Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

Sarahon 19-06-2008 18:44

Ukończyłem 15 lat mogę grać? xD

Royaleczek 19-06-2008 18:44

"Zaprojektowaliśmy dużo nowych zbroi. Wiele z nich jest dostępna tylko dla dwóch profesji i od wymaganego poziomu. Nowe zbroje mają wiele nowych właściwości m.in mogą podnosić dany skill lub zapewniać obronę przed żywiołem."
own3d

Dodo360 19-06-2008 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Libacjan (Post 2125021)
JA PIERD*LĘ!!! CIASTECZKA? To może jeszcze własna hodowla koszatniczek?!

Nowy system trade... ta gra jest dla 8 latków.

Generalnie, to Tibia się w tym updacie zmieni nie do poznania. Moim zdaniem na gorsze...

Masz racje, ale srednia wieku spadnie raczej do 5 a nie 8 lat...]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muzzores (Post 2125030)
przecierz nie chodzi o to ze nowe kusze beda mocniejsze czy nie
poprostu po obrazku mozna sie zczaic ze z jednych lejesz ognistymi strzalami a z drugiego innym badziewiem , wiec hity mi sie wydaje beda podobne.
Lub amunicja bedzie drozsza itd , napewno wszystko jakos z balansuja .
po co sorkowi i drutowi nowe wandy ? zeby wiecej pizgac - juz duzo pizgaja ..

Po co robili knightowi 9999 broni , skoro i tak uzywa 3-4 w ciagu swojej kariery, bo reszta mu sie nie oplaca.
nowe grafiki armorow sa tak zalosne , ze na paincie nogą bym lepsze zrobil.

WOW super bedziemy mogli piec placki i ciasteczka ?
tylko kto z nas w rzeczywistosci upiecze chociaz jedno ciasteczko , skoro lepiej wbic w tym czasie 10k expa na frostach czy gdziekolwiek indziej.

Ajj cipsoft poprostu robi ta gre pod dzieciakow 10-14 lat , bo wiekszosc z nich siedzi na OTSach i taka jest prawda.
Ale w sumie dobrze niech siedza na OT , przynajjmniej mniej nobow na real .

PS. w tibie powinny grac dzieci ktore ukonczyly 15 lat ( choc nawet tu nie jestem pewien ) :D

Rowniez prawda, ale zamiast ograniczenia wiekowego test iq...

misiek12300 19-06-2008 18:48

Niech przez tego upa lepiej naprawia serwy (Freezy ,massy , kicki) a nie wymyślają jakieś nowe h*j wie co.....

PLague 19-06-2008 18:50

Cytuj:

Według mnie te "nju itemz" wyglądają tak bajkowo... strasznie dziecinnie, jak z gry dla małych dzieci
A w Tibię kto niby gra? XD
Jeśli te nowe przedmioty są dla Ciebie za kolorowe, za bajeranckie, to nie widziałeś endowych setów z Outlandów w WoW.

Muzzores 19-06-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez misiek12300 (Post 2125052)
Niech przez tego upa lepiej naprawia serwy (Freezy ,massy , kicki) a nie wymyślają jakieś nowe h*j wie co.....

wcale juz tak duzo nie ma kickow itd
dawniej bylo wiecej.

Gryzzlii 19-06-2008 18:51

POWIE MI KTOś KIEDY SIę DOCZEKAMY TEGO upa????[CHAR][/CHAR]

Barosa7 19-06-2008 18:51

"Demon Hunter outfit" /o/ lol \o\

neopostman 19-06-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gryzzlii (Post 2125059)
POWIE MI KTOś KIEDY SIę DOCZEKAMY TEGO upa????[CHAR][/CHAR]

odpowiedziałem ci już, że nikt nie wie ._.

Kaka-don 19-06-2008 18:53

Nie no update moze byc zajebisty ale tylko te oufity troche takie jak kopciuszek

Aevolana 19-06-2008 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valisha (Post 2124702)
ta gra traci swój klimat...

Widać, oryginalność kolegi nie zna swoich granic

@Topic
Całkiem nieźle, ciakawy jestem tych nowych itemków oraz książek i rózg. Odrazu oczywiście zabiorę się do powiększania swojej piekarni ;)

Zwalili za to z tymi okienkami, to naprawdę mocno psuje klimat gry...

Gryzzlii 19-06-2008 18:54

aha thx za odpowiedz :(

Bartek11 19-06-2008 18:57

A mi tam się podoba ten system trade. Wkońcu skończą się kolejki przy sklepach na non-pvp i przeludnionych pvp. Nowe bronie hmm.... fajny pomysł ze zwiększaniem siły ognia różdżek za pomocą ksiąg. Kurde wkońcu dodali nowe kusze i łuki dla palka bo durne to było, że do tej pory był bow, xbow i ta kusza z PoI, bo golden bowa to chyba raczej wyjądki mają. Ale z outwitem to przegieli "demon hunter" też mi coś, za niedługo będzie "troll hunter" i kurde "chicken hunter".

bajerfull 19-06-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aevolana (Post 2125069)

Zwalili za to z tymi okienkami, to naprawdę mocno psuje klimat gry...

a przeczytaj dokladnie to bedziesz wiedzial ze okienko ci sie otworzy tylko po wypowiedzeniu magicznego slowa "trade". a tak to bedzie jak do tej pory. "Whenever you ask an NPC for a trade, a new window will open up on the right side of the adventure screen."

Tofikson 19-06-2008 18:58

tez uwazam ze te okienko z "sell & buy " jest do d**y .
armory to jakies g**na <-- niektore wcale nie przypominaja armorow (np 3 rzad ostatni armor ) wcale nie podobny ;/
ale jest jeden +
demon hunter outfit ;]
trzeba bedzie zrobic xD
Cytuj:

tylko po wypowiedzeniu magicznego slowa "trade".
tak dla "smiechu" to nie trade tylko items ;p

Mordoplastyk 19-06-2008 18:59

ciekawe co bedzie trzeba na nowy outfit i czy bedzie drogi :o

Sha 19-06-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Muzzores (Post 2125030)

WOW super bedziemy mogli piec placki i ciasteczka ?
tylko kto z nas w rzeczywistosci upiecze chociaz jedno ciasteczko , skoro lepiej wbic w tym czasie 10k expa na frostach czy gdziekolwiek indziej.

ja ; ) Jakoś nie zawsze mam ochotę polować.

Cytuj:

PS. w tibie powinny grac dzieci ktore ukonczyly 15 lat ( choc nawet tu nie jestem pewien ) :D
Może nie tyle od 15 lat, ale od określonej zdolności do poprawnego zachowania się w społeczeństwie, umiejętności komunikowania się z innymi etc.. Oj, przydałoby się :P

Vhaloir 19-06-2008 19:00

Upodobnienie tibii na siłę do innych gier MMO, takich jak l2 czy silkroad? Pięknie pokazany kompleks cipsoftu.

Niech wrócą czasy kiedy brało się parę plecaków hmm, kilka uhów i zasuwało się na cycki czy amazonki...

Grzeeesiu 19-06-2008 19:07

Pokemon =.-

Zal I BÓl

Gucias 19-06-2008 19:07

hmm nie będę się wypowiadał negatywnie bądź pozytywnie o upie teraz. zobaczymy jaki będzie jak wejdzie.
Jedna z kusz wygląda jakby miała magazynek... kusza kałach? XD będzie strzelać 10 pocisków na raz? Xd hehe

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:02.