![]() |
@Up
Wiesz, jak jest przepełnione, to tym lepiej - więcej można ubić :> Niemniej, nerana jest przepełniona jak cholera - wiem, bo właśnie się na nią przenoszę |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A na non-pvp expy są przepełnione zawsze i jest pełno noobów które wbijają się na respa i mają gdzieś wszystko. Pozdrawiam Cery. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem, ze tak nie jest zawsze, to byl tylko przyklad. Jesli bym wszedzie wypisywal ile to ja nie wiem o pvp bo mam 33 sorca, to byloby to troche zalosne, nie uwazacie? A taki zapodajmuze mowi ze mial 35 druta na non i sie wypowiada jakby tam spedzil polowe zycia... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wbiją się - wychodzą w ekspresowym tempie przez temple. Np. Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Pozdrawiam Cery. |
@Up
Niby gdzie :> |
Mały resp dragów w ankh.
Vampy pod black water. Amazonki, trole, roty ;p itp Pozdrawiam Cery. |
Ale kto tu mówi o 20 lvlach na trolach? tam i tak będzie masa ludzi.
Anylej TE vampy? http://i392.photobucket.com/albums/p...tera/61mss.png A na malym respie ankh to sens jest expic chyba tylko 40 lvlem xP no i da sie ubic, ale ssa nie mam takiego xP Jakieś inne propozycje? xD @Down Akurat ta akcja trwała około 2 min. A co do 75 rp....może być 72? http://i392.photobucket.com/albums/p...stera/72rp.png |
Tak :P Te Vampy ale zapewne było dużo cackania się. Bo nie wiem czy dałoby się zabić tam np 75 RP.
Aff nie mam pojęcia ;p Pozdrawiam Cery. |
to troche śmieszne paść na tarpicie -3 ;// chyba ze ~30 lvl...
|
@Up
kazdemu sie kiedys skoncza mf :< Albo poleci na combo xP |
Aff zawsze masz gotową odpowiedź ; D
Oczywiście do tego trzeba mieć ludzi zgranych i tych którzy ruszą pupe z respa. Pozdrawiam Cery. |
@Up
wiadomo Trzeba mieć skilla, ludzi, i rozeznanie na servie. No i nie bać się bana/delejta ;p A 75 rp nie mam tylko dlatego że nigdy tam takiego lvla nie spotkałem xD Pzdro. @Down Bo to ty je Pele robisz na akcjach XD |
@Thar
Jak zwykle dodajesz moje ss'y. Cytuj:
@Cery Teoretycznie da się ubić wszędzie. W praktyce bywa różnie, bo wpływa na to wiele czynników takich jak liczba potów ofiary/czy zawoła kogoś do pomocy/czy wbije nam gm etcetc. A tak na marginesie - kiedy wymieniłeś tar tomba -3 pojawił się na mej twarzy uśmiech xP. To jest akurat jedno z najbardziej banalnych miejsc do ubijania. @down Uwierz mi, nie przeżył byś :^) |
Cytuj:
W sumie nie widziałem waszych akcji, wlasciwie nigdy nie grałem na non pvp, dlatego ciezko mi powiedziec, osobiscie jednak uwazam ze dalbym rade przezyc swoim 52 msem ;> PS: dużą skuteczność macie? ;] |
Cytuj:
@Topic Z otwartymi ramionami przyjął bym Tibijski odpowiednik WoWowych Battlegroundów. Co do tego, opinie są podzielone, więc mam świadomość tego, że po chwili spotkam się z falą krytyki w moim kierunku. @down Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |