![]() |
Cytuj:
|
Megiddo
Powiem tak ten wypad nie Byl na ludzi z Megiddo to ze roy tam byl to jego problem,ja do niego nic nie mam ale nie pomaga sie ludzia typu Korni.
Jusek-Jestes smieszny :) 0 respektu 7.6/7.92 Nienawisc do Komara w tym tez nerki bo organizuje z nim poi-e teraz z kim huncisz kto ejst w megiddo? Ne'roox, Xend osoba ktora wam pomagala w pierwszych poi-ach na serwie a teraz nic dla was nie znaczy "gjepe" jest wazniejsze od starego znajomego zreszta przypomne ci pewne zdazenie :) Jak wbiles na dle poi i chciales go zabic ale Golden Uruk-Centuss go uratowal wielki przyjaciel :/ Ownuje niektorych ludzi z Megidno na kazdym kroku nie wszystkich ,poniewaz niestety normalni ludzie w waszej gildi sie marnuja wielkie zgranie etc:) a na gc/forum sa caly czas klotnie,Jusku idz pobotuj wiecej bedziesz fajniejszy odemnie ale 21 dresa na klate nie wezmiesz,Ja dalej bede sharowac chara i sellac pacce członka Megidno a ty nawet nie bedziesz wiedzial o tym:). No Respect. Ravan.(Arcio Pall) |
lemur nie skomentuje twoich wypocin.Policzymy sie w grze.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli nie chcesz odpowiadać publicznie, możesz zrobić to na PM ;). @Topic Już sam do końca nie wiem jaki był reason. Każdy gada co innego. Wiem tylko, że świadectwo o naszych rodakach, dajecie również wy. Weźcie sobie to do serca i zastanówcie się 10 razy, zanim podejmiecie się ubicia kogoś, a potem spamowania prokibolsko-problokerskimi treściami na forum. Ludzie na brazylijskich forach się z nas śmieją, a wy na to, że macie to w dupie... Sam nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Może sami zadajcie sobie to pytanie i sami sobie na nie odpowiedzcie. @down Chyba do was wrócę, aby po raz kolejny zmieszać was z błotem przed samymi sobą. Bynajmniej trudne to nie będzie - "dzieciom osiedli" wyjątkowo łatwo jest wjechać na intelekt ;). Pozdrawiam. |
huahuahua, widze ze xeremon nigdzie CIe nie chca.
my z forum arcanii tez go wyrzucilismy, bo gadal bzdury nie majac pojecia co sie u nas dzieje |
arcio
wiesz co ja na to kładę? do 3 razy sztuka ;d http://i6.photobucket.com/albums/y22...yfeq/arcio.jpg next http://i6.photobucket.com/albums/y22...ozio/arcio.png |
Once
Ownowalem was na dl poi przez 1h dobre poczym wjebalem sie w trapa ktorego sam zrobilem "brawo" Twice Hank "znajomy" a jednak zapierdolil mi sharera:) Ps: Proponowalem ci zalatw sobie jakiegos chara z podobnym hp ktore ja mam i pokaze ci co to jest mw:) EHHHHH JUSEK NIE BIJ Zreszta mam na ciebie wyjebane Active Cave Bot czy jakos tak~~ |
tyle gadek o tym ze Roy~ nie padl w tym trapie a co ciekawsze "prosby" o ssa z cialem Roya~ tak wiec ja chcialbym zobaczyc ss od Roya~ jak pada w inny sposob niz przedstawiony w 1szym poscie ;)
|
Cytuj:
Co do tego, że nie przyjmowałem krytyki, to nie masz racji, bo krytykę to ja przyjmuję, ale jeśli jest ona poparta argumentami, a tamci użytkownicy nie poparli kpin ze mnie żadnym dobrym argumentem. Jeżeli ktoś potrafi wyrazić krytykę, to każdy potrafi ją przyjąć [no może nie każdy]. Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam. Po za tym ja wcale nie powiedziałem, że nie umiem grać na hotkeyach, tylko nie lubię np. gadki w której ktoś mi powie, że nie umiem grać, a ma na kompie BlackD i uważa, że jest świetny. Ciebie szanuję, bo potrafisz wyrazić swoją krytykę w sposób, który mnie nie obraża, ale nie lubi ludzi, którzy teraz mają wyższy poziom niż ja i wyzywają mnie, że grać nie umiem i tego typu inne różne teksty, chociaż on ten poziom wbił na bocie. Pozdrawiam. BaxCrow. Ps. Jak co to pisz na PM, bo robimy OFF Topic. |
Cytuj:
|
tyle potrafisz powiedziec?
ja tylko kulturalnie prosze o ssa ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
ej ja tesh chce miedź takie porblemy jak Wy pżez internet , :baby:8o:baby:X(8oX(X(8o:baby:X(8oX(:baby:
|
Cytuj:
Ta, ubili go 10x na 10 różnych sposobów, wyjdz. |
Gz xd
|
Żal mi niektórych osób stąd... Idźcie sobie na to śmieszne Non-pvp, trapujcie się, wyzywajcie w grze ale i tak nic nie zrobicie drugiej osobie... Non-pvp jest po to zeby sobie spokojnie poexpić, pójść z kolegami na questa... Więc po co te wypociny? Non-pvp jest od expienia itp a nie od zabijania się... Moim zdaniem powinni usunąć w ogóle serwery noob-pvp... Zapraszam na PVP.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |