Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Tajemnic Silver Mace tutaj! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167552)

Diabolic-Knight 04-03-2008 22:32

to jest loot z jednego z bossa z faraonów.... Szukając takich itemów na facc z tak bardzoprostych questów ludzie z torga robią z siebie niesamowitych debili na krajową skale.

xXxKaiserxXx 04-03-2008 22:49

@up
Jak się nazywa ten "Boss faraonów" ?

Andrew 05-03-2008 00:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xXxKaiserxXx (Post 1939178)
Skąd wiesz?
Jest jedna osoba która posiada tego mace w domku (thais, kolo dp) nie wiem czy ma go tam dalej ale był tam więc quest może istnieć.

Przeczytaj co napisałem- nie neguje tego questa- nawet napisałem, że prawie na pewno jest. A korytaża tam nie ma, bo nie pokazują go nielegalne programy (których oczywiście nie używam) do podglądu map w tibii, ani nie wykazują tam obecności smoków, czy czego kolwiek.

Kamicha 05-03-2008 01:09

Żal...po co karmicie trola ?
Taki quest nieistnieje,a jak juz by istnial to pewnie jakis baaardzo dlugi od 999lvl :P
Temat Closed plax...po co marnowac miejsce na takie durne tematy xD

Kajulec 05-03-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diabolic-Knight (Post 1939584)
to jest loot z jednego z bossa z faraonów.... Szukając takich itemów na facc z tak bardzoprostych questów ludzie z torga robią z siebie niesamowitych debili na krajową skale.

Chyba pomyliles z crystal mace.

mago 05-03-2008 09:18

@Diabolic-Knight

Juz wyglupiles sie na innym forum z tym swoim tekstem , co zaowocowalo dyskusja ktorej efektem bylo usuniecie 3 stron tematu :D

Ta twoja teoria ze silver mace wypada z faraona 1/100000 jest tak samo prawdopodobna ze z rata wypada w takim samym prawdopodobienstem mpa.

Podaj mi nick gracza ktory lootnal silver mace z faraona ?:D

Andrew 05-03-2008 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamicha (Post 1939844)
Żal...po co karmicie trola ?
Taki quest nieistnieje,a jak juz by istnial to pewnie jakis baaardzo dlugi od 999lvl :P
Temat Closed plax...po co marnowac miejsce na takie durne tematy xD

Skąd wiesz? Zrobiłeś wszystkie questy w Tibii, że wiesz na pewno, że nie istnieje taki quest?
To tak samo jak byś powiedział, że w kosmosie nie ma życia- wszechświat jest trochę duży, i tak na prawdę na jedynej planecie którą powierzchownie zbadaliśmy (mam na myśli Ziemię) życie jest.

xXxKaiserxXx 05-03-2008 11:01

Chodziło mi o to że quest może istnieć, ale na pewno nie wypada z faraonów (chyba że niezwykle rzadko w co wątpię).

Jajko 05-03-2008 11:01

;/

Czego wy jeszcze chcecie , chyba 2 osoby pisaly ze próbowaly i nic tylko zmarnowali kase .

Czekamy na film , lecz raczej sie nie doczekamy :confused:

silver_mace_secret 06-03-2008 18:50

Nie zdazylem filmu nagrac :| Sorry...
Mysle ze sie oplacalo...

http://img87.imageshack.us/img87/5131/smsoldsl5.jpg

Rocket Slayer 07-03-2008 17:27

Nie zdążyłeś? To teraz go nagraj! Masz okazję!
liczę, że ściągnięcie i zainstalowanie Tibicam nie jest aż takim problemem....
Ok? filmik plax, gdy zobaczę to pogratuluję ci...

silver_mace_secret 07-03-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer (Post 1940369)
Nie zdążyłeś? To teraz go nagraj! Masz okazję!
liczę, że ściągnięcie i zainstalowanie Tibicam nie jest aż takim problemem....
Ok? filmik plax, gdy zobaczę to pogratuluję ci...

