![]() |
Przestańcie sie wyzywać jestesmy Polakami kruwy jebnae.
|
Cytuj:
Arcania jest takim zacofanym serwerem ze tam nie mozna nikomu wierzyc , czemu? Bo raz pan X jest po 1 stronie barykady a raz po 2. @topic Ta Tiuso,Bedu,Fosfik i inne "mniej" wartosciowe osoby moze PL sa? Taka prawda ze teraz coraz wiecej 100+ to sa br/hiszp. A w 2 czesci mojego posta chodzilo mi o to zeby wszystkie gildie zjednoczyly i pokonaly "rozwalajaca" sie((Przykad Leszczu,Damoon,Bedu,Moru dawniej Arcash,Fosfik,Tiuso) Gildie DPFT. Kazda wojna , ktora wywolala 1 Gildia przeciw DPFT zawsze konczyla sie kleska(TTT,SB,7K,Occt~) wiec czemu wszystkie gildie(te lepsze) nie moga sie zjednoczyc na jedna zgrana gildie? |
a moze NIE CHCA?
|
Top 50 Arcania
Na 50 osob jest 40 polakow , zostaje 10 osob z innych narodowosci z tego 4 jest hunted ... no jest ich wiecej zacznijmy sie bac :/ |
Co do Bedka to z tego co pamietam to do 200~lvla był polakiem.. no chyba że się mylę :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@ Cytuj:
nc |
Cytuj:
|
Tak na serio to Fosfik jakiej narodowosci jest teraz ? Nie uczestnicze juz w "rzyciu" arcani jak kiedyś to nie wiem.
|
Cytuj:
1) boja sie zeby znow nie przegrac 2) moze nie beda zgrani 3) TTT = SB = 7K = Occitane w 90% |
Siemka co tam ?
|
ej cze <znaki>
|
? ?
|
Cytuj:
|
No mi sie wydawalo ze kiedys gral nim jakis polak...
|
Cytuj:
Kupil go picinhoxs ale wszedl na stronke freepacc.yoyo.pl i stracil chara |
kazi zmien ten avatar bo mi staje jak go widze :evul:8o:p
Cytuj:
rava mowilem ci juz dawno ze fofik byl kiedys polakiem btw. nie czepiac mnie sie jak pisze bo z roboty zmeczony po 8h przyszedlem :P |
Do twórcy tematu.
Piszesz do Aaty dlaczego wpierdoliłes mi się na resp i masz jeszcze pretensje ,że ci payment wystawił??To ,że on jest po 7 klasach i teraz na dokształcanie chodzi nie oznacza ,że paymentu wystawic nie potrafi :P |
Cytuj:
Heh, a jednak wystawił ;) - tobie sie nie wpierdolilem ani nikomu innemu . A tak jak juz jesteśmy w temacie nauki Aaty na rl to z tego co wiem Aata Arhari (jeden z ownerów) nie zdał 4 razy w gimnazjum . Ja tego nie potwierdzam , poprostu dowiedziałem sie od pewnego znajomego (może być to plotka) . Czy ktoś wie ile Aata ma ownerów ? A może sprzedał postać i dlatego nadaje paymenty za nic ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |