![]() |
Btw, mam okazje kupna filmy z rl, gdy averios dowiaduje sie o smierci, ale to bedzie troche kosztowalo. Jak kupie to na pewno sie podziele ;[[
|
Btw, mam okazje kupna filmy z rl, gdy averios dowiaduje sie o smierci, ale to bedzie troche kosztowalo. Jak kupie to na pewno sie podziele ;[[
|
A ja mu tam współczuje. I nasz kolega ma się dobrze, nawet lvl wbił :D
23:03 Averios [117]: 23:00 You advanced from Level 116 to Level 117. Skoro tak mu zależy na tej grze, niech gra... co wam to przeszkadza? Kiedyś na pewno z tego wyrośnie. Pozdro. |
Cytuj:
cz.3 czuje ze będzie wkrótce |
Zaje*iste jak slucham tego to nie moge wytrzymac ;P koles jest jakis dziwny no ale to w koncu jego sprawa co robi i jak to robi niech sobie gra. . .
A moze komus meliski na uspokojenie zaparzyc ? xD |
Mi sie go szkoda zrobilo ;/ radzil bym mu do lekarza z tym isc czy cos.
|
"on mnie zabił, ty tego nie rozumiesz!"
Brecht ;d |
A gdzie rodzice?
|
Expią na Pohu.
|
leżą zasztyletowani w szafie, mają nauczkę aby nie pouczać Averiosa!
http://img144.imageshack.us/img144/3...azeczkaqc7.png |
Cytuj:
|
co za człowiek... i właśnie dlatego przesiadłem się z tibii na Lineage 2 jakies 3 lata temu...
|
buhehehehe xD
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Sorry za offtop... @top No cóż, są i tacy ludzie jak Averios.. |
Cytuj:
JAK COS TO SĄ SŁOWA PIOSENKI PAŁO xD |
@up: Ale można to również zinterpretować jako jego osobisty hymn do Tibii. :P
Piosenka Happysad, o ile się nie mylę. @film (ten ostatni link do tibia.de): :D |
Żal mi bardziej tych kolesi niż jego...
jego życie niech robi co chce. Gra niech gra.. żałosne polaczki < Ci kolesie co z niego brechtają > Pozdrawiam Cery. |
Nadpopudliwość psychoruchowa w połączeniu w zaawansowanym stadium uzależnienia od Tibii. Gość jest prawie pełnoletni, więc nie będę go oceniał, gdyż nie znam go osobiście. Nie wiem jakie ma RL. Wy też tego nie wiecie, więc przestańcie na niego najeżdżać, bo może się okazać, że to jeden z waszych kumpli, a wtedy będziecie co najwyżej sobie pluli w brodę...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:05. |