Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Morgana Pogaduszki ;] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=184892)

allamaris 31-07-2008 12:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2207384)
Niektore osoby sa w avis od kilku lat/poczatku morgany/poprzednich swiatow wiec wybacz ale nie zostana oni wywaleni bo akurat w tej war zrobili mniej lub nic. Tyle z tematu czystek avis, akurat was to powinno najmniej intere.

Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused:

ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz.

1Ares1 31-07-2008 13:05

Jakis loot z Morgarotha?:)

Fureyka 31-07-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2207457)
Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused:

ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz.

Znam ją odkąd jest w Avis, wcześniej nie zamieniłyśmy nawet słowa, więc cieżko mówić o przyjaźni... Jest koleżanką, która wydaje się spoko ;)
Aaa... juz wiem skad to pytanie... xd

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 1Ares1 (Post 2207560)
Jakis loot z Morgarotha?:)

gs z tego co wiem

Zielony_mis 31-07-2008 19:57

Cytuj:

Niektore osoby sa w avis od kilku lat/poczatku morgany/poprzednich swiatow wiec wybacz ale nie zostana oni wywaleni bo akurat w tej war zrobili mniej lub nic. Tyle z tematu czystek avis, akurat was to powinno najmniej intere.

Twoj brat gowno zrobil poza pokazywaniem niskiej kultury i twoich pogladow ;)
Czemu ominelas moje pytanie? :( az takie wielkie nic? Intymne szczegoly mnie nie rajcuja.

Kino_00 31-07-2008 20:20

Eeeee ? ale przeciez to ich gildia i niech sobie robia z nia co chca omg ;/ dlaczego macie pretensje o to kogo wyjebali i o to kogo przyjeli ;o ?

1Ares1 31-07-2008 23:28

Doszly mnie sluchy ze zbliza sie next war na Morganie, moze ktos to potwierdzic?:baby:

Hansonik 31-07-2008 23:40

potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Gustaw_konrad 01-08-2008 01:14

co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :)

uprzedzajac pytania.
Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis.

allamaris 01-08-2008 06:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2208568)
potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Fureyka
to milo :) dziewczyny powinny sie trzymac razem ;)
(robisz wrazenie calkiem milej dziewczyny wbrew pozorom :P )

Hansonik
Omg, jaki szpan...lansuj sie, lansuj ^^

Ps. jednak nie wszystkie dziewczyny sa ok...co do Ciebie, to jestes "chamska".

Fureyka 01-08-2008 08:48

@up jestem mila :) xDDD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2208706)
co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :)

uprzedzajac pytania.
Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis.

Podaj nick i nie rob z siebie idioty.
Jesli sam tego nie zrobisz a ja sie dowiem... ;<

@down
WLASNIE TAK ZROBIE! dobry pomysl

JAiR 01-08-2008 09:34

Widze , że Furejka nam sie oburzyła i teraz bedzie szukać . Idz sie wypłakać russelowi , bo kolega z gildi powiedział , że nie walczylas i raz na vencie byłaś .

:evul:

Aata 01-08-2008 10:31

Cytuj:

monika nie gadaj glupot zostali tylko ci co "walczyli" i bliscy znajomi a nie ze ktos nie walczyl a jest w avis od poczatku patrz na moj przyklad nie walczylem do konca i jaka afera byla ? a doszlem do niej tylko ze wzglendu na russla wiec to nie jest 100% prawdy zostali ci ktory "lider" uwazal za konieczne

allamaris 01-08-2008 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208910)
monika nie gadaj glupot zostali tylko ci co "walczyli" i bliscy znajomi a nie ze ktos nie walczyl a jest w avis od poczatku patrz na moj przyklad nie walczylem do konca i jaka afera byla ? a doszlem do niej tylko ze wzglendu na russla wiec to nie jest 100% prawdy zostali ci ktory "lider" uwazal za konieczne

eh te AVIS...według mnie nie kazdy tam pasuje.

_Dari__ 01-08-2008 10:56

W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !

@Aata
nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd.

Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy.

Fureyka 01-08-2008 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208910)

Twoja sprawa polega na calkiem czyms innym, wiec jej nie porownuj lol... Walczyles i nagle sobie nas zostawiles, tak sie nie robi...
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2208931)

zgadzam sie xd

@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd

Aata 01-08-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2208964)
Twoja sprawa polega na calkiem czyms innym, wiec jej nie porownuj lol... Walczyles i nagle sobie nas zostawiles, tak sie nie robi...
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi...

tylko powod dla ktorego niby ktos wyjechal ze ja spy mnie rozwalil a ze afkowalem na vent a nikt nie napsial to inna sprawa a odeszlem dopiero jak zabrali mi vent bez slowa wyjasnienia wiec tez odeszlem nic nie mowiac ale nvm bylo minelo

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208935)

@Aata
nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd.

przypadkiem aktualnie obie formy nie sa poprawne ?

_Dari__ 01-08-2008 11:47

@Aata
Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku.

Fidosek 01-08-2008 11:52

dla zainteresowanych chcialem powiedzec ze oddalem chara bratu i korzystajac z okazji chcialem podziekowac wszystkim za gre i zyczyc wam powodzenia, pozdro ;)

Zielony_mis 01-08-2008 12:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansonik (Post 2208568)
potwierdzam.

i co uwierzyłeś mi? ;]

Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gustaw_konrad (Post 2208706)
co do Fureyki

Fureyka Fureyka. Poprostu jesli ktos nie walczyl chyba nie powinien oceniac innem pod tym wzgledem.
A wpuszczanie dziecka do Avis jest glupota. Malo kto z tych co wylecial mial gorszy poziom od niego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez allamaris (Post 2208931)

Normalna osoba by na lep dostala :evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Dari__ (Post 2208989)

@Aata
Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku.

Cytuj:

Dawno cię w ojczyźnie nie było, a tu język żyje, nieustannie się zmienia, ewoluuje. Form doszłem i doszedłem używa się analogicznie z użyciem angielskich form this i there: blisko - doszłem, daleko - doszedłem. Skoro zostało użyte doszłem,to ni mniej, ni więcej oznacza, że wniosek do którego doszedł był, leżał tuż obok, ot w zasięgu ręki ;)
takie cos tylko znalazlem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fureyka (Post 2208964)

zgadzam sie xd

@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd

Wyszlo ze nic nie wiesz o tym co sie dzialo ;)
Takie troche to dziwne. Osoba ktora walczy ale z jakis powod nagle nie moze jest gorsza od kogos kto umywal rece?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aata (Post 2208966)
tylko powod dla ktorego niby ktos wyjechal ze ja spy mnie rozwalil a ze afkowalem na vent a nikt nie napsial to inna sprawa a odeszlem dopiero jak zabrali mi vent bez slowa wyjasnienia wiec tez odeszlem nic nie mowiac ale nvm bylo minelo

Tez nie gram i nic straconego ;) ciesz sie zyciem

allamaris 01-08-2008 12:29

Zielony_mis
Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio...

wohhaaa!..nie lubisz dziewczynek ;(

HANSONIK
znasz to?
"Bądź miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna, a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie"

jesli nie to...nie wroze Ci dlugiej kariery na morganie ;p oj masz wiecej wrogow niz wlosow na glowie B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52.