![]() |
ta, postoisz cale 5 minut i znowu kicki beda
|
A ja kurde z 30k expa do levelu mam i nie dobije bo kick xD
|
Cytuj:
CipSoft, gz nuupki -.- Edit: Naszczescie, nie ma mnie online ;p Edit2: I znuff siem zalogowalem xD |
Ja tez mam mass kick :/ co sie dzieje z ta tibia .... . Dobrze ze treniłem i nie padlem :). Kiedy takich rzeczy nie bylo :/.
|
no popierdolilo ich z ta tibia ? kurwa place za kicki i takie hujowe nooby na forum ?
|
Cytuj:
Relax, men ;p Weź se jakieś ciasteczka, cukierki i poczekaj cierpliwie :F |
<<
wy*******ac expic bo juz all is oks
|
xD znowu ludzie popadaja xD ja mialem na harm kicka potem na pandorii jak sie wlogowalem odrazu xD
|
Cytuj:
Użytkowników czytających ten temat: 42 (zarejestrowanych: 16, gości: 26) Tipja to nashe wspulne rzycie!1!jeden |
nie pierdolcie sie idzcie expic ALL IS OK...
Jedno co mnie wkurza to to ze sie nie zdarzylem wysrac... no nic ide expic bb . PS; ZNOW KICK ide sie wysrac B) |
@up może by trochę kultury?
@topic przez te kicki cipsoft traci graczy, ponieważ jakiś newbie co ma 10 lvl dednie przez kick a niema rare to odrazu przestaje grać w tibie. ;(. |
4 kick na securze
|
i znowu omg :/
|
2 kick na Guardii. Ciekawe czy z tym coś zrobią. Hmm pewnie i tak nie jak znam Cipsoft.
|
hhahahahahha a ja sie dziwie czemu malpy byly puste jak chuj a tu kick ^^
|
Znowu 2 kick na refugii :/ super. Dobrze ze skilluje :]. Znajac zycie nic z tym nie zrobia :D chyba ze polowa serwa da sobie siana :)
|
kolejny dzień ciekawostek które zapodały nam Cipki ... ale to jest dziwne że www też wymięka..
Tylko niemieckie servery padaja... szwaby.. |
kurwa oni robia te zjebane updaty a nawet serwa nie umia porzadnie postawic i powiem wam ze gujowo sie pisze jednym palcem
|
hHaha
szmaty padlem dzis przez nich wczoraj nie ale dzis nie udalo sie uchronic i przed wczoraj padlem ^^
|
refugia dziala
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |