![]() |
Cytuj:
|
trudno tu coś powiedzięć, może jak by na Selenie w Homerunie było więcej ludzi to by dali rade, wychodza tam na opena 20-50 osob i wala po 150-200 typa, endrju w poruwnania do Alethina to ma mało ogarniętą banie;p
|
Candia albo Antica na 100% by was dojechali
|
Cytuj:
Nie zgodze się, Alethin (Puge) ma dobre pvp i dobrze dowodzi, ale on zabardzo ryzykuje. Bawi się w kamikaze i prawie na każdej akcji pada. |
Azura/Wanted i Old Tengu/Xerena
|
Cytuj:
Cytuj:
|
co do ogarnięcia furo to ta furora to jeden wielki zaklad produkcji skryptow by witek dlatego niby vis i dusk ogarniaja ;p ja mysle ze jakby poprzenosic postacie z thori na furo i sie bic to dempah razem z bsp by polozyla kres czarnoksieznikowi Andiemu ... ;/ ale to tylko moja wypowiedz aaa btw nie wliczam tych co przeszli z furo na thorie ludzi typu dr itp tylko orginalna ekipe dempaha
|
i co jeszcze? :baby:
|
Cytuj:
|
Swego czasu Wave z berylia.
|
@dzidzia
frytki do tego ;d |
Cytuj:
|
Jestem pewien, że gdyby jakaś nieznana siła przeniosła Tomurkę na Furorę, to ten łoś by się tam zabił o własne nogi. Obaj ownerzy potwierdzają teorię, jakoby EK grali sami debile.
|
Kazdy, jak by mial takie chary jak wy
|
Nerana?
A może Nerana?
Chodzi mi o gildie Gazenbelger (najwięksi traperzy :D) & Deadly Dragons i Saints. Myślę, że jakby chcieli to by dali rade, a nie nawzajem się zabijali i trapowali ;p |
Cytuj:
|
Koalicja Chosen One z Eternal Marchem? (ofc aldora)
|
Bodajze gildie , ktore rekrutuja od 30 +. > :)
|
Myśle, że Kyra. Na czele z Dempahem i Bsp .
|
zapraszamy na Arcanie jesienia. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |