![]() |
@Up
W next parcie będziesz jako brat Lani. |
Ci bandyci to taki dziecięcy trochę humor... Ale tak to dobrze.
|
Sami złodzieje piwa w tym lesie 8o
Ciekawe jak zrobisz sąd |
No to sobie Hyuu przesrał... ;)
|
xd
@up:
Musiałem wreście zrobić jakąś akcje... jakoś rozruszać tą sesje :P |
Niom i dobrze, zabij tych straznikow! Hyuu! Licze na ciebie!
|
10 znakof...
|
No i temat "PADŁ".
|
Mówiłem, że tak się stanie. Mówiłem...
|
Cytuj:
@down taka postac jak hyuu nie powinna skrzywdzic muchy bez dokaznego powodu |
Barman to nie dziecko i szanse były równe, nie?
@edit To była ironia ;p @topic A raczej takie jakieś nijakie. Komicznie nijakie. |
Nie padł! Nie padł ku***! UGABUGA! UGABUGA! Nie będzie mnie przez pięć dni, ponieważ wyjeżdżam na biwak harcerski. Czyli nie będzie przez 5 dni sesji :p
@Osar Codziennie będe budował 1 maga, 3 żołnierz y jednego strzelca. I przechodzę w stan hibernacji tzn. buduję tylko wojska, nie można mnie atakować. |
Heh, sesji Aviosa nie było od 2 dni i już mówią, że upadła. A Kedven nie dał niczego od 5 dni i nikt się nie pluje, ofc...
|
Bo szkoda odświeżać sesji. I tak każdy wie, że padła...
|
Jakos tak nie miło że Aviosa nie ma ;<
|
Heh historia lubi się powtażać dobre... xP mam nadzieje że Hyu czy jakoś przeżyje :D
|
odświeżam
Avios wróć!! |
@Up
??? Robię zamówionka więc tera się nie zajmuję Sesją + mam jeszcze sesję Osra'a na głowie do zrobienia :> Pozatym, dopiero dzisiaj z obozu wróciłem i jestem zmęczony -.- |
Tylko glupie wojny i tematy juz na jakie sie nie wyraze slowa padaja !...
Idzcie sie uczyc a nie Fajki tylko... :D Co taka moda na ta gre? dla mnie DO KITU. To nudne i tu sie wcale nie gra tylko mowi co jego wojska maja zrobic a jak powie Np Krol mino zeby zatakowal krola ludzi to co ten powie ludzie przegraja i tak wyeliminuje all? xDDD Evul ta gra jest bez sensu. |
Chcecie next parta?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |