![]() |
żółty czytam cie jako osoba postronna i powiem ci jedno jesteś strasznie wku***ający:P
|
Przecież częśc i to spora Turków już od dawno biegała z Wanted :P
|
[CHAR]Nedhussey[/CHAR]
Apr 13 2008, 08:50:06 CEST Killed at Level 109 by Sirkiks |
No i chyba koniec wojny.. Szacunek dla MK, ale to było do przewidzenia..
|
Coś mi sie nie chce wierzyc ze Draz zrobi porzadek z PA w jego gildii xD
"Post here and tell me who did PA you and what did you lose. Your losses will be repaid and abusers will be punished." |
No niestety wyglada na to, ze juz nic sie nie bedzie dzialo, od kiedy Pata dal wanted ip naszego ventrillo ^.-
I tak przenieslismy sie na iridie :P. Szacunek dla wanted za utrzymanie servera. |
I szacunek dla Was, za kolejny zryw i walkę ;) Może kiedyś coś się uda :D
|
koniec wojny? nie wiem, na tibii.com NIC o tym nie pisze...
[CHAR]Kara Reis[/CHAR] Apr 17 2008, 17:26:34 CEST Killed at Level 118 by Master Obitalal and by Minavand |
Trik ;)
Nie we wszystko warto wierzyc |
Heh, nie za mocny ten trik :P Taki frag spłynie po Wanted jak woda po kaczce ;)
|
zwłaszcza że przed wojną była Hunted:p
|
Niebo powiedz nam cos jeszcze
|
Cytuj:
Ile walczyles? Hu*a wiesz o Wanted liznales troche Silent Force a tak to kisiles sie w Kazo, wiec nie pie*dol mi tu ile Ty sie nasiedziales na vencie i ile sie znasz na psychice Wanted. Ogarnij sie.. |
Gz lvl Gor~ :D
|
pewnie nie koniec, ale i tak wiadomo jak to sie skonczy, zreszta z miterem doszlismy do podobnych wnioskow
pozdrowienia dla was |
Cytuj:
Nie twierdze ze na vencie siedzialem codziennie dlugimi godzinami - zal mi bylo na to czasu. Wiecej - kontaktami z ludzmi takimi jak Drazharm wrecz sie brzydzilem. Ale tyle, ile sie naluchalem, czy tez sam fakt robienia masslogow o 6 rano, do wyrobienia opinii mi wystarczylo. Apropos ogarniecia sie - jeszyk rynsztokowy zachowaj na prowincje w Plocku, czy tez dla kumpli na poziomie, dajmy na to, Dragoholikusa. Poki co twoje konto od forum odpocznie. |
[CHAR]Nypel[/CHAR]
Apr 22 2008, 21:29:44 CEST Killed at Level 96 by Krazxow Inuhtah frag dla mk ofc |
Hahah... smieszny jestes, podaj mi 3 powody dlaczego to Nypel powinien byc dodany jak war frag, i to jeszcze dla wanted...
|
Cytuj:
Powód jest jeden - szpiegował dla Wanted, czyli jest w ich teamie, newb |
Super, podaj mi skad sie tego dowiedziales? Sam ci powiedzial? A moze ktos z wanted to powiedzial?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |