![]() |
Świetny poradnik ! Mi się bardzo przyda.
Gratulację dla Ciebie, że chciało Ci się tyle pisać. Rób więcej poradników :p |
NIech Ktos napisze poradnik jak dojsć na frost dragony, jak na nich expic itd <plz>
|
poszukaj sobie frosty i sprobuj na nich poexpic, a pozniej sie z nami podziel przezyciami, a nastepny raz bedziesz korzystal z funkcji szukaj :D
up4, badz 5 , to nie jest odpowiedz na moje pytanie , ale pewnie polega to na tym ze jakies silnego potworka zamkniesz szkrzyniami a dwa slabsze cie leja, tamten do ciebie nie dochodzi a ma za mocny shield by pasc na 3 strzaly jak trolle :D nie no jest pare sposobow, ale jak sie robi tabelke, to trzbe ata tabelke opisac czyz nie ? |
Jedna sprawa.
W JAKI SPOSÓB 8 LVL MOŻE MIEĆ80 DISTA ? ZANIM WBIŁBYŚ 70 MIAŁBYŚ JUŻ MINIMUM 10 LVL NAWET SKILLUJĄC NA RATACH DAJĄCYCH WRĘCZ SYMBOLICZNE EXPO, A POLECASZ TROLLE NA KTÓRYCH SKILLUJĄC WBIJASZ 10 LVL ZANIM OSIĄGASZ SKILLE 55 W DISTANCE... |
On skillił na zsummonowanym monku... więc expa nie otrzymywał :D A spidery lub raty byly potrzebne żeby shielding wbijać.
|
Poradnika esco nie będę komentował, ale podrzucę coś dla paladynów, którzy nie chcą tracić hp na slimach (dobry sposób nawet dla 8lvl z 10distem)
Po prostu lurujemy slima z okolicy do pomieszczenia, zamykamy go w środku, ustawiamy się tak jak na zdjęciu i rzucamy spearami lub kamykami (oczywiście nie w matkę, tylko w klony) Do tego można zlurować w okolicy 2 snake, roty lub poison spidery aby shielding rósł. http://img155.imageshack.us/img155/5078/treningvq0.png http://img155.imageshack.us/img155/5...7ee605d259.jpg |
TO JEST 1 WIELKI OSZUST JAK MOZNA MIEC MAGIC LEVEL 13 NA 8 LEVELU CO MOZE Z UTEVO LUX SKILOWAŁEŚ I 80 DSITA TO CO WYŁONCZYŁEŚ LEVEL CZY COŚ W TYM STYLU BO JAK SKILOWAŁEŚ TO LEVEL CI TEZ SZEDŁ :cup: NAPRWDE ZŁY PORADNIK NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
@up
dziecko co 1 raz wlonczylo tibie?? tak mlvl robil lightem a co do skilli to jest takie cos jak swiat PvP << tam da sie bic summony i druga rzecz jest takie cos kumpel (albo MC:P) ktory moze byc Sorcem/druidem i zsumonnowac Monka na ktorym mozna skillowac nie expiac takie trudne?? TROCHE WYOBRAZNII/ROZUMU |
Dzięki za komentarze te pozytywne i te nie. Jak tylko znajdę chwilkę czasu to postaram się coś dodać. Jak macie jakieś sugestie to na pw.
Pozdrawiam Esco. |
mi sie wydaje ze skillowanie wylacznie paladynem do duzych skill jest totalna glupota.. , starac sie wbic skill typu 45 i mozna spokojnie zaczac expic na odpowiednich potworach typu ghoul, rotworm, a skill na loozie sam podelci dlaczego odradzam surowo skillowania np do 65-80 na malym levelu? bo nigdy nie wiesz kiedy ciebie czeka zgon.. a strata bedzie odczuwalna, znam z doswiadczenia to.. mialem pare paladynow i tylko jednym obeszlem sie bez skillowania no i dzieki temu nie zniechecalem sie po zgonie i gralem dalej, doszedlem calkiem daleko (91 lvl), lecz jak kazda gra wkoncu sie nudzi :P
Ogolnie dopowiem ze tylko expiac wbilem 87 dystans, no a zgona nie jednego zaliczylem z powodu mojego internetu.. |
e jestescie zjebani czy coX(:confused:
ja mam royal paladin livel 239 expie se na demodrasah i czasami orshabal z moim kolegom livel 100 etile kngiht.:evul: no i to jest dobry eksp juz mam domek thundr hameruw i pare grat shielduw.8o;):):):p:cup: a nie jakies trole po co skilowac destience fihting ja nie skiluje a mam 119 :cup:X( poradnik do dupy podetrszyj se nim twasz;/;/;/:( |
Nie piszcie nic na temat dzieciaka wyżej.
To będzie tylko spam tak jak to co widzimy wyżej. Przecież to oczywiste że myśli że fajny jak ser pożartuje -.- Niestety na świecie przeżyło wiele takich gnojków. |
Jedną z najlepszych expówek dla Pallków jest Nargor :)
Juz od 20 lvla można expic na 1 poziomie , na 2 ,3 od 40 polecam Kasa Zwraca sie po 15min za royalki Najlepsza expówka dla palków , a co najlepsze zawsze wolna;p |
Poradnik spoko
btw. zmień Cytuj:
|
Poradnik spox pewnie nie 1 osobie sie przyda ;p
|
..
Może, ja jestem jaki tępy, ale jak na Boga na 8 lvl mo.zna mieć 80dist i 5mlvl? Jak mi to wytłumaczy ktoś, to kupie mu Nobla.
|
@up
Normalnie. Kupił se duuuuuzo kamyków i light/find person, a kolega/drugi char postawił mu monka i on na nim skillował a 2 potwory (spidery/wolfy) to do shieldingu były potrzebne. |
@up
Monka.? Lol'n'roll. Chyba zaczyna się od czegoś, co da się zranić np. Ghoul.. Potem monk. |
Świetny Poradnik!! Przyda mi się bo chce zrobić pożądnego palla ( Opcja "szukaj" jednak jest dobra ;]).
|
Slime training places for pacc
Dzięki za odpowiedź ale sporo osób też odwiedza te miejsca - szczególnie mnóstwo low lvl facc ktore zabijają slima 'bo oni teraz chcą'.
Ktoś może zna jakieś ciekawe miejsce do treningu ze slimami które znajduje się na premium area? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:06. |