![]() |
Super poradnik,bardzo mi się przydał ;)
|
Cytuj:
Ja jakos bez trudu znosze nocki leb nie boli starsi sie nie pluja i lajt , a i bylbym zapomnial o najwazniejszym : papierosy musza byc bo tak sie palic chce ze chuj ;p. dawno nie robilem nocki bo mam pokoj z bratem , a brat ma 25 lat i do oboty wstaje dzien w dzien , a ja do szkoly a piatki i soboty odpadaja bo brat robote ma , ale za tydzien juz bedzie lajt bo siostra wyjechala do Grecji na rok i podlaczam tam 2 kompa i mam pokoj sam wiec nocki robie kiedy chce a szczegulnie jak wakacje beda to masakra . Tyle na ten temat dzieki za uwage i pzdr |
Napisane w fajnym stylu, troszkę humoru i powagi :D daje 9/10 :)
|
Ja pierdolę co za ludzie... Najlepszy sposób to spanie do 12,13 a wy tu jakieś przepisy dajecie idioci.. łapcie co jest pod ręką do żarcia i tyle...
|
moje podejście do nocek zmieniło się całkowicie po przeczytaniu tego poradnika :D spodobała mi się część o jedzeniu u wytłumaczenie działania :) gratz 10/10
|
Good poradnik ale ja to sobie robie nocke tak-biore sprite albo cole chipsy popcorn i gram xD ja malo spie ogolnie
|
Nie wiem czemu miałbym strzelać browarki aka grzańce... Alkohol ułatwia sen;)
Nocka jak nocka, 23 komp chodzi siadam ciskam do 5 log na froscikach i gites... Butelke z wodą zwykle mam przy biurku więc no problemo. |
LOL !! To wy poradnikow do tego potrzebujecie ? ;|
zrob sobie ktos pare nocek pod rzad ;] tak zeby ok. 70+ h nie spac... zoabczycie, jak fajnie ;) Polecam ;) |
Cytuj:
|
Slythia, ty w łagrze byłaś czy co? O.o
|
Ciekawe... Wy już nie macie o czym poradników pisać? :D Poza tym te przepisy są zbyt skomplikowane, kto by marnował czas na jakieś placki... Tyle tych składników...
Ja tam polecam wafle ryżowe z nutellą. |
a papierosy? bez nich ani rusz
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Studiujesz prawo czy medycynę?
|
Cytuj:
|
Uwaga z tymi nockami. Po paru dniach niespania zachodzą nieodwracalne zmiany z mózgu.
Chociaż ja pamiętam miałem kiedyś 80h bez snu.. W tym 0 przy Tibii :-P |
Moja jedyna, poważna "nocka" a w sumie 1,5 nocki to był czas przed bardzo ważnym egzaminem z histologii, na który nie wiedziałem, kiedy miał
się wogóle odbyć i wziąłem się do nauki 3 dni przed nim i na szczęście zdałem ^.^. Nie policzyłem "nocek" spędzonych na dystkotekach lub hmm. .. na innych nocnych zajęciach, ale nigdy nie zarywałem snu przez Tibię, do tego poziomu mnie nie walnęło =P. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |