Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Moje grafiki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=18131)

Specter 22-05-2005 18:55

@up
chain helmet to jak dla mnie jedna z najladniejszych prac gtyka

Randlemen 22-05-2005 20:05

Jak zwykle prace w twoim wykonaniu Gtyk są przepiękne. Co tu dużo pisać...super kształty, cienie i wogóle pomysł ;) ;) ;) . Jakoś się już do tego przyzwyczajiłem, że jak Gtyk daje nowe prace to już wiadomo, że będą to hity !!!

Gtyk to mój mentor - to on nauczył mnie wklejać na forum własne pix arty :). RESPECT FOR HIM !!!

Jedyna prośba do ciebie Gtyk brzmi - Rysuj więcej toporów, młotów, itp. Przeważnie robisz same miecze... :)

dap-galothij 22-05-2005 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Randlemen
Gtyk to mój mentor - to on nauczył mnie wklejać na forum własne pix arty :).

bez przesady z wielkościa:D

@Specter: masz rację, to nie był chain helmet. on jest ładny. Ale co do copper armor'a, to juz na pweno mam rację, że mi się nie podoba:]

"Gustibus non disputandum est":)
O gustach się nie dyskutuje:P
umieszczam to po to, żeby już się mnie ludzie nie czepiali, że jestem głupi i się nie znam:)
Jak ktoś chce się czepić, to proszę napisać [czep=Dap-galothij] czep [/czep]
:)
\/ Słowa krytyki \/
Jeszcze jedna rzecz, która mi się nie podoba. te miecze mają takie jakby zwężenia przy rękojeści.
/\Słowa krytyki/\

Gtyk 19-06-2005 12:19

http://wop.tibia.gamigo.de/gfx/propo...89a02b95b5.png Golden Armor

Pierwszy armor po dlugiej przerwie, nie do konca jestem z niego zadowolony ;)

Specter 19-06-2005 13:26

jak zwykle zaje.biste!
dawaj tego wiecej!
zamawiam jakies 10 na dzisiajh wieczor oki? xD joke
ale wez sie postaraj dac jeszcze tego troche jak najszybciej ;)

Randlemen 19-06-2005 16:03

Ooo, bez obrazy, nie bierz sobie tego Gtyk do serca, ale ta praca jest jakaś taka inna. Ładne cieniowanie, ale kształt - taki jakby na kobietę. A może właśnie o to Ci chodziło, jeśli tak to daje 6 - jak zwykle tobie ;) .

sknerus22 19-06-2005 19:48

@up: I w dodatku na kobiete w ciazy :).

@top: Ladne jak zwykle tylko ze to nie to to samo, co w paincie recznie cieniowane.

Specter 20-06-2005 06:20

@up
a coto ma do rzeczy? dla mnie nie wazne jest w jakim programie robione-liczy się efekt koncowy
a tak wogle to to tez jest w paincie xD (PSP)

@Gtyk
dawaj wiecej i to szybko ;)

sknerus22 20-06-2005 09:34

@up: Ma to duzo do zeczy bo pokazuje czy grafik umie cieniowac, PSP cieniuje za grafika. Drugie PSP to nie Paint bo PSP to Paint shop pro.

Specter 20-06-2005 16:26

@up
psp to jak sama nazwa wskazuje Paint Shop Pro ;)

sknerus22 20-06-2005 21:21

Co z tego ze w nazwie wystepuje Paint, dam ci przyklad konska masc i konska spier(wiecie co) i tu jest konska i to a to dwie inne zeczy.

Gtyk 21-06-2005 12:43

@sknerus22
uzywales kiedys psp ze wiesz w jaki sposob tam sie cieniuje? bo widze ze chyba nie ;) psp nie cieniuje za grafika, ja osobiscie cieniuje minimalnym rozmiarem cieniowania czyli 1 i zapewniam cie, ze nie jest to tak proste jak ci sie wydaje. Co do pracy w paincie polecam przejzec caly topic, na jednej z wczesniejszych stron jest moja praca w paincie ;)

sknerus22 21-06-2005 13:29

Ok to zwracam honor, ryplo mi sie z photo shopem, widzialem twoja prace w paincie i byla tam wypowiedz ze w paincie i psp efekty sa te same ale psp pomaga zaoszczedzic czas, wiec wywnioskowalem ze uzywasz jakiegos automatycznego cieniowania :). Ale psp i paint to nie to samo.

Specter 21-06-2005 17:23

@up
a musi byc to samo zeby ci sie podobalo?

@gtyk
dawaj wiecej!@!!!!!!!!!!!!!

hpotter22 23-06-2005 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gtyk

On jest extra !!!!!

Lucyper 25-06-2005 23:01

gotyk moze bys pomyslal o zamówieniach? np orc set? zastanowisz się nad tym? bo twoje grafy wymiatają

Lucyper 28-06-2005 16:46

sorry ale ja odświeżam temat!

Knoun 28-06-2005 17:45

Ładne czy można coś więcej napisać? No można;).

Jedynie, co mnie wkurza to, że mało jest prac robionych z Microsoft Paint.

Tasior 28-06-2005 18:28

@up
No i co z tego że nie w MS Paint? Ja już tego nie rozumiem. Jak nie w paincie to gorsze? Nie, w wielu przypadkach dużo lepsze.

Gtyk 28-06-2005 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lucyper
gotyk moze bys pomyslal o zamówieniach? np orc set? zastanowisz się nad tym? bo twoje grafy wymiatają

Nie... zadnych zamowien, wyzwan itp ;) Dlaczego? Bo one by mnie ograniczyly ;) Grafiki robie takie jak mi sie podobaja, takie jak ja chce, a nie takie jakie ktos sobie zamowi... Poza tym ostatnio zadko cos robie wiec na te zamowienia musielibyscie dluuugo czekac ;) Wiec raczej nigdy zadnych zamowien i wyzwan przyjmowal nie bede ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01.