![]() |
@up
chain helmet to jak dla mnie jedna z najladniejszych prac gtyka |
Jak zwykle prace w twoim wykonaniu Gtyk są przepiękne. Co tu dużo pisać...super kształty, cienie i wogóle pomysł ;) ;) ;) . Jakoś się już do tego przyzwyczajiłem, że jak Gtyk daje nowe prace to już wiadomo, że będą to hity !!!
Gtyk to mój mentor - to on nauczył mnie wklejać na forum własne pix arty :). RESPECT FOR HIM !!! Jedyna prośba do ciebie Gtyk brzmi - Rysuj więcej toporów, młotów, itp. Przeważnie robisz same miecze... :) |
Cytuj:
@Specter: masz rację, to nie był chain helmet. on jest ładny. Ale co do copper armor'a, to juz na pweno mam rację, że mi się nie podoba:] "Gustibus non disputandum est":) O gustach się nie dyskutuje:P umieszczam to po to, żeby już się mnie ludzie nie czepiali, że jestem głupi i się nie znam:) Jak ktoś chce się czepić, to proszę napisać [czep=Dap-galothij] czep [/czep] :) \/ Słowa krytyki \/ Jeszcze jedna rzecz, która mi się nie podoba. te miecze mają takie jakby zwężenia przy rękojeści. /\Słowa krytyki/\ |
http://wop.tibia.gamigo.de/gfx/propo...89a02b95b5.png Golden Armor
Pierwszy armor po dlugiej przerwie, nie do konca jestem z niego zadowolony ;) |
jak zwykle zaje.biste!
dawaj tego wiecej! zamawiam jakies 10 na dzisiajh wieczor oki? xD joke ale wez sie postaraj dac jeszcze tego troche jak najszybciej ;) |
Ooo, bez obrazy, nie bierz sobie tego Gtyk do serca, ale ta praca jest jakaś taka inna. Ładne cieniowanie, ale kształt - taki jakby na kobietę. A może właśnie o to Ci chodziło, jeśli tak to daje 6 - jak zwykle tobie ;) .
|
@up: I w dodatku na kobiete w ciazy :).
@top: Ladne jak zwykle tylko ze to nie to to samo, co w paincie recznie cieniowane. |
@up
a coto ma do rzeczy? dla mnie nie wazne jest w jakim programie robione-liczy się efekt koncowy a tak wogle to to tez jest w paincie xD (PSP) @Gtyk dawaj wiecej i to szybko ;) |
@up: Ma to duzo do zeczy bo pokazuje czy grafik umie cieniowac, PSP cieniuje za grafika. Drugie PSP to nie Paint bo PSP to Paint shop pro.
|
@up
psp to jak sama nazwa wskazuje Paint Shop Pro ;) |
Co z tego ze w nazwie wystepuje Paint, dam ci przyklad konska masc i konska spier(wiecie co) i tu jest konska i to a to dwie inne zeczy.
|
@sknerus22
uzywales kiedys psp ze wiesz w jaki sposob tam sie cieniuje? bo widze ze chyba nie ;) psp nie cieniuje za grafika, ja osobiscie cieniuje minimalnym rozmiarem cieniowania czyli 1 i zapewniam cie, ze nie jest to tak proste jak ci sie wydaje. Co do pracy w paincie polecam przejzec caly topic, na jednej z wczesniejszych stron jest moja praca w paincie ;) |
Ok to zwracam honor, ryplo mi sie z photo shopem, widzialem twoja prace w paincie i byla tam wypowiedz ze w paincie i psp efekty sa te same ale psp pomaga zaoszczedzic czas, wiec wywnioskowalem ze uzywasz jakiegos automatycznego cieniowania :). Ale psp i paint to nie to samo.
|
@up
a musi byc to samo zeby ci sie podobalo? @gtyk dawaj wiecej!@!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
On jest extra !!!!! |
gotyk moze bys pomyslal o zamówieniach? np orc set? zastanowisz się nad tym? bo twoje grafy wymiatają
|
sorry ale ja odświeżam temat!
|
Ładne czy można coś więcej napisać? No można;).
Jedynie, co mnie wkurza to, że mało jest prac robionych z Microsoft Paint. |
@up
No i co z tego że nie w MS Paint? Ja już tego nie rozumiem. Jak nie w paincie to gorsze? Nie, w wielu przypadkach dużo lepsze. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |