![]() |
Cytuj:
@ do reszty Urizo-Pogromcow Nie wiem łachy co wy chcecie tymi swoimi postami uzyskac, forum fighting skilujecie czy do kurw* nedzy co? Uwiezcie mi Dari i Uriza maja taka polewke z was ze sobie nawet wasze male mozdzki nie potrafia tego wyobrazic, a wy swojimi postami typu "daj nic a cie dedne" tylko ich nakrecacie |
Cytuj:
@up CO TY GADASZ!!1@ Uriza i Dari sa w stu procentach powazni! |
Jestem człowiekiem poprzecznym i nie zwykłem przeklinać , ale jak widzę takie je_ban* wypowiedzi typu Ryba00 to murze powiedzieć kurv* .
Urizo ludzie obrażają cie , wiem jak bardzo cierpisz ze nie zostałaś doceniona i ja cierpię razem z tobą . Pokaz temu niewdzięcznemu ludowi co znaczy twój miecz , twoja siła , twoja potęga i twój gniew . AMEN Ryba00 widzę , ze bardzo chcesz swojej zagłady , niestety nie zrobię ci przyjemności i nie zabije cie , Psie00 :evul: Od tej pory Ryba00 będzie nosił swoje przezwisko MIS PUSZECZKA Cytuj:
|
;p
Dobra Chive czy jak Ci tam PRZEPRASZAM ale nie piszcie, "jam nie skalany wojownik pochodzący ze świata wysłanników światłości mam dziś nudności. xD
|
Tak jak wspominalem, burza przechodzi. Nasi przeciwnicy cichna. Przeczekamy troszke i zaatakujemy ich znienacka. Nie moge sie doczekac Urizo kiedy zalogujesz, otworzysz swoj backpack, zjesz 2 hamy, przeczekasz 2 minuty i 42 sekudny i zaatakujesz tych niegodziwcow, plugawiacych iridianska ziemie.
|
niepoddający się eoxa helix posiadający pełno huntów od duzej ilości 70+ nie poddaje się i dalej idzie expic zeby wbic 45lvl i uzywac sd chociaz cos mi tu nie wychodzi ;/ ale wkoncu uda mi się przez jakąs nocke / dzien wbic lvl
a z tym costam co pisales masz racje częsciowo, bo czekam na nick i ucieszył bym się jak by ten uriza mial pz |
Ryba00 czy ty jesteś tępy? Pani pokaz jak wielka jest twoja moc w słowie i rozumie powiedz temu niewdzięcznikowi ,ze nawet jeśli nabije 45 lvl to i tak zostanie pochłonięty przez twoją moc . Amen
:cup: Uriza :cup: |
Macie zlewę widzę równą z ludzi którzy odpisują na wasze posty, o treści przyznaje kurewsko dennej... A tak nawiasem widzę ze ta wyimaginowana uriza to jedno wielkie G :D
Pzdr i nie róbcie z siebie osłów =( |
k macie miech spokoju
reason: truskawka <3 |
A więc denna pani "urizio"(0 szacunku dla cwaniaczków, którzy śmieją się z forumowych dzieci ^^)z niedoczekaniem czekam na twój i twoich śmiesznych fanatyków debilizmu nicki...Z uśmiechem na ustach spróbuje was wybić co do jednego...
For BT... Tekst napisany z nudów, a także żeby sie pośmiać z głupoty innych userów. Will be continued... PS.Słownik nie grzeszy... |
@up.
padlem ze smiehu hoho hihi haha |
Cytuj:
|
offszem :D:D:D:D
|
O przewspaniala Urizo,widzac madrosc plynaca z Twej rozczochranej,pustej glowy, w ktorej oprocz nitki podtrzymujacej uszy nie ma nic i widzac lojalnosc i oddanie Twoich nie do konca rozgarnietych towarzyszy broni,jedyne co moge zrobic to zyczyc Ci powodzenia w tej jakze nierownej walce z iridyjskimi niegodziwcami i Twoja choroba.
|
Cytuj:
Za jakie grzechy my mamy miec na morganie znow tych "noobuf"? |
Cytuj:
//Duda1992 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Można ich wysłać parcelem na Harmonie :) |
Cytuj:
|
Przytaczam się do Urizy . Zerwiemy z ciebie itemy I będziesz Naga/Nagi 8o8o8o8o