Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Prison Break 4 seria (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191413)

K.Jay 25-11-2008 20:03

Ten odcinek zasługuje na miano najlepszego odcinka 4 serii. Od początku do końca było mega napięcie i oczywiście akcja. Generał Krantz pewnie narobił w gacie jak Michael wyciągnął pozostałe dyski. Potem Sara pokazała co potrafi, Gretchen zabiła i uciekła, Michael & Linc wrobili ludzi Krantza, Sucre & Mahone napili się piwka a na koniec Self wszystkich "oszukał" albo jak kto woli "wyjebał w czoko".

http://img396.imageshack.us/img396/6588/2lu3vv7bw9.png
http://img396.imageshack.us/img396/2...png/1/w682.png

K.Jay

Prostynick 25-11-2008 22:48

Bagwell zasłoni się plastikową ręką i znowu przeżyje, a może nawet od ręki pójdzie rykoszet i zabije Selfa, a może trafi w scylle i Self pogodzi się znowu z ekipą Michaela, strzelą po piwku, poklepią się po plecach i zatrudnią azjatę który z zegarka i komórki zrobi urządzenie które idealnie odtworzy scyllę i... dalej sami sobie wymyślcie :) A w kolejnym sezonie Krantz prześpi sięz Sarą i okaże się przypadkiem, że ojciec Lincolna żyje! Skoro Sarze przyszyli głowę to czemu jego nie przywrócić do życia?

robek 25-11-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Prostynick (Post 2349554)
A kto wie co to jest scylla? Jakiś zapalnik od bomby w białym domu?

Ehh jeszcze 2 odcinki i koniec i chyba dobrze...

HAHA, jeszcze hmm.. 12~ odcinkow? ;s

@topic
odcinek najlepszy, ta taktyka... nie mam slow do tego, bo nie mam sie do czego przyczepic

Vil 26-11-2008 01:31

12 odcinkow ? To co oni jeszcze chca tam Atlantydow wrzucic jak spokojnie moznaby cala bajke zakonczyc juz teraz ?

Rybzor 26-11-2008 01:50

O, trza obejrzeć kolejny odcinek, fajnie by było w końcu wiedzieć co to jest ta całą Scylla : d

Evil Maul 26-11-2008 02:12

a w kolejnym odcinku agenci złapią Lincolna xddddd i can't wait >.< !

K.Jay 26-11-2008 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 2350161)
O, trza obejrzeć kolejny odcinek, fajnie by było w końcu wiedzieć co to jest ta całą Scylla : d

Jak to powiedziała Gretchen do T-Baga: "Scylla nie jest tym, o czym oni myślą". Jeszcze bodajże 10 odcinków do końca 4 serii, albo 12 (jak napisał robek). Poczekamy, zobaczymy. ;)

K.Jay

robek 26-11-2008 18:10

tzn ma byc tak: 10 odcinkow do konca 4 serii i 2 dodatkowe, ale nie wiem ile w tym prawdy : >

Rybzor 26-11-2008 18:35

Hmm, no obejrzałem sobie ten odcinek, na moje oko to pod koniec trochę za dużo się działo, w sumie ciągle się dużo działo, ale końcówka mi się nie podobała. Tak czy siak fajny odcinek

Colo_2006 26-11-2008 19:58

Self mysli że ma kompletną Scylle :D

Scobel 30-11-2008 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2349993)
HAHA, jeszcze hmm.. 12~ odcinkow? ;s

@topic
odcinek najlepszy, ta taktyka... nie mam slow do tego, bo nie mam sie do czego przyczepic

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2350645)
tzn ma byc tak: 10 odcinkow do konca 4 serii i 2 dodatkowe, ale nie wiem ile w tym prawdy : >

Ale ty niedoinformowany jesteś ziomal ...

http://hatak.pl/seriale/101/302/PrisonBreak/ ...

I wiele już nie brakowało by zaprzestali chwilowo nadawać 4 serię gdyż drastycznie spadła jej oglądalność.

Dodatkowo 5 sezon został skrócony właśnie z tego samego powodu co wyżej ...

Więc głupotą dla mnie jest nie mieć o czymś pojęcia a z uporem próbować wmówić to ludziom ...

robek 30-11-2008 15:37

ziomal, to sa odcinki ktorych znamy nazwy... bedzie ich o tyle wiecej, o ile mowilem - 10~. to, ze autorzy NIE podali nazwy odcinkow ktore wyemituja w przyszlosci - na przelomie marca/kwietnia nic nie znaczy, bo do konca grudnia wyemituja 15 epizodow...

reszta odcinkow nie jest nakrecona, nawet nie wiem czy jest do nich scenariusz.. dlatego nie ma nazw.

@edit
jaki 5 sezon? ; o chyba ze 3, literowka
i nie skrocili go z powodu stracenia ogladalnosci tylko z powodu strajku rezyserow...

"Więc głupotą dla mnie jest nie mieć o czymś pojęcia a z uporem próbować wmówić to ludziom ..."

Scobel 01-12-2008 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2356001)
ziomal, to sa odcinki ktorych znamy nazwy... bedzie ich o tyle wiecej, o ile mowilem - 10~. to, ze autorzy NIE podali nazwy odcinkow ktore wyemituja w przyszlosci - na przelomie marca/kwietnia nic nie znaczy, bo do konca grudnia wyemituja 15 epizodow...

reszta odcinkow nie jest nakrecona, nawet nie wiem czy jest do nich scenariusz.. dlatego nie ma nazw.

@edit
jaki 5 sezon? ; o chyba ze 3, literowka
i nie skrocili go z powodu stracenia ogladalnosci tylko z powodu strajku rezyserow...

"Więc głupotą dla mnie jest nie mieć o czymś pojęcia a z uporem próbować wmówić to ludziom ..."

Więc tak ... sezon 4 kończy się właśnie i dokładnie na takiej ilości odcinków jakie są podane - sprawdz na oficjalnych stronach.

Sezon 5 który planowo miał być "długim sezonem" został skrócony jeszcze przed jego ukończeniem ... w trakcie tworzenia koncepcji, z racji spadającej oglądalności ...

A sezon 3 wiem why został skrócony ...

Ale to tobie kłania się czytanie ze zrozumieniem ...

Pix888 01-12-2008 13:21

Jak to dobrze, że odcinek widziałem zanim do tego tematu dotarłem. Jakiś za przeproszeniem pierdolnięty idiota zajebał obrazek na 3/4 ekranu bez żadnego spoilera. Mam nadzieję, że nikomu przez to pustogłowy nie zepsułeś zabawy.

robek 01-12-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2357489)
Więc tak ... sezon 4 kończy się właśnie i dokładnie na takiej ilości odcinków jakie są podane - sprawdz na oficjalnych stronach.

Sezon 5 który planowo miał być "długim sezonem" został skrócony jeszcze przed jego ukończeniem ... w trakcie tworzenia koncepcji, z racji spadającej oglądalności ...

A sezon 3 wiem why został skrócony ...

Ale to tobie kłania się czytanie ze zrozumieniem ...

ad1. wiec tak... sezon 4 konczy sie wlasnie i dokladnie na takiej ilosci odcinkow jak mowilem - 22. mysl co chcesz, ja wiem swoje i zobaczymy kto wygra

ad2. zadnego sezonu 5 nie mialo byc, jak zostal skrocony jak nigdy nie zostal nagrany? jakiej ogladalnosci? ; o

ad3. fajnie

ad4. n/c, mowisz o sezonie 5 ktore nie istnial, nie istnieje i raczej nie bedzie istnial.. i polap sam sie w tym co mowisz, aff

Scobel 01-12-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez robek (Post 2358134)
ad1. wiec tak... sezon 4 konczy sie wlasnie i dokladnie na takiej ilosci odcinkow jak mowilem - 22. mysl co chcesz, ja wiem swoje i zobaczymy kto wygra

ad2. zadnego sezonu 5 nie mialo byc, jak zostal skrocony jak nigdy nie zostal nagrany? jakiej ogladalnosci? ; o

ad3. fajnie

ad4. n/c, mowisz o sezonie 5 ktore nie istnial, nie istnieje i raczej nie bedzie istnial.. i polap sam sie w tym co mowisz, aff

Ty głupek czy tylko udajesz idiotę czy może z mlekiem matki to wyssałem - takie rodzinne ...

5 sezon ... który jest tworzony, lub ma być tworzony ... i wiem iż jego scenariusz skrócono przez co ilość odcinków się zmniejszyła ... rozumeisz o czym piszesz #$%^&*.

No nie $%^& nadają obecnie 4 sezon a on mi chce wmówić iż ja piszę o 5 który jest już nadawany ..

OKI n/c więcej tu nie zaglądam bo nie trawie ...

robek 01-12-2008 22:28

Cytuj:

z racji spadającej oglądalności ...

Cytuj:

5 sezon ... który jest tworzony, lub ma być tworzony ... i wiem iż jego scenariusz skrócono przez co ilość odcinków się zmniejszyła ..

sam sobie zaprzeczasz, niby go emituja a go tworza? aff

@edit

dowod na to, ze wiem co pisze...

"Tymczasem jesteśmy potwierdzeni już o:

*studio, które produkuje serial ma możliwość nakręcenia dwóch dodatkowych odcinków do 4. sezonu Prison Break;
*FOX nie uzgodnił jeszcze ewentualnego wyemitowania tych dwóch odcinków w przypadku, gdy rzeczywiście będą one gotowe;
*FOX zamówił już 22 odcinki na ten sezon (czyli jak widzisz ziomal beda na 100%). Odcinek 12 był wyemitowany już wczoraj. Ostatni odcinek w tym roku obejrzymy tuż przed świętami, a mianowicie 22 grudnia. Serial ponownie wróci dopiero na wiosnę, gdzie zobaczymy brakujące epizody."

dzizys...

Fintex 02-12-2008 17:19

Ten odcinek był prześmieszny xD Wszystko się powtarza tylko twarze sie czasem zmieniają..;p

K.Jay 02-12-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pix888 (Post 2357520)
Jak to dobrze, że odcinek widziałem zanim do tego tematu dotarłem. Jakiś za przeproszeniem pierdolnięty idiota zajebał obrazek na 3/4 ekranu bez żadnego spoilera. Mam nadzieję, że nikomu przez to pustogłowy nie zepsułeś zabawy.

Domyślam się, że pisząc posta myślałeś o mnie. Idiotą to jesteś Ty. Wulgaryzm + chamstwo w czystej postaci. Żal mi Ciebie.
@topic
Odcinek taki sobie, choć muszę przyznać że było dużo akcji. ;)

K.Jay

Prostynick 02-12-2008 20:14

Zamiast robić flejmy napiszcie jakie wrażena po dzisiejszym odcinku.

Według mnie to ten dzisiejszy to kicha... Trochę akcji było, ale oczywiście Majkelek zdążył wyrwać jednego klawisza (no chyba to klawisz)... Ogólnie nic ciekawego w tym odcinku. W końcu zostało jeszcze kilka więc trzeba przeciągać ile się da...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17.