![]() |
Cytuj:
Jaki tam blad, nadal przecietny knajt uzywa sobie tylko exurki na expie co jest po prostu smieszne, i wychodzi na tym niejednokrotnie z mniejszym waste i lepszym expem niz ms/ed. Przyklad? Frosty na Okolnir. HAIL POTIONY Na temat: Ja bym chcial nowe questy, najlepiej takie w stylu postmana albo explorera bo takie uwielbiam a takie w stylu "Oplac cleanera,zabijcie potwora, wez nagrode" sa mniej ciekawe. |
mam pytane nei do końca z tematem związane, ale nowego nei chce zakładać:
czy ktoś wie co będzie w tym update? bo podobno już coś cipy mówiły ale ja tego nie wychwyciłem |
Cytuj:
Ok, to był kiepski żart (będą lepsze jak mi postawicie PACC a co :p) Czerwony DSM i tą rękę (już nie pamiętam jak się to nazywa) draga. I jeszcze parę szczegółów, np. żeby knight miał jakieś exori słabe nawet (więcej pomysłów poźniej, jakoś mi teraz z głowy wyleciały) aha, i żeby sorcowi różdżka mniej many jechała... |
Wkurza mnie jak ktos pisze ze np. knight moglby miec wiecej czarow a sorcowi powinno leciec mniej many za wanda.X(
Kazda postac ma swoje zalety i wady i trzeba bylo sie wczesniej zastanowic nad profesją a nie teraz narzekac. |
@up
MS i tak już ma najlepiej a jakby dali 7hp, cap, nowe wandy i sety to wogóle mogliby usunąć inne profesje. wg mnie powinni wreszcie przestać z tą balansacją profesji i zostawić tak jak jest bo wszystko zepsują ale nowe potworki by sie przydały. |
Moim zdaniem powinni zrobic tak aby wszystkie shieldy,armory,helmety itp byly od lvla bylo by mniej hackerow i 10 latkow na non pvp 10 lvle z full setem :P bo lubią hackowac ..
|
@twój pomysł też nie jest najlepszy bo jakby zrobili armory od lvl
to co plate armor od 10 knight armor od 30(czyli męczysz sie 20lvl z p setem) bo na 20lvl niektórym jest ciężko uzbierać a po za tym wszyscy by byli ubrani tak samo a w tibi musi być różnorodność bo co gadasz z typem i chwalisz sie że masz g arma, blue legsy, a tak ej a ja mam p armora-ja też Oooooo @topic u knightów/palladynów mogli by zrobić coś w stylu minimalnego hitu że przy skillach 100 nie możesz walnąć mniej niż 25 albo 50(chyba ze max def weźmiesz bo ludzie posiadający mniej więcej 90 skill SOV/SCA/AVE często mają hity bardzo małe co jest wkurzające |
Mi by wystarczyło, żeby Pirate Dolle dało się sellac u NPC, nawet za 1k :D
|
Mam nową sugestie dotyczącą domków. Zauważyłem tą opcję na jednym z OTSów B). Mianowicie nie można wrzucać do domków "śmieci". Ile to razy marnujemy swój czas bo jakieś n00by nawrzucały nam parceli do domku na nasze MPA? Do domku mogą wrzucać rzeczy tylko osoby posiadające inva.
|
@UP,a OKna to na cholere są ?Te nielizne domki z balkonami zawsze są zasmiecone,a jesli jest porzadny wlascicile to 2 min i po sprawie,a jak zobaczysz nooba który wrzuca to zabijesz ...
|
ale wy macie pomysły jak tak marzycie to ja chce outa Hollow Ichigo albo Grimmjow Jeagerjaques przy hichigo chce umiec bankai 0.0 plx cipsoft
|
Cytuj:
|
Za Przeproszeniem...
Masz Zdrowo Najebane W Głowie :D Skończ z tą grą bo ona cię zniszczy.... może jakiś odwyk.. Wilkołaki.. ? 8o |
Cytuj:
albo jeśli osoba która ma inva może wrzucać, albo mój kolega który nie ma inva, co ma zrobić paść i stracić, czy WYJEBAĆ DO WODY? totalny nonsens jesli się nie podoba TO KURWA ZAMYKAJ OKNA!!!! X( |
Moja propozycja:
- nowe wędki - nowe przynęty - nowe ryby - płatne stawy do połowów - kutr rybacki do połowu krabów z morza |
ta moze frytki do tego ja bym proponowal jeszcze mc'donalds i kasjerem by byl ghaz co wy na to
|
Cytuj:
Skoro jesteś takim fanem wędkowania to idź na ryby w realnym życiu, a nie w grze szukasz zabawy... Nie róbmy z tibii, gry o całkiem innym powołaniu. Dodam tylko jeszcze, że łowienie ryb to tylko dodatek i z reguły używane jest w ostateczności, gdy już nie mamy skąd wytelepać fooda. No i nie można zapomnieć o armii boterów jedzących w ten sposób :D |
-Wyjmowanie strzał/boltów ze zwłok(żeby strzały po wystrzeleniu z łuku sie nie niszczyły kompletnie, a żeby była szansa na to, że zostaną w zwłokach)
-Bronie z Atakiem mniejszym niż 5(np atk:2)(ja knifem 20 bije na defie)(zawsze będzie można potrenować na jakichś bugach albo wolfach ;)) -To z tym wędkarstwem to dobry pomysł -Areny do walki na non-pvp xD -Ośmiomiejscowe depo na rookgardzie -Wprowadzenie na rookgardzie potworów: Dwarf, Orc Warrior, Elf, Swamp Troll, Smuggler, Amazon |
Cytuj:
Btw. uwielbiam polska wiki : "Taktyki: Bardzo szybki, więc lepiej samemu być szybkim, najlepiej uciekać i atakować z run Sudden death albo z kuszy." o wyżej wymienionym członku ruthless 7 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:08. |