![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
x- jakaś liczba na końcu :). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli chodzi o wyczyny wykonane w różny sposób to widziałem kiedyś w tv jak pewien tybetański mnich przebił sobie brzuch jakąś rurą i nie poleciało nic krwi. Oraz wiele podobnych rzeczy. Pozostaje tylko odcedzić prawdę od plotek. Btw. Jako, że ja wierze we wszystkie stany umysłu, medytację, pseudo-nauki tym bardziej się dziwiłem czemu po tym jak ktoś busem przejechał mi perfidnie całą stopę (na szczęście tuż na środku :P) bolało mnie tylko tylko co chwilę. Nawet udawać się nie dało. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do wielkiej stopy w ogóle to co to jest? małpa/człowiek/hybryda czy w ogóle inny gatunek ?? Podobno w każdym regionie występuje inna legenda o czymś takim . |
A i jeszcze jedno pytanko ;p : jak to jest z tym trójkątem bermudzkim ? Wiele statków/samolotów itp gineło tam , nie dając żadnych (tak na prawdę żadnych) pozostałości po sobie , nawet wraków nie można było znaleść - hmm. coś jest nie tak xD .
Czytałem parę tekstów w których były rozmowy z pilotami samolotów tych dziwnych wypadków którzy tuż przed zniknięciem wypowiadali dziwne rzeczy ... http://www.cyber.com.pl/archiwum/8/36.shtml <-- wejdzcie tu Do najdziwniejszego przypadku doszło latem 1972 r. Samolot pasażerski rejsu National Airlines 727 (przelatujący nad terenem trójkąta) miał lądować na lotnisku w Miami. Kilka kilometrów przed lotniskiem samolot zniknął z ekranu radarów lotniska oraz zerwał łączność radiową. W eterze panowała 10-minutowa cisza, podczas której ogłoszono alarm. Jednak zanim maszyny ratunkowe zdążyły poderwać się do akcji poszukiwawczej, samolot pojawił się ponownie i bezawaryjnie wylądował na lotnisku. Przeprowadzono kontrolę wszystkich systemów, ale nie wykazała ona uszkodzeń w żadnym z mechanizmów. Jedynie zegarki działały niepoprawnie - późniły się o 10 minut, czyli pokazywały czas, kiedy samolot był niewidoczny na radarze. " — Tu dowódca eskadry, wzywam wieżę kontrolną. Chyba zboczyliśmy z kursu. Nie dostrzegamy lądu, powtarzam, nie dostrzegamy lądu. — Podaj swoje położenie. — Nie jestem pewien naszego położenia. Nie jestem pewien, gdzie się teraz znajdujemy. Chyba zabłądziliśmy. — Zakładam, że lecicie na zachód. — Nie wiem, gdzie jest zachód. Wszystko się pokręciło. Dziwne. Nie jesteśmy pewni, gdzie jest kierunek... Nawet ocean nie wygląda tak, jak powinien." "wygląda to jakbyśmy (...) znaleźli się w białej wodzie (...) zgubiliśmy się zupełnie". http://www.eioba.pl/a75646/tajemniczy_trojkat_bermudzki <-- tu jeszcze więcej tekstów , czytając niektóre z nich na prawdę zastanawiam się czasami co tam się dzieje ?! Samoloty nie znikają sobie ot tak , a po za tym pozostają po nich jakieś szczątki , a jedna z historii opowiada że gdy znikneło 5 samolotów (tak nie 1 a 5 na raz xD ) i wysłano po nich eskorte (ratunkową) to ona też nie wruciła ,a po jakimś czasie wysłano następną i stało się to samo ... czy to nie dziwne ? Napisałem double posta aby wyodrębnić 2 tematy (jakby ktoś się pytał ;p ) |
Na temat Trójkąta Bermudzkiego jest tak wiele teorii, że lepiej się nie wypowiadać.
Co do ewoulucji,a raczej jej braku to może jacyś ludzie zatrzymali się w rozwoju. I wyginęli. Ewolucja nie jest ulepszeniem z braku czasu, ale wymogiem środowiska. @down całkiem możliwe :P. Może powinniśmy się zapytać Mr. Lewisa czy coś wie na ten temat... |
Cytuj:
|
btw. Dzisiaj ma marsie wykryto lód :P
|
Dzisiaj? Spóźniłeś się kilka lat ; o
|
A uczestniczył ktoś w seansie spirytystycznym? ;P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do "niedokończonej ewolucji", dość ciekawy motyw innej weolucji człowieka rozumnego: http://pl.wikipedia.org/wiki/Homo_floresiensis @down: no napisałem, że spiritystyczny :< metodą "finlandzką" albo "absolutną", polecam te dwie |
@Up
Oooo, a co braliscie?:D Tez sprobuje! |
Ja nie, ale kilku moich znajomych czasem bierze udziały w seansach spirytustycznych ;0 potem plączą im sie języki, mają dobry humor i nie potrafią sie utrzymać na nogach ^^
|
@up
Moi kumple zachowują sie tak jak sie najebią |
Cytuj:
|
Dzięki Dla niekumatych, Tibii To była ironia ;\ uwierzyłem : ) STOP KILOGIEROM!!! : ) W pewnym sensie wierze... |
Cytuj:
@down Bynajmniej ludzie po części się dzielą na tych, którzy uważają, że ma rację, na tych, którzy tak nie uważają, oraz na tych, którzy uważają, że ma trochę racji. |
Obalili Darwina? Dobrze wiedzieć :D
|
Tak wierzę. Od zawsze wierzyłem, bo uważam, że na świecie jest coś takiego jak strefa duchowa, niematerialna itp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44. |