Nie zobaczyles posta ktory napisalem wyzej? Przyjzyj sie zdjeciu...

Arcan 07-03-2008 17:48

Haah! teraz to dopiero się uśmiałem :D
Widział, że jego kłamstwo wyjdzie na jaw i próbuje nam wmówić, że sprzedał Silver Mace...

3l3fant 07-03-2008 18:02

quest nie istnieje ale ogladajac fotki nie wygladaja na zfakowane albo fotki z ots moze i masz/miales SM ale nie zdobyles jej tak jak napisales

Arcan 07-03-2008 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 3l3fant (Post 1940376)
quest nie istnieje ale ogladajac fotki nie wygladaja na zfakowane albo fotki z ots moze i masz/miales SM ale nie zdobyles jej tak jak napisales

Skąd masz informacje, że quest ten nie istnieje?

3l3fant 07-03-2008 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arcan (Post 1940382)
Skąd masz informacje, że quest ten nie istnieje?

chodzi mi o ten spoil ktory przedstawil autor

Azared 07-03-2008 19:55

Ja powiem tak jak juz pisalem i to co doczytalem na tibia.wiki. Z tego co tam pisze to podobno jest quest powiazany z elf fortress na silver mace i podobno jest jeden na premii czy titani. Podobno calosc sie tam znajduje i nagrode glowna sie wyjmuje ze skrzynki za mw w roomie z T-ring quest (nie udowodnione). Nie sadze, zeby twoj spoiler byl wiarygodny... Zreszta nie ma co sie zastanawiac skoro ktos juz probowal, kto to czytal ;) Strata kasy... Nie wiadomo moze jest taki quest, tylko ze nie byloby to raczej az tak proste ;) Moze jest to powiazane z drzwiami na +1 pietrze na elfach w ab na pln. Sa tam drzwi z czerwona klamka ;) Nie wiem... Sluchaj dobrego fake bardzo latwo zrobic... Przerzucic screena przez photoshopa kazdy potrafi. Jakbys nagral filmik to bylby dopiero dowod ;) Ja proponuje juz zamknac ten temat bo tylko kazdy sie przegadac probuje. Jeden probuje udowodnic falszywa wersje rozwiazania questa, ktory nie do konca wiadomo czy istnieje a reszta tylko go osmiesza ;p

orromiss 07-03-2008 20:01

@silver_mace_secret

Popełniłeś jeden poważny błąd skoro tak dużo rzeczy wymieniasz na trade do chyba musisz je jeakoś zapakować. A gdzie jest bag lub backpack?

mc200 07-03-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez orromiss (Post 1940395)
@silver_mace_secret

Popełniłeś jeden poważny błąd skoro tak dużo rzeczy wymieniasz na trade do chyba musisz je jeakoś zapakować. A gdzie jest bag lub backpack?

Keyring ...

A tak co do ciebie, to czytalem na tibia.xxx.pl ;) temat w ktorym byla ukradziona mapa RL Tibii z Tibii 7.7, albo 7.8 i jakis koles napisal, ze dzieki niej zdobyl silver mace no i walnal You see a silver mace ... ale akos nikt sie nim nie zainteresowal to napisal jeszcze raz czy ktos nie chce kupic silver mace, dalej nic, napisal jeszcze ze dwa posty, ale wszyscy dyskutowali na inny temat to postanowil zalozyc swoj wlasny temat, gdzie dal male "wskazówki" jak zrobic questa. Ehh te dzieci...

Goox 07-03-2008 22:47

no tylko ze z tego co kiedys czytalem w tym temacie na torgu ludzie juz nawet zaczynali sporo rzeczy w logiczna calosc ukladac a rzekomy zalozyciel tematu ma juz chyba to wsyzstko gleboko i szeroko (nie ma syndromu "ja mam ale nie pokaze, zazdroscie mi teraz!")

wiec sam juz nie wiem...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27.