![]() |
...................................
|
No chłopaki i dziewczęta to już jutro życzę wszystkim dużo szczęścia, ja się dziś odstresowałem i na parę browarków poszedłem teraz można cośpowtarzac :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Życze wam duzo szczescia, tylko czego wy sie ludzie uczyc chceta jak i tak napiszeta na tyle, ile umieta. xDddd taaaaaaaaaaaaaaak... napisal ;D edit: tak, napisalem jak bym zyczyl duzo szcecaic z okazji urodzin ;DDddd Zycze dobrych c wynikow ;DDD*** |
Cytuj:
grozisz mi? |
Cytuj:
Ahahahahaahahahaahahahahaahahahaahahahahaahahahaah ahahahaahahahaahahahahaahahahaahahahahaahahahaahah ahahaahahahaahahahahaahahahaahahahahaahahahaahahah ahaahahahaahahahahaahahahaahahaha |
Cytuj:
ahauahuahauahauhuauahauhauhauhuahahahahuhauauhahau hauhauauahauhauhauhauhauahuahauhauahuahuahuahuahau auhauhauahuahauhauhahuahuahuahuahuahuuhahauhuahuah uahuahuahuahuahuahahuahuhuahuahuahuauahuahuauhuhah auhahuahuahuauhahuahuahuauhauhahuuhahuahuahua' Jestem trolem |
top: powodzenia. I po prostu chill out i się nie stresujcie a będzie dobrze ; )
Cytuj:
|
Prawdziwy agropol ftw _/
Mamy koneserów pod sklepem nigdy ci podróby nie kupią <3 |
Gimnazjalni pasjonaci piwa...
n/c |
Ach ta dzisiejsza młodzieź :(:(:( (też dzis na pifku byłem : <)
|
Cytuj:
Pan wielce dorosły pasjonat czapek moherowych. |
@2UP
Myszuuuuun znalazłem cie!!! Wracaj do tematu o Candi! btw. Dzięki temu że wy piszecie ja mam wolne 2 dni oO ale za rok ja też pisze ;( |
<3 0,7 BOLS
|
i tak nie zdacie
|
Cytuj:
Jutro egzamin, wiec zycze wam szczescie i latwych pytan:) Rada: nie stresujcie sie myslcie logicznie , jak nie znacie odpowiedzi na pytanie to brac sie za nastepne zeby nie tracic czasu a jak zostanie troche czasu to brac sie za to co nie zrobione sprawdzic 3 razy i itp. btw: kto w gimnazjum nie pil piwa??;> |
Zeby zdac wystarczy sie podpisac :cup:
|
Cytuj:
edit: ofc. powodzenia jutro ;) |
Powodzenia jutro wszystkim, mam nadzieję, że nam dobrze pójdzie ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:01. |