![]() |
W poola 8 i ja bym chętnie zagrał, bo w snooka się gubię na końcu z kolorkami.
|
poker >>> pool8
Ryba nie ma skilla, to szuka lame excuse. Zagrac np. na WP to nie problem, 800 free zetonow wystarczy do rozegrania stolu na 5 graczy. |
Ryba cwaniak wybiera takie konkurencje w ktorym sie dobrze czuje ;) zagrajmy wiec moze w cos innego niz bilard i pochodne... poker albo tysiac... ;>
|
Cytuj:
W końcu hoom czy olor mogą organizować turniejów ile im się chce, kto im broni :P |
Jak tak stawiasz sprawę to tysiaczek, dawno nie grałem ^^
|
ja tez nie gralem nigdy w pokera na wp ale jakby byl turniej to zagralbym pare razy z kims i bym sie nauczyl dokladnie ;] tak samo jak ze snookiem, przed tym turniejem ostatni razem gralem ze 3-4 lata temu a doszedlem do polfinalu :)
|
Cytuj:
|
w snqa latwiej sie nauczyc grac niz w pokera, dlatego tez mysle ze na ewentualny turniej wiecej niz 6-7 osob i tak by sie nie zglosilo, a nawet jesli, to wlasnie tylu byloby faktycznie grajacych. Zreszta, jak juz grac w pokera, to na rel cash, a poza 3-4 osobami nie widze tu nikogo zdolnego do takiego "poswiecenia".
|
Albo mozna zrobic osobny temat gdzie prowadziloby sie dokladniejsze statystyki. I w nim wpisywalibysmy wyniki roznych turniejów typo gra w pokera, snooka, zwyklego bilarda, tysiaca i inne gry ktore ktokolwiek zaproponuje a beda ciekawe :) bylby to dobry pomysl tylko osoby uczestniczace w turniejach to musialby byc staly sklad + musialoby to byc minimum 8 osob.
|
uuu maile od poker stars mowiace ze wygralem turnieje ;\
http://img154.imageshack.us/img154/5493/upuu1.jpg |
A może następnym razem turniej w 9-billa?
|
Cytuj:
Jednocześnie proszę jakiegoś modka o zamknięcie tematu - turniej się zakończył, nie ma co ciągnąć offtopa :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |