![]() |
Gadałem z tym platfusem tj. Rybą :>
Tak się sklada, że multigaming, który reprezentuje posiada 1(być moze jest jeszcze drugi) 32slotowy serwer. Jeśli Tylko Rybz0r przystanie na moje warunki lub ew. dojdziemy do kompromisu i gaming pozwoli to udostepnie wam serwer [ofkors haslo, zeby nikt wam nie wpierdzielal sie] |
Cytuj:
|
Ja mogę hościć 24/h bo mam Kompa i laptopa tyle że wtf? :D
|
Można jeszcze się zapisać? Mam sętyment[jakby źle to poprawić] do tej gry.Grałem w nią ok. 1,5 roku.Najlepsza wersja imo 1.3.1 była.Pogram z 2 dni i mogę śmiało grać :D
|
Cytuj:
|
Czekam na czacie do 18:00
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=noobs_company EDIT: Cóż, nie zawsze się wygrywa ;) |
http://img84.imageshack.us/img84/764...8185727gx2.jpg
Jak chce sie podlaczyc do jakiegos servera to to mi wyskakuje. Wtf? |
Ip: 82.139.12.113
Port: domyślny (w razie by nie działało wyszukać server nazwany Zalgadis server) hasło: (nie ma dopóki ktoś z T.pl nie wejdzie, a jak już to korek666) Czekam na was :D W razie pytań pisać ! |
Cytuj:
Cytuj:
82.139.12.113 - dodałem do ulubionych, będę sprawdzał co jakiś czas. |
up@
No to nie, ten 82.139.12.113 jest odbry tyle że coś blokuje tzw. hoszczenie |
Mam ten sam komunikat co pan kilka razy up ale tylko na laptopie.
Tryb zgodności nie działa. halp bliz |
Nie przejdzie.Na dedyku, admin (czyli gościu co zakładał), ma ping 1-5 , a reszta ma taki, że ruszyć się nie może.Poza tym - często nie łączy.
|
Cytuj:
Może staraj się pozmieniać ustawienia grafiki w soldacie (plik config*****) Edit: O ile mnie pamięć nie myli, to jest to błąd związany z grafiką. Tutaj jest kawałek FAQ co należy zrobić w przypadku błędu związanego z grafiką: Ukryty tekst:
|
Gramy coś dzisiaj koło 15? : >
|
Jestem za!
Thaaak! ps. ppm mi nie działa !! Jak ja będę latać? |
Jak zdążę wrócić ze szkoły to gram.
|
Ja też!
Cytuj:
|
Wbiję, jak mnie nie zwalą z kompa. Przydałoby się zagrać.
@Zalgadis Mi też się spieprzył PPM to ustawiłem na shifta. |
Latanie dałem sobie na spacje :D.
ps@ Kto gra????////!!!11oneoneoneonejedenjedendwadwatrzytrzyslashslas h |
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:35. |