Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Po jakich akcjach odechciewa się grać?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1863)

msierant 13-09-2004 21:12

Mi się odechciało jak gościu na Rooku zrobil mnie w nooba i naciął na 100gp (ctrl+clone). Żeby było śmieszniej, potem prosił mnie o pomoc (zabili go i wszystko stracił - nie używał depo), a potem znajdowałem tylko jego zwłoki w Carlin na Xanterze :)

Dark Daro 15-09-2004 08:40

oj to bylo straszne :D

pewnego pieknego dnia (mialem chyba 12 lvl ) poszedlem z kumplem na amazonki z bp hmm to nie potrafilem jeszcze celowac :D:D:D nagle wyskoczyla amazonka i gonil ja jakis koles ja oczywiscie celowalem z hmm :D
no i dziwnym trafem trafilem w tego kolesia ktory gonil ta amazonke ... no i skull :D:D nagle zaczyna jakis pall do mnie strzelac z boltow no to ja w nogi gonil mnie dlugo chcial 2 uhy bylem z kumplem ale nie mielismy uhow no i red hp :D juz. Dalem wszystkie rzeczy kumplowi (no te najważniejsze ;) ) no i uciekam kolo zamku w ab byla noc nic nie widzialem a tu przy wyjsciu spermany warriory i elfy ... a ja dalej ze skullem :D niestety dorwaly mnie ... Zginalem przez wlasna glupote. Dzisiaj śmieje sie z tego :)

spit 15-09-2004 13:44

ja sie poqr.. jak zszedlem schodami poziom nizej a tam giant spider.
mysle ze dalbym rade postawić krok w tył gdyby tylko jakaś krata nie spadła za moimi plecami i zablokowala wyjscie. NO już tą śmierć bym przeżył, ale jak mnie zrespowało w Kazo to myślałem ze juz nie wiem X( . Zapomnialem w Carlinie przejsc prez portal świątynny. A ten giant jest na tych mrocznych ziemiach na zach od Carlina

Stalmir 16-09-2004 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez alien06
Ja pewnego dnia spotykam kolesiówke Noob pewno mówie sobie noi pomogłem jej znaleść sklep pewien noi pytam jej sie coś ona nic i zaczela mnie tyrac wiec poszeldem za nia i trafilem ja kilka razy do zoltej energii ona mowi juz jestes martwy patrze a tu 3 kolesi stoi i chce mnie zabic wylogowalem sie ;d i nic mi nie jest ale przez chyba 5 godzin chcieli mnie zabic ;] 8o

A mi się odechciewa grać jak na Harmonii trenie afk a tu noobek brazilianin przychodzi i z hmm zabija grrrrrrrr.. piep--one brazyliany grrrr... Najczęściej są to knighci 8lvl którzy zabijają wszystkie potwory z hmm :D Albo jak łowie sobie bardzo szybko to mi wędki wpadają grrr.. Tak już 5 wędek wrzucilem ;(
LOL!! Wylogowałeś się może ale wiesz chyba o tym że jak masz skulla to twoja postać zostaje!! Oj chyba dedłeś.

Rysa Zapomnienia 17-09-2004 09:02

Przed chwilą gralem postaciom kolegi, i co sie stalo kolesiówa mówi pokazaci wam cos? a ja mówie tak to ona ok i UE i you are dead:(

alien06 18-09-2004 19:47

Ja pewnego dnia spotykam kolesiówke Noob pewno mówie sobie noi pomogłem jej znaleść sklep pewien noi pytam jej sie coś ona nic i zaczela mnie tyrac wiec poszeldem za nia i trafilem ja kilka razy do zoltej energii ona mowi juz jestes martwy patrze a tu 3 kolesi stoi i chce mnie zabic wylogowalem sie ;d i nic mi nie jest ale przez chyba 5 godzin chcieli mnie zabic ;]
Innym razem nawalam się z 2 potworkami ork warrior i mino koleś idzie kolomnie ja mówie MINE!! a on podchodzi trafił mnie 3 razy i mam 22 hela ;/ przeżyłem na szczęście ;]
Jeszce innym razem na roockardzie byłem na rotach było nas 3 noi 3 roty sa i oni mnie wrabiali zebym zginoł niemogłem uciec bo na lewo trucizna a niemialem antidote zostalo mi 20 coś hela i wkońcu ich tak zrobił że byli w koncie a roty poszły na nich noi zgineli :D ja to mam szczęście :]Ostatnio mnie dragon gonił a mam 12 lvl zwiałem mu fuksem :D 8o

Crusader Ronax 18-09-2004 21:18

Chyba najbardziej odechciewa się grać po shackowaniu konta :(
"Reszta to pył i powietrze..."

