![]() |
Cytuj:
Monika, a Ty sie przyjaznisz z Arvena Lothlorien? :confused: ps. jak nie chcesz nie musisz odpowiadac, luz. |
Jakis loot z Morgarotha?:)
|
Cytuj:
Aaa... juz wiem skad to pytanie... xd Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu ominelas moje pytanie? :( az takie wielkie nic? Intymne szczegoly mnie nie rajcuja. |
Eeeee ? ale przeciez to ich gildia i niech sobie robia z nia co chca omg ;/ dlaczego macie pretensje o to kogo wyjebali i o to kogo przyjeli ;o ?
|
Doszly mnie sluchy ze zbliza sie next war na Morganie, moze ktos to potwierdzic?:baby:
|
potwierdzam.
i co uwierzyłeś mi? ;] |
co do Fureyki
Dokladnie twoj brat nic nie zrobil tak samo jak i ty o ile dobrze pamietam raz bylas na vent i ani razu nie walczylas, tylko twoj char walczyl :) uprzedzajac pytania. Tak walczylem w wojnie, tak jestem teraz w avis. |
Cytuj:
to milo :) dziewczyny powinny sie trzymac razem ;) (robisz wrazenie calkiem milej dziewczyny wbrew pozorom :P ) Hansonik Omg, jaki szpan...lansuj sie, lansuj ^^ Ps. jednak nie wszystkie dziewczyny sa ok...co do Ciebie, to jestes "chamska". |
@up jestem mila :) xDDD
Cytuj:
Jesli sam tego nie zrobisz a ja sie dowiem... ;< @down WLASNIE TAK ZROBIE! dobry pomysl |
Widze , że Furejka nam sie oburzyła i teraz bedzie szukać . Idz sie wypłakać russelowi , bo kolega z gildi powiedział , że nie walczylas i raz na vencie byłaś .
:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !
@Aata nie "doszłem" tylko doszedłem! Strasznie rażący błąd. Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
Cytuj:
Jest kilka osob co nie walczylo a zostalo. Tan, Cris, blablabalba walczyli? Wiec nie wiem o co ci chodzi... Cytuj:
@down... .LOL O CZYM TY MOWISZ?!¿ forget... xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
W pierwszych słowach tego postu pozdrawiam was serdecznie !
@Aata Nie. Tylko jedna jest poprawna. Jak mi nie wierzysz to sprawdź w słowniku. Dziękuję za czytanie i przepraszam za błędy. |
dla zainteresowanych chcialem powiedzec ze oddalem chara bratu i korzystajac z okazji chcialem podziekowac wszystkim za gre i zyczyc wam powodzenia, pozdro ;)
|
Cytuj:
Cytuj:
A wpuszczanie dziecka do Avis jest glupota. Malo kto z tych co wylecial mial gorszy poziom od niego. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Takie troche to dziwne. Osoba ktora walczy ale z jakis powod nagle nie moze jest gorsza od kogos kto umywal rece? Cytuj:
|
Zielony_mis
Juz jedna Fureyka nam starczy. Sio... wohhaaa!..nie lubisz dziewczynek ;( HANSONIK znasz to? "Bądź miła i grzeczna, dla wszystkich serdeczna, a zawsze i wszędzie dobrze Ci będzie" jesli nie to...nie wroze Ci dlugiej kariery na morganie ;p oj masz wiecej wrogow niz wlosow na glowie B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |