![]() |
The Morders nie przeszli :(
|
Cytuj:
Za tydzień występuje Snake ;) |
Kolejny glupi program na Tvn... 1 odcinek zobaczylem i nie mam zamiaru ogladac wiecej. Nie podoba mi sie.
|
Cytuj:
Chyba że dla Ciebie "mądry" program to taki, w którym jedzą koty na cmentarzu ^^ |
Cytuj:
Moim zdaniem, czasem Mam Talent wydaje się następnym głupkowatym programem (głównie przez jednego jurora, który lekko mnie irytuje), ale sama idea naturalnych ludzi jest interesująca. Podobnie You Can Dance. W sumie... i tak nie mogę innych programów oglądać ; ). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Nie? ; P |
Cytuj:
|
Oczywiście chodzi o Foremniak, która udziela takich wykładów, że nie jeden uczestnik jej nie zrozumiał.
|
@Vasth
Chylińska właśnie najbardziej mi się podoba z całego jury. Jest przynajmniej naturalna i nie robi szopek jak co poniektórzy. |
Cytuj:
|
Mam talent, w porównaniu do tych tańców, śpiewów i lodów wszystkich gwiazd wydaje się być fajne. W porównaniu.
|
@sphinx123
Jak by był taki program w którym jedzą koty, jeszcze najlepiej żeby jakas gwiazda to jadła (w dodatku na cmentarzu) to bym napewno oglądał :) A co do "Tanecznych gwiazd na lodzie" i innych takich gwiazd ktore tańczą czy śpiewają nawet tego nie komentuje... |
Taniec z gwiazdami, gdzie tancerze są sławniejsi od gwiazd...TVP też pokazała klasę odpuszczając 2 ostatnie części Gwiezdnych Wojen, by pokazać gwiazdeczki tańczące na lodzie:(
@Topic Dla mnie Mam Talent, to obecnie najlepszy program rozrywkowy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Niestety, TVP postawila na lodowisko, a nie Gwiezdne Wojny. |
Bo Gwiezdne Wojny skonczyly sie na Kill'Em All. Dalej to juz komercha...
Mnie z tej calej ekipy najbardziej zapadli w pamiec ci goscie grajacy na wszystkim, co sie da, chlopak wbijajacy sobie gwozdz w nos i ten chlopaczek w matrixopodobnym plaszczu. No i z ostatniego odcinka "Ryba". |
Cytuj:
@Foremniak: a mnie za to sie podobało jak zgasiła tych tancerzy w ostatnim odcinku ;] |
Mozesz wyjaśnic? Bo nie jestem w temacie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:43. |