Adolphus Elbragol 19-09-2004 15:00

Zaloze sie o lootbag z 5 godzinnego hunta, ze taka historia byla juz tu opowiedziana. Wracam sobie z hunta na Foldzie, lotbag wazy ok 900, hoho bedzie kasa - mysle sobie. Fajnie bo akurat kumpel obiecal mi BS w ratach (najpierw 15K, a reszte w ratach). Donioslem lootbag do Ab. Fajnie teraz to wszystko sprzdam, bo przeciez ab jest najbezpieczniejszym miastem X( i nic mi nie grozi i bedzie fajnie. Mam jeszcze prawie pelny plecaczek gfb i ogolnie jest rozowo. Do czasu. Wchodze do podziemi Ab zeby lootbag posprzedawac.
I tam jakis redskull (w dodatku polak X( ) prybuje mi lootbag zabrac. wyrwalem mu bez problemu. Z tym ze on w zamian poczestowal mnie SD.
Do konca dnia nie ruszylem tibii :p .

alien06 19-09-2004 19:02

Mi najbardziej sie odechcewa grać jak mam lagi i odstaje kicka wtedy sie wkur**** na maksa X( I jak pisze too many players online Ahhhhhh :(

Maty mistrz 23-09-2004 21:35

mnie najbardziej wnerwia jak sie na expie calyyy bozy dzien a poem zobacze wkoncu ten napis You advenced from level 21 to lvl 22. a potem ide se spokojnie do gh wywalic loot i porobic runki i 2 red skulle stoja z 4 fire elemntalami i nagle wdze napis You undedead lose level from 22 to 20 . idzie sie za***ac!!!

Dobromiła 25-09-2004 07:56

Mnie się właśnie odechciało grać.
Po wielu męczarniach wyszłam wczoraj z rooka, wybrałam :lucznik:, nawet zaczęłam trenować (22 w diście) spędziłam jak na mnie kupę czasu w tibi przez to.
A dzisiaj włączam tibię i co?
Due to a power outage at our internet provider we had to reset the game worlds .. to the state of 09.00 CEST 24 Sep 2004..
:( :( :( :( :(
Szlak mnie trafił, rzucam tibię na jakiś czas.

Edit: Taa, rzucam tibię.. B) po godzinie znowu się zalogowałam :P

Monoskar 27-09-2004 17:10

Mi się wlasnie definytywnie odechcialo grac. Jakies ciule zhakowaly moje konto, moj FS'ik poszedl sie golic, podobnie Dragi Shield, K-secik, ponad 20k w gotowce i pare piedol z depo.
Za duzo mnie kosztowalo czasu i nerwow, zeby do tego wszystkiego dojsc, za duzo chamstwa typu: "odejdz, ta jaskinia jest moja", albo "mine", "mine", "mine" wykrzykiwane przez posrancow, ktorym sie wydawalo ze ciagle sa na Rooku.
Wszystko, do czego dobilem to ww sprzet, 27lvl, 4 mlvl.
Zegnam...

P.S. Nie uzywalem pomocy w Tibii, nigdy nie mialem Tibii GG, swiatlo zawsze z torcha, bez multiklientow itd.

Adolphus Elbragol 27-09-2004 17:33

ehh temat - rzeka ( i przepraszam za offtopic)

*Diego* 27-09-2004 18:26

dupa

ja se cwoczylem m lvl i bylem na pietrze gdzie nie mozna bylo nic zlurowac(tak mi sie wydawalo) mialem na sobie tylko dragon shielda no i zlurowali mi cyca a ja goly i wesloy.stracilem 140 exp skile,m lvl ale nic z bpaka bo mialem amulet of loos ale stracilem go bo ded,nie warto byc afk na dlurzej nic 10 minut ;(

koniczek 30-09-2004 18:27

Nienawidze na dzien dzisiejszy TIBI!!!!!!!!!!

Mi sie narazie odechcialo grac prze pewno akcje ktora stala sie dzis :[ Kupilem wedke na ktora bardzo dlugo zbieralem bo wczesneij mnie zabili i stracilem jedna:/ Po kilku dniach, lowiac nie chcacy wyrzucilem ja, bo bardzo szybko lowilem i nie chcacy pzreciagnalem nad wode :[ No i znow zbieranie mnie czekalo :[ I jak uzbieralem znow polowilem na szybko i znow straciuelm wedke To dzis sie stalo:[ I wzialem wsyztsko z depo runy leczenia z 2(zapomnailem jak sie nazywaja:/) pochodni z 10 , toporek maly do treningu, i lopate raz line no i wychodze z maista i akze psotaci isc przed siebie wskazujac miejsce na mapie wychodze. Bo chcialem isc bardzo daleko. Ide na chwile do wuceta i wracam i patzre a tu takich 4 gosci mnie atakuje:[ I mnie zbijaja :[ I sie ostro wkur....... X(

Iris on Eternia 30-09-2004 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koniczek
Mi sie narazie odechcialo grac prze pewno akcje ktora stala sie dzis :[ Kupilem wedke na ktora bardzo dlugo zbieralem bo wczesneij mnie zabili i stracilem jedna:/ Po kilku dniach, lowiac nie chcacy wyrzucilem ja, bo bardzo szybko lowilem i nie chcacy pzreciagnalem nad wode :[ No i znow zbieranie mnie czekalo :[ I jak uzbieralem znow polowilem na szybko i znow straciuelm wedke To dzis sie stalo:[ I wzialem wsyztsko z depo runy leczenia z 2(zapomnailem jak sie nazywaja:/) pochodni z 10 , toporek maly do treningu, i lopate raz line no i wychodze z maista i akze psotaci isc przed siebie wskazujac miejsce na mapie wychodze. Bo chcialem isc bardzo daleko. Ide na chwile do kibla i wracam i patzre a tu takich 4 gosci mnie atakuje:[ I mnie zbijaja :[ I sie ostro wkur....... X(

Lol... Jak się idzie do kibla to się najpierw idzie do pz...

Newbie 30-09-2004 19:08

Przykład z wczoraj - wychodząc wczoraj z domu zostawiłem włączoną Tibię - byłem na uhmakerze i stwierdziłem, że po co mam się wylogowywać skoro może mi się mana podładować a potem i tak mnie kicknie.
No to wyszedłem z domu zostawiając postać w bezpiecznym (jak myślałem) miejscu.
Loguję się dzisiaj rano a tam zamiast podładowanej many widzę świątynię.
Wkurzony zaglądam na deady na tibia.com a tam się okazuje, że zabił mnie jakiś 9level (mój uhmaker - 22) dosłownie minutę po moim wyjsciu.
I pomyśleć, że gdybym tą chwilkę dłużej posiedział, to koleś po upewnieniu się, że jestem afk (zawsze w czsie robienia runek takiego udaję i czekam co się stanie :P ) zacząłby mnie okladać. Hmmm 9 level to by na 1 SDka poszedł :P
I jak tu nie kochać Tibii? :P

Nevik-Rafal 01-10-2004 13:16

Moj Koles mial taki przypadek
Zbierał tydzień na Skull Stuffa I Uzbierał :p
Na durgi dzień gdy wracał z dwarfów do Thais JakAś ku.... Zlurowala
NIe zwykle małego PAjaczka O nazwie GS
Dla powidziwiania staly aż 2
Koleś w Długa GS-y Za nim POdbiega do kolesia ktury je zlurowal I Krzyczy ''HELP"
Ziomek Podbiegl zabil Gs-y
A na koncu mojego kumpla
no i oczywiscie Skull Stuff Wpadł
Ale dzieki Jego SIlnej Woli nadal gra :)

Julera 4EvEr
Old Nevik
Pall
14lvl
Skill 60/60

:)

Krigon 01-10-2004 20:25

Piękny zgon od Hunter ;p

Pewnego dnia, z kolegą druidem na 10 lvl. poszlismy na goblin questa. Po wykonaniu wyskoczylismy na party i trenilismy i zwiedzalismy krajobraz. Ja pozedlem w górę on w dół. Bije poison spiderka a ty text: "Your party has been disbaned". Niewiem o co chodzi wiec ide w dół. A tu bum, hunter ;P Oczywiscie oberwalem pare razy po 80-90 i zgon. I zonk, spike sword zostal tam. Ale nic. Wracam tam szybko, biore go. zostalo mi czerwone życie (znowu hunter :) ide se na czrwonym a ty pk na 11 (ja bylem na 13 ;)
I znowu zgon. I bp hmmkof poszedl do nieba :D

kalafior 02-10-2004 10:57

Chcecie, aby podobne historie wiecej sie wam nie przytrafialy wejdzice na www.tibiagm.webpark.pl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:00.