![]() |
Ja kolacje o 19-20, o 23 poszedlem spac zeby nie usnac przy afirmacji i tą metodą pierwszej nocy zapamietalem 1 ale dlugi i dokladnie sen a drugiej juz 3. :) Tylko czekac na pierwsze LD.
|
Tylko mnie dziwi jedna rzecz dlaczego jak mnie jakiś dinozaur pogryzł we śnie to nie że mnie to "bolało" tylko miałem jakieś okropnie nie przyjemne uczucie i od razu obudziłem sie cały rozdygotany,jak to może na ludzi działać .
|
Mogles go piznauc z patelni w leb to by wyciagnal kierownice xD. To byl koszmar?
|
Cytuj:
8o8o8o @edit: Wczoraj LD miałem xD |
A widzicie!? Przypomniałem sobie o 19:27 sen, a rano go nie pamiętałem ;) Ale tylko 1...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie... cierpliwosci.
|
Hm, ja dzisiaj miałem sen. I nie wiem dokładnie, czy śniło mi się, że miałem LD, czy po prostu się uświadomiłem (w śnie popatrzyłem na ręce, wyglądały, jakby były pod wodą - zmiana kształtu i zacząłem latać, ale ze snu wybudził mnie kot). Przez pierwsze 2h od wysłuchania tego poradnika byłem na to napalony, teraz mi się nie chce.
Generalnie to u mnie jest inaczej niż ten koleś opisuje - we śnie nie widzę wszystkiego tak jak w normalnym życiu, tylko tak jakby obraz mam trochę przyciemniony, zawężone pole widzenia etc. |
Up
No ja we snie tez nie mam zupelnie klarownego obrazu. A koty to sa mistrzami w budzeniu w nieodpowiednich momentach ^^. |
Dark Horseman, a Ty po ilu dniach afirmacji zapamiętywałeś sny i się w nich uświadamiałeś?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Naprawde, do LD nie potrzeba nic wiecej, tylko dobrego nastawienia,systematycznosci i cierpliwosci ;]. Warto ^^. |
Dzisiaj nie zapamietalem zadnego snu ale co tam, zapamietywania tez sie trza nauczyc, przyzwyczaic.
Mam pytanie. Jak mam LD to samoczynnie bede swiadomy czy dopiero po TR?? |
No to ja ide niedlugo spac, mam nadzieje ze bede mial wkoncu porzadny LD. Zycze duzo niezwyklyuch przezcy w LD, czy to z Rihanna czy tez bez niej ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli najpierw musze sie przyzwyczaic do robinia TRa w realu, żebym potem automatycznie zrobil sobie TR we snie i żeby wtedy uzyskal swiadomosc??
|
Cytuj:
|
Autor kursu pisal o uzywaniu timera, ktory alarmowal go co 10 min. z wrodzonego lenistwa zapytam, zna ktos cos takiego? (Nie zebym nie szukal, naciagalem mase organizatorow, ale najlepszy jaki znalazlem alarmowal raz dziennie o tej samej porze :p)
Ciekawosc mnie zzarla, chce sprawdzic co to jest. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |