![]() |
o k
|
Z pełnym szacunkiem do ryby bo do niego nic nie mam ale jak by ktos inny dal taki filmik to komentarze byly by takie "LOL UZALEZNIONY IDIOTA DAJAC TAKI FILMIK POKAZUJESZ JAKIM JESTES DZIECKIEM TIBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WY **** Z TEGO FORUM" i inne tego typu komentarze.
|
Cytuj:
Ja chce liczniki kur.wa |
Cytuj:
|
Gratki :p fajny filmik
|
Czekałem od początku tematu, żeby to ściągnąć - dziś wreszcie złapałem czas w którym net działa dobrze.RespectB)
|
9 godzin bez przerwy siedziec przed tibia... albo zmieniales sie z kumplem albo niezly z ciebie maniak(bez obrazy), ja bym tyle nie wytrzymal :baby: no ale musze przyznac ze niezle ci szlo. Wbijales lvl w 2 godziny, tylko pogratulowac ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wyluzuj, chyba każdy rozgarnięty wie, że siedział sam. |
lol xD
Nie byłbym w stanie tyle expić(chyba) Niezły loot, gogo 100 @up nice inglisz w podpisie :) |
@Ci co piszą get a life itp.
A co kogo obchodzi co dana osoba robi i ile czasu ? Zajmijcie się swoim życiem :) Jedni lubią siedzieć przed kompem a drudzy uprawiać jogging po lesie. @Topic No to nieźle wymęczyłeś tych Czarowników :D Gratz. |
Cytuj:
@down juz mu wysłałem 100złotych na następnego pacca, kartke z życzeniami i bombonierkę. |
Kto jak kto, ale ty Etoric się powinieneś przyłączyć do tych życzeń.
(jakby ktoś nie zrozumiał, to Etoric i Ryba się nie lubią :<) |
Cytuj:
|
Ale długi ten film ale loot super gz filmu.
|
Nic dodac nic ujac...Ryba_/ :cup:
|
nudneeeeeeee
|
Cytuj:
btw dzięki za odświeżenie tematu xd @down O TAK EPIC PWNT OVER 9000 : OO xdd |
w jednym temacie ryba narzekal ze typ 3h siedzial na wrl a sam co robi ??
Own3d |
Ten film jest ze stycznia po co wy go odkopaliscie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:54. |