![]() |
Ukończyłem 15 lat mogę grać? xD
|
"Zaprojektowaliśmy dużo nowych zbroi. Wiele z nich jest dostępna tylko dla dwóch profesji i od wymaganego poziomu. Nowe zbroje mają wiele nowych właściwości m.in mogą podnosić dany skill lub zapewniać obronę przed żywiołem."
own3d |
Cytuj:
Cytuj:
|
Niech przez tego upa lepiej naprawia serwy (Freezy ,massy , kicki) a nie wymyślają jakieś nowe h*j wie co.....
|
Cytuj:
Jeśli te nowe przedmioty są dla Ciebie za kolorowe, za bajeranckie, to nie widziałeś endowych setów z Outlandów w WoW. |
Cytuj:
wcale juz tak duzo nie ma kickow itd dawniej bylo wiecej. |
POWIE MI KTOś KIEDY SIę DOCZEKAMY TEGO upa????[CHAR][/CHAR]
|
"Demon Hunter outfit" /o/ lol \o\
|
Cytuj:
|
Nie no update moze byc zajebisty ale tylko te oufity troche takie jak kopciuszek
|
Cytuj:
@Topic Całkiem nieźle, ciakawy jestem tych nowych itemków oraz książek i rózg. Odrazu oczywiście zabiorę się do powiększania swojej piekarni ;) Zwalili za to z tymi okienkami, to naprawdę mocno psuje klimat gry... |
aha thx za odpowiedz :(
|
A mi tam się podoba ten system trade. Wkońcu skończą się kolejki przy sklepach na non-pvp i przeludnionych pvp. Nowe bronie hmm.... fajny pomysł ze zwiększaniem siły ognia różdżek za pomocą ksiąg. Kurde wkońcu dodali nowe kusze i łuki dla palka bo durne to było, że do tej pory był bow, xbow i ta kusza z PoI, bo golden bowa to chyba raczej wyjądki mają. Ale z outwitem to przegieli "demon hunter" też mi coś, za niedługo będzie "troll hunter" i kurde "chicken hunter".
|
Cytuj:
|
tez uwazam ze te okienko z "sell & buy " jest do d**y .
armory to jakies g**na <-- niektore wcale nie przypominaja armorow (np 3 rzad ostatni armor ) wcale nie podobny ;/ ale jest jeden + demon hunter outfit ;] trzeba bedzie zrobic xD Cytuj:
|
ciekawe co bedzie trzeba na nowy outfit i czy bedzie drogi :o
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Upodobnienie tibii na siłę do innych gier MMO, takich jak l2 czy silkroad? Pięknie pokazany kompleks cipsoftu.
Niech wrócą czasy kiedy brało się parę plecaków hmm, kilka uhów i zasuwało się na cycki czy amazonki... |
Pokemon =.-
Zal I BÓl |
hmm nie będę się wypowiadał negatywnie bądź pozytywnie o upie teraz. zobaczymy jaki będzie jak wejdzie.
Jedna z kusz wygląda jakby miała magazynek... kusza kałach? XD będzie strzelać 10 pocisków na raz? Xd hehe |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02. |