![]() |
Ale wy narzekacie, nic wam nigdy nie pasuje -.-"
Co bedzie to bedzie, CipSoft i tak zrobi to, co uzna za stosowne ;x |
tak tutorial fajny pomysl... wiekszosc tych dzieci nie zna slowa po angielsku to moze ich to troche zniecheci od grania w tibie :P z tymi itemami tez dobrze zrobili ;p nie beda sie przekrzykiwac "fri itanz plax"
ogolnie same plusy narazie, zobaczymy co dalej |
A mnie się to podoba, wnosi nawet trochę klimatu? ^^
|
nawet fajne, ale chyba cip ostatnio troche na otsach pogral ~~
nowe itemki wygladaja jakby robione byly w paincie a co z rookstayerami? na wyspe przeznaczenia i rob se profe? -.- (ha, wreszcie uzylem tej buźki) |
DO wszystkich tumanow co mówią ze tibia schodzi na psy .
Jak by schodzila nie grał bys 20h dzienie idioto . Po 2 jak by schodziła na psy nie grało by tyle ludzi i ludzie by nie kupowali paccow . POMYSLCIE ZANIC COS NAPISZECIE PSY . 10latki . |
Trening niezły ale jak by potem dali że po ukończeniu treninga odrazu na mainland rookstayerzy by ucierpieli.Ale wyjdzie to na +!!! Będzie mniej takich przypadków gdzie ktoś będzie sie pytał jak podnosi sie rzeczy czy jak używa sie drabiny.Dla mnie te update będzie najlepszym od tibi 7.8.
O ile czegoś więcej dadzą. |
Głupki.
Spojrzcie na to z tej strony, iz juz nikt nie bedzie latal po dp krzyczac 'dajcie cos jestem nowy'. Taki brass set zawsze mu wystarczy na zarobienie jakiegos p seta, czy cos. A te tutoriale wg mnie sa bardzo dobre, teraz zeby zaczac grac, trzeba miec kolege, ktory wszystko tlumaczy, a z tutorialami nie bedzie juz takowy potrzebny. Wezmy tez pod uwage nowy system rozmow, i juz mozna zobaczyc, ze nowi nie beda sie az tak odstraszac, ze wyjda z temple i nie wiedza co maja robic. Wg mnie ten update to duzy + dla tibi, mowie to wiedzac ze polskie dzieci nie znaja angielskiego, bede szczesliwy jesli wiecej nawet szwedow zacznie grac :P PS. Kazdy kto jest tutorem, chyba juz zna date update, nieprawdaz :D? |
Mam nadzieję, że ta Wyspa Przeznaczenia będzie dostępna dla każdego osobno, coś jak w WoWie z instancjami. Chodzi mi o to żeby nie było sytuacji, że sobie tam siedzę i przychodzi jakiś noob i mi wszystko wybija...
Up zapowiada się fajnie, może nawet wrócę do Tibii... |
coraz bardziej ots przypomina tibia niestety ;/
|
Cytuj:
ej szeryfie tutorial był od zawsze w opcjach gry.Nie licz na to,że będzie mniej osób,które będą prosiły o rzeczy Kurw.a |
Zawsze znajdzie sie jakiś n e w b i e co cie poprosi o coś
|
Dobry pomysł z tymi wyspami przeznaczenia.
Powini zrobic na tych wyspach skill mag lvl dla druta i sorca.:] Zas dla paladynow i knightow specjalna sale cwiczeni do skillowania :] |
Cytuj:
|
Może jeszcze dostęp do mino maga i tajemny portal za nim prowadządcy na Main xD
|
@do tych co mówią, że tibia jest latwa itp.
A nie wpadliście na pomysł, że nowy gracz moze nie umieć posługiwać się liną, nie umieć przesówac jego ukochanych worków i nie umieć tak jak wy expic na botach i później się cieszyć z 50 lvl z którego nabiło się tylko 5 lvl'i sam? Ja mając 9 lat grałem w tibię (z tego wynika że jestem młody) ale nie mówiłem ,,Frii itanz plox!", nie kradłem rzeczy, ani nie używałem bota, a pisanie na defaucie/trade przychodziło mi z łatwością... Napewno zdażą się tacy gracze (noobiaki) jak są teraz ale oni byli zawsze i zawsze pozostaną... Oczywiście nie zapominajcie, że sami też byliście/jesteście noobami/newbie, ale teraz już wiecie co i jak robić i nie zdajecie sobie sprawy, że kiedyś to mogło wam sprawić problemy... Ja na przykład na rooku, jak koleś mówi, że chce kupic mace za 14 gp, mówie mu, że w sklepie sprzedaje się go za 30 i by kupić go potrzebuje przynajmniej 35 gp. Czasem też dokładam takim ludziom. |
Gówno a nie Update, takie coś to po resie powinno wchodzić...
Żałosne, wielki UPDATE ;d |
bardzo dobre będą te Tutoriale.
Ja właśnie zaczęłem grać w metina2 i slabo go kapuje, normalnie przestałem grać bo nic nie kapowałem, ale teraz kolega gra i mi tłumaczy więc jakoś gram. Nie narzekajcie na że 1lvl będzie miał newbie eq, bo to nie tak dużo |
http://img507.imageshack.us/img507/5...ate2008mr3.jpg
A co myśleliście? :P Update mi sie w sumie podoba, chociaż nastawiony jest na nowych graczy, a jak wiadomo, nowi gracze = nowe pacce, a nowe pacce = więcej kasy. Ale niech sobie zarabiają, jak chcą :P |
lol
:baby:spoko pomysł przyda się początkującym:baby: mi nie przeszkadza że już ktoś umiał posługiwać się łopatą :cup:.... itp. :D ;)
|
Yyy trochę taki OTS się robi z ten Tibi ;/ ( chodzi mi o ekwipunek dla początkujących )
A tutoriale coś wspaniałego :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |