Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Outfit Event. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172344)

killor 28-04-2008 21:42

http://www.onlyfight.pl/c.php?c=sruba1945

Matias_th 29-04-2008 08:18

Hmm... Pomysł taki sobie, bo:
Zapchane gs island i wszystkie inne paccowe miejscówki z gsami
Od chuja ludzi na calassie i frozen (gdzie zwykle jest pusto)
Huncisz sobie elegancko gsy wbija taki juvin i juz po zabawie bo odpali swojego pro evul bota tibia auto i bedzie waste bijac z e wave ue etc zeby zgarnac wiecej expa -.-
3/4 ludzi na pacc bedzie miało addonki warte dotychczas w 1kk+ (summoner, assassin, barbarian, oriental)
Z drugiej strony może chore i biedne facc-pro-poh-hunterzy oducza sie selac silkow po 10k each przez 2 miesiace bo kiedys widzieli jak jakis hajlefel kupowal po 10k each bo mu 3 brakowalo ale za 8k niechca sprzedac bo to za malo i ty masz pacc to masz kase na to...

Mam mieszane uczucia co do tego eventa...

KlonAdam 29-04-2008 09:43

A co z przedmiotami ktore trzeba wymieniac do addonu typu:

C-armor, rh, fire sword itp ?

JUNIR 29-04-2008 12:15

Cytuj:

Starting next Wednesday, April 30th, numerous creatures in the
hahah zmienili ;p dopiero od jutra event

KlonAdam 29-04-2008 14:00

nie zdazyli ze zmiana paramatrów dla wszystkich potworow ;]

CosmiQ 29-04-2008 15:19

ale mam pytanie.
Ile ten event będzie trwał ? Jeden dzień czy już na zawsze tak będzie ?

Alanus Lutinum 29-04-2008 15:23

@up
Tydzień.

Vein 29-04-2008 15:37

na tibia.com nie pisze ze to bedzie "2X" drop tylko ze drop ebdzie wiekszy... nie pisze o ile. Przeczytajcie dokladnie newsa.

Matello 29-04-2008 16:25

Ja osobiście nie gram już w tibię, ale sie wypowiem;)
Moim zdaniem takie eventy powinny byc, i to często, exp x 2, loot czy skill/mlv, powinny byc też czasem spawn x2:D
W WoW często są eventy, a to zachęca ludzi do gry, nie tylko ciągle to samo, chodź i tak wole Voyage:]

paciek89 29-04-2008 16:36

Pomysł z eventem nie jest najgorszy, ale zabawnie będzie np. na Gs Isle gdzie będzie expić 15 osob

Lady_Sais 29-04-2008 17:13

ja uwazam ze to ma swoje dobre i zle strony. dobra strona, no wiadomo... latwiej bedzie zrobic addon czy outfit, ale przeciez chyba nie o to w tym chodzi. moim zdaniem addony i outfity to jest cos czym mozna przyszpanowac przed innymi graczami. ja na przyklad zawsze jak widzialem kolesia w full assasinie czy nawet w druidzie to czulem respekt dla goscia. a teraz??.... co to bedzie full assasin... gowno w ktorym biegac bedzie co druga osoba -.-

Rybzor 29-04-2008 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lady_Sais (Post 2029936)
ja uwazam ze to ma swoje dobre i zle strony. dobra strona, no wiadomo... latwiej bedzie zrobic addon czy outfit, ale przeciez chyba nie o to w tym chodzi. moim zdaniem addony i outfity to jest cos czym mozna przyszpanowac przed innymi graczami. ja na przyklad zawsze jak widzialem kolesia w full assasinie czy nawet w druidzie to czulem respekt dla goscia. a teraz??.... co to bedzie full assasin... gowno w ktorym biegac bedzie co druga osoba -.-

Popadasz w skrajność chłopie : o.

@topik
No ta, termin został zmieniony, stosowne info umieściłem w niusie.

@down
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KlonAdam (Post 2030422)
"Nie szata zdobi człowieka"

Ale czyny jego, o!

KlonAdam 29-04-2008 21:25

Cytuj:

Respekt... Respekt dla ludzi uczciwych miłych i potrafiących posługiwać się poprawna polszczyzna. Full outfity można kupić za kasę (a kasę można kupić za złotówki), można kupić postać z outfitami i nie wiem czy nadal uważałbym iż ta osoba jest cos warta.
"Nie szata zdobi człowieka"

Carlolek 30-04-2008 09:22

Ciekawe co się będzie działo na małpach...bez żadnego eventu jest tam sporo ludzi a co dopiero teraz...ale ja i tak mam teraz rs'a xD

Carlolek 30-04-2008 09:31

Cytuj:

Po 1 to outfit event będzie TYLKO przez TYDZIEŃ, więc ceny takich outfitów jak assasin, tylko trochę zmaleją.
Po 2 to chyba musiało by minąc jakies ok. 5 lat żeby co 2 osoba biegała z full assasinem...bo na którąś część tego addona trzeba mieć NOSE RING który i tak ZAWSZE wypada z The Horned Fox, lecz takie potwory czyli bossy respią się bardzo rzadko...:(

tim26 30-04-2008 11:09

przestancie sie zalic facce poco mieliby cos robic dla was jak wy tylko zerujecie na tej grze grajac za free? zamiast sie zalic kupcie se pacc-.-

Gawus 30-04-2008 12:20

Już mogłoby by być nawet dla facc po przeczytaniu dzisiejszego news ;/ Z potworów które są na fcc i pacc nie będzie lecieć więcej - np Giant Spider.

Thadel 30-04-2008 12:30

I jeszcze jedno: będzie loot addon itemków x5 :)

#fyrszt póst rybzora:
więc Cip'y nie potrafią zrobić "obszarowego" większego dropa, więc zrobili tak, że tylko moby na pacc'u :/ a więc nawet takich dość prostych rzeczy nie potrafią zrobić :/

Vein 30-04-2008 12:36

@UP
Ja tez myslalem ze maja oddzielnie ratio dla np. gsow na pohu a gsow na goromie ale sie pomylilem......
Coz dordzy gracze - nici z silkow, orchidow, iron ore z dwarfow itp :)

Buszmenx 30-04-2008 12:44

Tibia staje sie OTSem xd
najpierw 2x exp a teraz loot xd

Pozdro dla Guardi :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54.