlo i 3 ban... i delate i 76 ek poszedl... nawet sie niedal wytlumaczyc zal...

Walkin 15-01-2008 19:51

Wiecie co oznacza obecnie określenie NOOB? Oznacza osobę która nie zabija innych postaci, jest miła w rozmowie i nie przeszkadza skilować... Nie noob to wredny skur.... który się chwali ilu ludzi oszukał, ilu zabił, i nigdy nie może się pozbyć czahy. PZDR dla PK. Pozatym tibia uczy.... Czegoś tam zapewne. Poprzeglądajcie oferty kupna postaci na allegro. Mże jakis gm terz sprzedaje? W sumie w PL nic tylko chłamliwi ludzie, nędza i trzeci świat.... I jak oczekiwać że takie poryte dzieci kiedykolwiek zrozumieją jakiekolwiek słowo określające pozytywną ludzką cechę? Ilu z was wie wogóle o czym piszę??? To świadczy o WAS!!! PZDR NOOB :evul:

gugus44 16-01-2008 12:06

ACh

ach chciałbym być GM

love 16-01-2008 16:00

help

czy jest jakiś gm polak proszę powiedźcie

Mati1992 16-01-2008 18:32

Za malo Gm

36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów to za malo by dostatecznie zabezpieczyc tibie przed nieuczciwymi graczami (bociarze, hakerzy itd.):ban:

Mati1992 16-01-2008 18:40

zgadzam sie z Tobą

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walkin (Post 1844576)
Wiecie co oznacza obecnie określenie NOOB? Oznacza osobę która nie zabija innych postaci, jest miła w rozmowie i nie przeszkadza skilować... Nie noob to wredny skur.... który się chwali ilu ludzi oszukał, ilu zabił, i nigdy nie może się pozbyć czahy. PZDR dla PK. Pozatym tibia uczy.... Czegoś tam zapewne. Poprzeglądajcie oferty kupna postaci na allegro. Mże jakis gm terz sprzedaje? W sumie w PL nic tylko chłamliwi ludzie, nędza i trzeci świat.... I jak oczekiwać że takie poryte dzieci kiedykolwiek zrozumieją jakiekolwiek słowo określające pozytywną ludzką cechę? Ilu z was wie wogóle o czym piszę??? To świadczy o WAS!!! PZDR NOOB :evul:

Zgadzam się to prawda Polacy są najbardziej chamskim i oszukanczym narodem w tibii 90% polakow jakich spotykam to poku****** nooby

Hasbaran 17-01-2008 15:21

Wescie dajcie se spokoj z tibia i ogladajcie na Disney Channel

HIGH SCHOOL MUSICAL 2!!! :wiking:

Dagon_Guardian 21-01-2008 18:16

"Obecnie mamy 36 aktywnych Gamemasterów oraz 10 Customer Support’erów,"

Gdyby kazdy zalogowal na 2 swiaty dziennie to na guardii bylby conajmniej 1 raz na dzien wiec jak to mozliwe ze od 2 tygodni daje reporty i nikt nie dostal bana?

Ciekawe gdzie Ci gm, zdecydowanie za malo ich a mysle ze sa osoby ktore moglyby dostac to stanowisko

Buszmenx 22-01-2008 20:13

zgadzam sie z Dagonem:p
Tez wiele pisze raportow i nadal nikt bana nie wyrwal :p
Pozdro :lucznik:

Trompac 23-01-2008 21:08

Te tłumaczenia są idiotyczne buahahaha!!! ale mają wyobraźnię. Mój kumpel nabrał się na pacc za 6k xd.

JUNIR 23-01-2008 22:18

Cytuj:

Gdyby kazdy zalogowal na 2 swiaty dziennie to na guardii bylby conajmniej 1 raz na dzien wiec jak to mozliwe ze od 2 tygodni daje reporty i nikt nie dostal bana?
Wg mnie gm powinnien mieć obowiązek zalogowania sie w grze na conajmniej 3 światach... i codziennie na innych 3 bo po co gm ktory jest nieaktywny albo siedzi tylko na antice etc ?

Soulidum 27-01-2008 09:10

Tak tylko piszą, ale jak dam raporta to gm prosi o dowody no linka mu nie bede wysyłał a jak ktos na bocie jedzie to gm alarm i gm "he is at keyboard":(

Dak250 27-01-2008 14:18

A gdy się komuś naprawdę popsuła klawiatura i mu się wciska F1 ? :P

Vandal1993 29-01-2008 10:03

Znaczy Wiesz co ....

według mnie GM są często dostawałem bana ale za jakies byle co za powazniejsze sprawy nie kareaja pzdr :D

mikolaj99 01-02-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwimenor (Post 1826483)
5. Zbanowany za: Sprzedawanie PACC.
Wytłumaczenie: Źle mnie zrozumiałeś. Po czesku „selling premium” oznacza „jak leci wszystkim?”.

Huahuahuahuahuahua no ten kawalek byl niezly wielkie brawa! :)

Liberoz 02-02-2008 18:03

http://czikitatown.myminicity.com/ wejdzie wszyscy im wiecej tym lepiej, wchodzcie codziennie chyba nie chcecie zeby grubi amerykanie byli lepsi niz polacy :C!

yenka 03-02-2008 17:10

GM i boty

Jakoś tyle osob lata na bocie , wszyscy dokladnie wiedza gdzie kto i jak , nawet na obcym serwerze bym nie musiala dlugo szukać , obstawiam malpy , żółwie , roty np na daramie , i jakies slimy do skilowania . Założe się o każde pieniądze , że kogoś tam znajdę ,gracze od razu widza co i jak a Gm nie widzi .Tyle banów by było ..Tak przy okazji to czemu tych GM nie ma tylu , na pewno senior tutorzy by cos mogli zmienić, jeśli by uzyskali wiecej uprawnień.Poza tym często jak kogoś shakuja , haker na zakończenie załatwia bana osobie , wystarczy puscic jakis bzdurny link na trade i juz jest , a taki poszkodowany nie moze nic wytlumaczyć, a wystarczy na liste dedów popatrzec , widzi się że kolesia rookowali -- i za to ban.Poza tym przed upem można było jeszcze bota zastawic np potem a teraz nie - wg niektorych opinii to pomoc i zacheta , żeby używać botów- bo co mu niby zrobia teraz ?

FeriusxD 09-02-2008 13:37

Myślałem ,że życie Gm'a jest prostszexD^^

bylo 10-02-2008 00:06

Po co zakładać nowy temat.
Było. Zamknąć.

Asash 10-02-2008 10:11

@up
Sam sie zamknij! Zal mi ciebie ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44.