![]() |
Czasem popije do towarzystwa,ale ogolnie to nie. =]
|
Smialo mozecie sobie zalozyc forowy klub AA.
|
Cytuj:
|
Ciekawe czy by przeszlo. : D
rekrutacja: -trzeba wyslac filmik jak sie zeruje 0.5 l |
Cytuj:
|
Slay jesteś ateistą, ale widzę że mimo wszystko w niektórych sprawach popierasz kościół :P
|
Cytuj:
I wisi mi podejscie Kosciola do tej sprawy - jak dla mnie to kwestia bardziej moralnosci. |
Cytuj:
|
Heh w czasie przyjmowania komunii, kto myślał o alco? ;o Na pewno nie ja ;s Byłem nie świadomy tego co robie, "zrobiłem bo musiałem" xP!
|
I tu nie chodzi o jakieś usprawiedliwianie się.
Po prostu nie poczułem przysięgania ani nie czuję teraz, że coś przysięgałem. To co? Myślicie, że przysięgałem? :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Hah ja tam nie widze nic zlego... ale czasmi mozna przez to w niezle gowno sie wjebac :P... |
Oczywiscie ze pije!
Zaczełem hmm 2 gimnazjum ... potem rozpilem moje kumpele z liceum =P i teraz jestesmy tak zgrana paczka i wogole =P razem pijemy i sie dobrze bawimy. Raz stracilem tylko przytomnosc :p to byla ciezka noc nic nie pamietam =P Czego nie pilem ... tylko denaturatu :p Bo spirol =P aka szajba jest miodzio Najbardziej jednak lubie piwo tak sobie wypic z kumplami.. Zaczynalo sie od lechow potem zubry bo tansze a teraz to juz co jest :P ale i tak najlepszy zywiec bo z puszczy ! To jak z tym klubem? AA |
ja zjat cukierka z alkoholem i sie upił plx czy moge byc w waszym klubie aa?
no wezcie plx |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale, jak mowilem, nikomu nic nie narzucam. |
Chodziło mi o to wyrażenie 'przed 18'. Bo czytając cały Twój post odniosłem wrażenie, że to ścisła granica, co do jednego dnia. A jak chodzi Ci ogólnie o picie w młodym wieku to spoko, yo :p
|
Cytuj:
Na szczęście ja nic nie przysięgałem ;) Protestant, w dodatku nieochrzczony. Uważam, że wszystko jest dla ludzi, jeśli zachowuje się umiar. |
Wogole to jest smieszne 18 Lat bo co...
Ostatnio jaja byly babka w sklepie "Poproszę o dowodzik" kumpel pokazuje Legitke <Mial w ten dzien 18naste urodziny> a babka tak no i tak Ci nie moge sprzedac bo nie wiem o której sie urodziles przyjdz jutro... !? Pije bo lubie... |
Cytuj:
Cytuj:
edit: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |