![]() |
srry za powtarzajacego sie posta :/
|
Dynia
A z jedzenia to więcej warzyw by się przydało ..:)
Jakieś ogórki , cebula , dynia ... Tyle że dynia jest w tibii |
hleb z maslem - dodaje 60 zycia kosztyje 30gp:cup: :] :]
|
Stamina fluid :D:D <----odnawia 10 min staminy . . .
|
Cytuj:
mi sie wydaje ze z Runescape :D :D moze jeszcze wprowadzic skill rozpalania ogniska, rombania drawna, doenia krowy itp? moim zdaniem tibia to nie runescape, niezmieniajmy jej tak drastycznie (z gry rpg na gre pol-ekonomiczna wrencz) |
Tez raz o tym myslalem.Chcialem zeby w Tibii byly restauracje w ktorej kupisz Pizze,Hamburgery,Cheeseburgery,cola itp.A jak chodzi o rzeczy bardziej pasujace do Tibii to:Green Apple:mozesz zawladnac potworem,Green herb(zielone ziolo)leczy trucizne,Red herb(czerwone ziolo)dodaje od 10-25hp, blue herb(niebieskie ziolo)leczy z pijanstwa,white herb(biale ziolo)uodparnia na magie przez 1min.,black herb(czarne ziolo)uzywa sie go jak SD.Mam nadzieje ze docenisz te pomysly;)
|
Kopa
:D Po zjedzeniu jest Urgh. Jedzie od ciebie gównem i tracisz hp jakby cie scorpion zatrul. Kazdy potwor ucieka w popłochu.:)
|
Mniam Mniam
Napój:
Zupka Knorr :P Jedzienie: Kaszka dla niemowlaków (noobów) :P I ROX |
Mogła by zostać dodana taka opcja jak uprawianie warzyw/owoców. Np. Kupujesz poletko i tylko ty masz dostęp do niego (coś jak domek). I wtedy można by było siać,podlewać i zbierać plony :D
|
Może Grzybki Chalucygenne :evul:
|
Hyff... Orc Ham daje życie i mane przez jakieś 15 minut a waży 30 oz.
|
Minotaur Ham
Opis: Daje to że mana rośnie 2x szybciej Wypada tylko z Minotaur Magów |
;););)
Napoi mam dużo i zarcia też...
Najpierw napoje: Blueberry Juice, Apple Juice, Mango Juice, Lemon Juice, Orange Juice, Coconut Milk, Lemon Water, Strawberry Water, Mineral Water, Unicorn's Blood (Regeneruje życie. Lepsze niż life fluid) Teraz żarcie: Enchanted Salmon (lepsze niż dragon ham), Burger, Pizza, Kiełbaska w ciescie (jak to po english?), hot-dog itp. |
You see a Cola Original. It weights 999oz. You can buy it in Biedronka.
Działa cały dzień. Dzięki niej hp i mana rośnie w przeciwną stronę. |
@Crystal12:
Lemon water?? Chyba chodzi ci o lemoniade? Jesli tak to jest juz lemoniada (w Carlin 4 gp za sztuke) Coconut milk tez juz chyba jest? http://wiki.hunted.pl/images/Juice_Squeezer.gif soki tez juz mozna robic, ale nie pisze z jakiego owocu. Pizza, hamburger w średniowieczu???? |
Cytuj:
ja proponuję mięso z Droma ;d i Voodka z mety ;d jak zjesz jedno po drugim przez cały dzień masz niestrawności ;d |
@2xup
Nie o lemoniadę tylko o wodę cytrynową ;) |
Chyba sie komus nudzilo ;)
Moglby byc jakis bar (karczma, gospoda czy jak to sie kiedys nazywalo) bo pic piwo z viali .... :P Pozdro Zryty |
lol
Ja myślę nad...LODAMI:D Przynosi się lód(wypada z frost trolla dość często) a potem się klika na use with i na wałek ktory kupię...nawet sama niewiem gdzie xD(wiem że to szalone kruszyć lód wałkiem:D ).Mamy skruszony lód.a potem na owoc jakiś żeby był smak:p a potem został nam wafelek.kupimy go w carlin za 5 gp u Imalasa:D potem tą"paćkę owocową"na wafelek i tak oto powstają lody:p
|
poison noob ham
po zjedzeniu odejmuje 10hp/ 5 sekund, lecz zjedzenia jednego hama powoduje wylogowanie nooba na forum lub w grze oraz ban na 3 dni-,- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |