Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Uriza powraca !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=185154)

Viltherius 03-08-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2211924)
Kuzwa ile wy macie lat 8? 9?
Do piaskownicy a nie.

@taphan zobacz jaki ty masz lvl i ty mówisz że miałeś jakąś karierę Tibijską? Ja mam 12 lat ale jakoś umiem się wyrażać i nie popełniam błędów ortograficznych co 2 słowa jak ten wasz Taptan.

Ku lepszej iridi? :baby:

Masz 12 lat i iq równe wiekowi. Jak nie lapiesz prostej ironii to lepiej nie trudz sie piszac tutaj bo i tak nic blyskotliwego nie napiszesz a chcac pokazac jaki jestes fajny tylko sie osmieszasz.

@ do reszty Urizo-Pogromcow
Nie wiem łachy co wy chcecie tymi swoimi postami uzyskac, forum fighting skilujecie czy do kurw* nedzy co? Uwiezcie mi Dari i Uriza maja taka polewke z was ze sobie nawet wasze male mozdzki nie potrafia tego wyobrazic, a wy swojimi postami typu "daj nic a cie dedne" tylko ich nakrecacie

chive 03-08-2008 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2212131)
Że nie napisałem nazwy serwera przez dwa ii? Nie umiem się wyrażać?
I jeszcze jedna uwaga popatrz na swoje posty.
Jestem początkującym graczem wy już gracie długo i jakie poziomy doświadczenia? 7? 8?

Z Poważaniem Yookob :D

Pokaz mi chociaz jeden blad ortograficzny (przecinkow i polskich znakow nie stawiam z lenistwa). Nie kazdy rodzi sie tak wyjebany jak Ty, wiec juz zamknij morde co do bledow. Myslisz, ze jesli mamy 7 lvle w profilu to znaczy, ze to sa nasze besty?:baby::cup:

@up
CO TY GADASZ!!1@ Uriza i Dari sa w stu procentach powazni!

Taphan 03-08-2008 18:18

Jestem człowiekiem poprzecznym i nie zwykłem przeklinać , ale jak widzę takie je_ban* wypowiedzi typu Ryba00 to murze powiedzieć kurv* .

Urizo ludzie obrażają cie , wiem jak bardzo cierpisz ze nie zostałaś doceniona i ja cierpię razem z tobą . Pokaz temu niewdzięcznemu ludowi co znaczy twój miecz , twoja siła , twoja potęga i twój gniew . AMEN

Ryba00 widzę , ze bardzo chcesz swojej zagłady , niestety nie zrobię ci przyjemności i nie zabije cie , Psie00 :evul:

Od tej pory Ryba00 będzie nosił swoje przezwisko MIS PUSZECZKA

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez laxiu (Post 2212131)
Że nie napisałem nazwy serwera przez dwa ii? Nie umiem się wyrażać?
I jeszcze jedna uwaga popatrz na swoje posty.
Jestem początkującym graczem wy już gracie długo i jakie poziomy doświadczenia? 7? 8?

Z Poważaniem Yookob :D

Tak jak mój nauczyciel Liage stwierdzam iż Laxiu ma nie równo pod sufitem.

laxiu 03-08-2008 18:19

;p

Dobra Chive czy jak Ci tam PRZEPRASZAM ale nie piszcie, "jam nie skalany wojownik pochodzący ze świata wysłanników światłości mam dziś nudności. xD

chive 03-08-2008 23:05

Tak jak wspominalem, burza przechodzi. Nasi przeciwnicy cichna. Przeczekamy troszke i zaatakujemy ich znienacka. Nie moge sie doczekac Urizo kiedy zalogujesz, otworzysz swoj backpack, zjesz 2 hamy, przeczekasz 2 minuty i 42 sekudny i zaatakujesz tych niegodziwcow, plugawiacych iridianska ziemie.

Ryba00 03-08-2008 23:28

niepoddający się eoxa helix posiadający pełno huntów od duzej ilości 70+ nie poddaje się i dalej idzie expic zeby wbic 45lvl i uzywac sd chociaz cos mi tu nie wychodzi ;/ ale wkoncu uda mi się przez jakąs nocke / dzien wbic lvl
a z tym costam co pisales masz racje częsciowo, bo czekam na nick i ucieszył bym się jak by ten uriza mial pz

Taphan 04-08-2008 00:46

Ryba00 czy ty jesteś tępy? Pani pokaz jak wielka jest twoja moc w słowie i rozumie powiedz temu niewdzięcznikowi ,ze nawet jeśli nabije 45 lvl to i tak zostanie pochłonięty przez twoją moc . Amen

:cup: Uriza :cup:

Massior 04-08-2008 01:31

Macie zlewę widzę równą z ludzi którzy odpisują na wasze posty, o treści przyznaje kurewsko dennej... A tak nawiasem widzę ze ta wyimaginowana uriza to jedno wielkie G :D

Pzdr i nie róbcie z siebie osłów =(

Ryba00 04-08-2008 10:39

k macie miech spokoju
reason: truskawka <3

Utyszkodnik 04-08-2008 15:17

A więc denna pani "urizio"(0 szacunku dla cwaniaczków, którzy śmieją się z forumowych dzieci ^^)z niedoczekaniem czekam na twój i twoich śmiesznych fanatyków debilizmu nicki...Z uśmiechem na ustach spróbuje was wybić co do jednego...
For BT...

Tekst napisany z nudów, a także żeby sie pośmiać z głupoty innych userów.
Will be continued...
PS.Słownik nie grzeszy...

Meteon! 05-08-2008 00:22

@up.

padlem ze smiehu hoho hihi haha

Massior 05-08-2008 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 2214260)
@up.

padlem ze smiehu hoho hihi haha

mogę paść razem z Tobą? :D <bez podtekstów blz>

Meteon! 05-08-2008 10:56

offszem :D:D:D:D

dzbanoln 06-08-2008 10:31

O przewspaniala Urizo,widzac madrosc plynaca z Twej rozczochranej,pustej glowy, w ktorej oprocz nitki podtrzymujacej uszy nie ma nic i widzac lojalnosc i oddanie Twoich nie do konca rozgarnietych towarzyszy broni,jedyne co moge zrobic to zyczyc Ci powodzenia w tej jakze nierownej walce z iridyjskimi niegodziwcami i Twoja choroba.

0wn3D 06-08-2008 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adedin (Post 2209829)
@uriza
macie tutaj swoje forum - MORGANA
@uriza
przenieście się tam, że tak delikatnie powiem bo już mnie nie śmieszą te wasze gadki, nawet VV tutaj nie zaradzi, NIKT kompletnie nikt tu nie zaradzi po prostu wyjdźcie.

@taphan
ty też się wynoś
@patryk
n/c

Za jakie grzechy my mamy miec na morganie znow tych "noobuf"?

Duda1992 06-08-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0wn3D (Post 2215978)
Za jakie grzechy my mamy miec na morganie znow tych "noobuf"?

Naważyliście piwa - to teraz je wypijcie :D albo odsprzedajcie Harmonii xD

//Duda1992

0wn3D 06-08-2008 11:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duda1992 (Post 2216015)
Naważyliście piwa - to teraz je wypijcie :D albo odsprzedajcie Harmonii xD

//Duda1992

Te nooby same do nas przyszly :| gdy bedziecie ich zabijac bedziecie ich tylko nakrecac bo beda mysleli ze sa fajni

Duda1992 06-08-2008 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0wn3D (Post 2216045)
Te nooby same do nas przyszly :| gdy bedziecie ich zabijac bedziecie ich tylko nakrecac bo beda mysleli ze sa fajni

Ale oni są fajni! :D Coco Jumbo i do przodu :cup:
Można ich wysłać parcelem na Harmonie :)

MiszczuPefalpe 06-08-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duda1992 (Post 2216052)
Ale oni są fajni! :D Coco Jumbo i do przodu :cup:
Można ich wysłać parcelem na Harmonie :)

swoja stara wyslij lajzo hunta masz i deda i cie ubije i itemy z ciebie wezme.

Taphan 06-08-2008 18:58

Przytaczam się do Urizy . Zerwiemy z ciebie itemy I będziesz Naga/Nagi 8o8o8o8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:12.