Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Jak przeżyć nockę? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=162436)

Sputer 02-03-2008 22:05

Super poradnik,bardzo mi się przydał ;)

Pieczka-Saphira 03-03-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sardendor (Post 1902125)
Ehh ludzie wypisuja jakies bzdety "jak przezyc nocke"
wypisujecie takie bzdury, ze trzeba pic kawe, czy jakies inne gowienka.
Ja jakos siedzialem 4 dni bez przerwy przy kompie "tibii" i wystarczyly mi tylko platki chocapic i mleko :P

teraz zaluje ze stracilem na to tyle czasu

Dokladnie niewiem jaki to problem w nocy grac jak mialem 16 lat okolo non stop robilem nocki bez zadnego planowania jak bylem glodny robilem platki lub kanapke i tyle . Najlepsze byly wakacje non stop nie spalem prawie bylo tylko tak : rano basen potem noga potem picie potem nocka i tyle ;p .
Ja jakos bez trudu znosze nocki leb nie boli starsi sie nie pluja i lajt , a i bylbym zapomnial o najwazniejszym : papierosy musza byc bo tak sie palic chce ze chuj ;p.
dawno nie robilem nocki bo mam pokoj z bratem , a brat ma 25 lat i do oboty wstaje dzien w dzien , a ja do szkoly a piatki i soboty odpadaja bo brat robote ma , ale za tydzien juz bedzie lajt bo siostra wyjechala do Grecji na rok i podlaczam tam 2 kompa i mam pokoj sam wiec nocki robie kiedy chce a szczegulnie jak wakacje beda to masakra .

Tyle na ten temat dzieki za uwage i pzdr

Lend 09-03-2008 14:02

Napisane w fajnym stylu, troszkę humoru i powagi :D daje 9/10 :)

Rukahs 09-03-2008 14:16

Ja pierdolę co za ludzie... Najlepszy sposób to spanie do 12,13 a wy tu jakieś przepisy dajecie idioci.. łapcie co jest pod ręką do żarcia i tyle...

FifiCokolwiek 11-03-2008 17:01

moje podejście do nocek zmieniło się całkowicie po przeczytaniu tego poradnika :D spodobała mi się część o jedzeniu u wytłumaczenie działania :) gratz 10/10

RUCHWARRIOR 11-03-2008 18:43

Good poradnik ale ja to sobie robie nocke tak-biore sprite albo cole chipsy popcorn i gram xD ja malo spie ogolnie

Xzonixek 11-03-2008 22:06

Nie wiem czemu miałbym strzelać browarki aka grzańce... Alkohol ułatwia sen;)

Nocka jak nocka, 23 komp chodzi siadam ciskam do 5 log na froscikach i gites... Butelke z wodą zwykle mam przy biurku więc no problemo.

IronMaidenPL 12-03-2008 22:47

LOL !! To wy poradnikow do tego potrzebujecie ? ;|

zrob sobie ktos pare nocek pod rzad ;] tak zeby ok. 70+ h nie spac... zoabczycie, jak fajnie ;) Polecam ;)

Slythia 12-03-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez IronMaidenPL (Post 1949213)
LOL !! To wy poradnikow do tego potrzebujecie ? ;|

zrob sobie ktos pare nocek pod rzad ;] tak zeby ok. 70+ h nie spac... zoabczycie, jak fajnie ;) Polecam ;)

Bardzo fajnie... Czujesz sie, jakbys mial zaraz sie przewrocic, czujesz kazdy miesien... Slyszysz wlasne serce... Ktore dziwnie bije (za szybko)... Jest ci niedobrze... Przytrzymujesz sie wszystkiego, by jakos isc... I zasypiasz gdzie popadnie ;D

Duch Niespokojny 13-03-2008 13:33

Slythia, ty w łagrze byłaś czy co? O.o

Helixaw 13-03-2008 14:13

Ciekawe... Wy już nie macie o czym poradników pisać? :D Poza tym te przepisy są zbyt skomplikowane, kto by marnował czas na jakieś placki... Tyle tych składników...

Ja tam polecam wafle ryżowe z nutellą.

nokijjjja 13-03-2008 17:08

a papierosy? bez nich ani rusz

Cytuj:

Super poradnik,bardzo mi się przydał
o kvrwa, hhaha

Slythia 13-03-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1949594)
Slythia, ty w łagrze byłaś czy co? O.o

Nie, to tylko efekt niespania ;D.

Duch Niespokojny 13-03-2008 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1950105)
Nie, to tylko efekt niespania ;D.

No właśnie pytam, gdzie ci tak spać nie dają :p

Slythia 14-03-2008 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1950706)
No właśnie pytam, gdzie ci tak spać nie dają :p

Krotko mowiac sesja ;P. W sumie.. Gdybym spala to na to samo by wyszlo ;(. Tak to jest zasnac na najwazniejszym egzaminie...

Duch Niespokojny 14-03-2008 21:43

Studiujesz prawo czy medycynę?

Slythia 14-03-2008 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1952023)
Studiujesz prawo czy medycynę?

Studiowalam... Architekture.

Gelt 14-03-2008 21:55

Uwaga z tymi nockami. Po paru dniach niespania zachodzą nieodwracalne zmiany z mózgu.

Chociaż ja pamiętam miałem kiedyś 80h bez snu.. W tym 0 przy Tibii :-P

neopostman 14-03-2008 22:05

Moja jedyna, poważna "nocka" a w sumie 1,5 nocki to był czas przed bardzo ważnym egzaminem z histologii, na który nie wiedziałem, kiedy miał
się wogóle odbyć i wziąłem się do nauki 3 dni przed nim i na szczęście zdałem ^.^. Nie policzyłem "nocek" spędzonych na dystkotekach lub hmm. .. na innych nocnych zajęciach, ale nigdy nie zarywałem snu przez Tibię, do tego poziomu mnie nie walnęło =P.

Stonhard 14-03-2008 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Goggo (Post 1855665)
Info
http://www.sws.org.pl/news/images/topics/komputer.gif

Wyposażenie

Ważnym krokiem są również przeróżne przedmioty (Jedzenie/Picie) znajdujące się w pobliżu naszego stanowiska. Warto w je się wyposażyć przed naszą ,,nocką''. W tym dziale przedstawiam co wg. mnie zabrać i dlaczego , a w dalszej części jak je przygotować.

Grzaniec-lekkie , ciepłe piwko
Coca Cola - Napój gazowany posiadający znikome ilości Kofeiny.
Chleb pełnoziarnisty-Pobudza koncentracje
Szynka-To samo co na górze.
Toster-Do chleba
Masło-Do chleba
Budzik-Opisane wcześniej.
Napoje-Wg. Uznania. Niektórzy w ogóle nie piją , a inni w ilościach hurtowych. (Polecam soczki marchewkowe !)
Pomidor,Sałata zielona itd-Przedmioty potrzebne
do ,,Przepisów''
............................................

Temat bardzo ciekawy i zapewne przydatny, ale zamiast tego wszystkiego sproboj raz sobie _______/ i nocke posiedziec ;].

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03.