JestemZRoku2050 |
14-08-2008 18:06 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żyłka
(Post 2227908)
To właśnie miałem na myśli stwierdzając twoje problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Pokaż mi fragment wypowiedzi MamNeostrade, w której jednogłośnie orzekł, że popiera piractwo.
|
O widzę, że mnie ktoś popiera i miło mi to czytać, bo ja nie zamierzałem udowadniać, że piractwo jest dobre bo nie jest, ale z drugiej strony jeszcze gorsze jest to co robią monopoliści. Chciałem tylko wymienić swoje poglądy ale jednak na tym forum jak na każdym znajdą się siedemnastolatki które znają się na życiu i zawsze ich zdanie jest PRAWDZIWE, a innych bee. Czasem lepiej zakończyć rozmowę niż dalej porównywać kradzież samochodu do kopiowanie danych, mamy w końcu XXI wiek. Bardzo podobało mi się stanowisko władz w Kanadzie gdzie zaprzestano ścigania piratów, niech firmy które produkują oprogramowanie i muzykę itp. zachęcą do posiadania oryginałów, a nie policja która będzie karać za śmieszne rzeczy które nie powinny podlegać pod prawo zwłaszcza gdy państwo ma kłopoty na przykład z podrabianymi lekami gdzie dziennie przez ten proceder ginie kilkanaście osób, a przedtem było mało czasu na takie rzeczy bo policja się bawiła internetem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
(Post 2228014)
Może i nie powiedział tego wprost, co nie zmienia faktu, że kupując piraty w jakiś sposób je popiera.
To ty naucz się czytać, ze zrozumieniem + coś takiego jak "wyciąganie wniosków".
|
NIGDY nie kupowałem/kupuję piratów, osoby które na tym zarabiają powinny za to odpowiedzieć karnie. Kupując samochód skorzystam z jazdy testowej aby się przekonać jak samochód jeździ chociaż ty to pewnie wyczytasz na pudełku. Mam 200 złotych na grę ale nie wiem którą kupić, po szukaniu w necie wybór pada na 3 tytuły więc sobie je przetestuję i gdy mi się spodobają to kupię. Mówisz Żyłce o czytaniu ze zrozumieniem i wyciąganiu wniosków ale to on chyba zrozumiał, a nie ty i w dodatku z powodu braku argumentów czepiasz się jego opisu. Gratuluję!
@topic
szkoda, że tak późno wyjdzie, a nie teraz jak jest wolne - jedyna nadzieja to, że poprawią błędy które znaleźli w konsolowych wersjach :/
@down
i kolejnym postem odbiegłeś całkowicie od tematu który zaczęliśmy kilka stron wcześniej, bronisz się chyba tym postem od własnej głupoty mimo iż jest w nim prawda odnośnie prawa to odbiega on grubo od tematu, a które to już konto to kolejny fajny argument :) Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną. Prawo prawem trzeba je umiejętnie nowelizować.
|