![]() |
dwarf soldier i dwarf guard
ch*je bocic sie nie da na dwarfach bo zaraz ropna ci soldka lub gułarda i dedasz q(*_*)p |
Monk ... Podczas skillowania , sam mi ujebal najpierw jednego palla , a potem drugiego , ktorym stawialem monka na skillowanie....
|
Stalker - niewidzialny, dla mnie katorga na tombach
Minotaur Guard - wali mocno a i tak beznadziejny loot, zabiłem ich ze 100 i nic prócz kasy nie leciało. No może z 2 razy minotaur leather. |
Nienawidze all uciekajacych znikajacych i paralizujacych oraz upijajacych xD :D
To by bylo na tyle :p |
Ja nie nienawidzę FD wali combosy po 80-90 a mało expa daje
|
Rat - Koszmar rookgardu, jak pomyślę sobie, że mam wbijać ten 8 level na ratach to mnie szlak trafia :P. A mianowicie: mały exp, duźo bottów expi na ratach.
|
Fe i wszystkie, które nie zostawiają żadnego loota.. po co to?
No i Wisp... Idziesz sobie poza miastem w jakimś celu a tu Ci nagle te gówno wyskakuje.. :/ |
vamp-mocna obrona, paralizuje i haste
drag-zuzywam na niego wiecej many niz na gsa :/ ghoul-nie lubie go |
-Wszystkie niezniszczalne potwory, bo kurde walą mocno, a deadnąć się nie da. Wyjątkiem jest Halloween Hare, bo jego atakowanie jest niezłe dla sorców i drutów na bicie Mlvl.
-Wasp, bo 0 loota, bardzo groźny nawet dla 14 lvl, HMM strzela upija staje się niewidzialny. Dużo HP i mało EXP |
Cytuj:
Popraw na Wisp to bedzie dobrze... na ale tak na marginesie tez ich nielubie. |
Wisp: małe takie, niepozorne ale strasznie psuje krwii... nie da się nawet uciec po upije i dogoni
Demon Skeleton: chwila nieuwagi, combos i zabije w mgnieniu oka (padłem już tak kilka razy...) Snake: te pod bramami Venore, na Infernie... chcesz bezpiecznie wejśc do dp bez blokady logowania a te zawsze muszą wyskoczyć... jeśli pk czają się za bramą to bez szybkiego logouta oznacza to wtedy zazwyczaj koniec ;) |
Zdecydowanie wyvern. Powod? Waste...
|
Wisp na niskich levlach na enfo to na duzych expowiskach nie poexpisz a przy malych zawsze sa wispy. Takie swiatelko moze zabic o0
Tez glupi jest Mino Mage i Stalkery , raz palkiem nie majac runek traply mnie 3 i zuzylem 1,5bp manasow zanim sie ktorys pojawil |
Stalker - wiadomo
Ghost - wkurzające bo zabić się nie da bez magii |
Cytuj:
|
culty - uciekaja przez co prowadza do wiekszych grupek i ciezko bocic
banshee - sieka z nutek a loota z tego nie ma lost soul - dobry def duzo hp 0 loota, trzeba zwastowac troche zeby go do reda zjechac ;s destro - bo czesto placze sie miedzy marami minos z 3 areny - bo mnie zabil :( stalker - wastuje mane bk - bo jest tylko jeden na servie i zawsze zajety -.- |
snake do przeszkadza szczególnie na orcach
wispy lubiłem je kiedys ale mnie już wkurzają stalker znika na długo smitsy mocno bije g**** lota i upija |
Cyclops smith - bo upija a ja zawsze zapominam dwarven ringa
i wszystkie inne co upijają. Gs - bo mnie zawsze na nich laguje geomancer - bo się leczy szybko i ssie |
Warlock, dla mnie to cholerstwo jest mocniejsze od demona :( (Demona soluje bez problemu ze stratą 10-15 manasków) a takie 2 mnie potrafią zlać... I dobre itemki lecą rzadko lub bardzo rzadko
|
kropik,na tym twoim otsie to tak...
Dwarfy-więcej ludzi niż potworów... Cyclopy-troche mniej ludzi,ale 2 przyjdą i jest sieka Mino Guardy-0 loota,na zabite około 50,walą jak oszalałe 8o To na tyle :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:29. |