![]() |
Cóż, bardzo ładny i przejrzysty poradnik, w dodatku ciągle aktualizujesz więc 10/10 :)
A co do tych knightów którzy twierdzą że nie chce im się skillować- oni nie mają racji bytu, skillowanie u knighta to podstawa a jeśli komuś się nie chce to trudno, mogli knighta nie robić wiedząc o skillowaniu :] |
Taaa, skilowanie u knighta jest podstawą.
Poradnik bardzo ładny, dość przejrzysty żeby otrzymać 9/10 :] |
Bardzo fajny poradnik polecam!
|
Masz w poradniku kilka błędów :P
- z hero nie leci az tak duzo kasy ;/ - w kopalniach nie jest wiele skrzynek postmanowych (w kazz w podziemiach jest tylko 1) - na skorach z dragow (Mount sternum (nowy „tomb”) i Shadowthorn AKA Elf Fortress) nie dorobisz sie fortuny... na hunt jak zbierzesz 5-6 skor to jest dobrze :P Poradnik dobry, tylko martwia mnie komentarze typu: (ale wysokie progi skilli ...) hmm majac 30 lvl mam skille 76/76, skilujac ciagle do 80 (moze i nawet wiecej niz do 80). Zapomniałeś o jednej rzeczy: Dobre skille = 0 waste = szybkie expienie = przyjemnosc z gry :) |
@up - w kopalniach są przynajmniej 4 skrzynki.
Co do skór, tutaj jest mowa o zarabianiu kasy. Może i nie leci tutaj masakrycznie wiele skór, ale 500 gp będzie;] |
@up sorry masz racje :P bo tylko korzystałem z 1 w podziemiach :P i jednej na powierzchni :P
|
Mi sie poradnik podoba :) Moglbys jedynie dodac pare mapek i git ;d
|
Miło sie czyta fajny poradniek i <zabrakło słów> Nieźle daje 9/10:]
|
Dodałem nowy dział o blokowaniu. Enjoy!
|
Checking;)
|
bardzo ladny poradnik...:D
|
Świetny poradnik ;] gratuluje i namawiam to dalszej pracy :]
|
11. PVP - Ciężko zabić knighta. - żebyś się nie zdziwił...
Skille to kontrowersyjny temat, ja uważam że na pvp można sobie darować jakieś mega skilowanie(z uwagi na łatwość ich utraty :) ) AAA i dobrze że nie umieściłeś innych dobrych miejscówek dla najta bo zaraz noobki by się zleciały. Reszta jest ok @Edit Tortoise Strong Against: Physical Damage , ale na upartego można bić. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Skile mi pomogą w ucieczce?o.0 Albo zmniejszą dmg sd'ków/ue? Na non-pvp można sobie skilować aż do zarzygania a na pvp lepiej mieć wyższy lvl, uwierz mi, wiem to z autopsji:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No tak fakt podejdzie ms i gowno pewnie sd pod hotkeya ma i ek moze jedynie szybko s*******ac :( a na Non-pvp tez nie poskilujesz bo w hhujj noobow jest ...:baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |