![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kondoliza Ryż też jest super. Cytuj:
|
Cytuj:
@down, od tego oni są, nie? Z tego co wiem Tuskowi też kiedyś jacyś psychologowie "pomagali" w tworzeniu przemów. |
Cytuj:
Czy wy wiecie ile prezydent usa ma doradców? W ch** i to od wszystkiego. |
Cytuj:
Poza tym porownywanie sily Wojska Polskiego z armia Rosji jest bez sensu, bo to dwa rozne swiaty. Rosja to potega militarna z ktora moga sie rownac jedynie USA. Grozby Kaczynskiego to zdrada stanu i dzialanie na szkode Polski. Posluchaj wspomnien weteranow IIWS czy chociazby wojny w wietnamie, moze zmadrzejesz. @down Nie chyba, a na pewno :) |
@2050
Ronald Reagan też był uważany za człowieka o wąskich horyzontach intelektualnych, a był on chyba jednym z najlepszych prezydentów USA w tamtym stuleciu. @up No tak. : P |
A ja jeszcze raz na piszę wam o wojnie nuklearnej.
Jeśli jakiś kraj zacznie przegrywać, będzie mu groźić upadek a szefom rządu śmierć za zbrodnie wojenne to co podda się według was? NIE. Pierdolnie bombe tu i tam. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po prostu chca podpic tereny graniczne takie jak gruzja.
|
Cytuj:
Po rozmowie z nowym "szefem" obrony, Sarkozym, Rusja zdecydowała się na zawieszenie broni. Czyżbyśmy mieli jutro obudzić się bez gazu i ropy? o.O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak mi się przypomniało i dałem, oby było więcej takich ludzi na świecie. A jak ktoś chce zobaczyć zdjęcia z byłej rosyjskiej bazy łodzi podwodnych z bronią nuklearną na pokładzie to podaję link. Aż wolę nie myśleć co mają teraz. http://englishrussia.com/?p=1794#more-1794 Cytuj:
|
Chętnie bym odwiedził te baze. :D
|
Cytuj:
|
Ogólnie sprawa wygląda tak:
Mała wojna - wiele problemów na świecie. Styraliśmy Rosje, a ona nam odpłaci. G8 wyrzuciło Rosje. xD Pewnie się wkurzą. Rosja niemiło odpowiada USA. Polska gotowa wysłać wojska do Gruzji. Rosja kłamie jak z nut, że wycofali wojska. UE we wrześniu zadecyduje co będzie robić w stosunkach z Rosją. Ogólnie to uważam, że do większej wojny już tylko kilka lat zostało. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:01. |