Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Inne] 317ms pada w trapie na NON PVP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=198089)

Miszczu 18-11-2008 18:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xr3 (Post 2340547)

Wyjdź.

Kolego zainteresowałeś mnie i to mocno ,specjalnie dla Ciebie przejrzałem cały ten temat i ponawiam to pytanie z nadzieją ,że dostanę odpowiedź.Jak możesz od 9 lat grać w Tibie?Od 8 roku życia grasz?Czyli co zamiast rowerku rodzice Ci pacca kupili?Wyjaśnij bo piszesz o wszystkim innym tylko nie o tym.

Bamp 18-11-2008 18:51

Megiddo

Powiem tak ten wypad nie Byl na ludzi z Megiddo to ze roy tam byl to jego problem,ja do niego nic nie mam ale nie pomaga sie ludzia typu Korni.

Jusek-Jestes smieszny :) 0 respektu 7.6/7.92 Nienawisc do Komara w tym tez nerki bo organizuje z nim poi-e teraz z kim huncisz kto ejst w megiddo? Ne'roox, Xend osoba ktora wam pomagala w pierwszych poi-ach na serwie a teraz nic dla was nie znaczy "gjepe" jest wazniejsze od starego znajomego zreszta przypomne ci pewne zdazenie :) Jak wbiles na dle poi i chciales go zabic ale Golden Uruk-Centuss go uratowal wielki przyjaciel :/

Ownuje niektorych ludzi z Megidno na kazdym kroku nie wszystkich ,poniewaz niestety normalni ludzie w waszej gildi sie marnuja wielkie zgranie etc:) a na gc/forum sa caly czas klotnie,Jusku idz pobotuj wiecej bedziesz fajniejszy odemnie ale 21 dresa na klate nie wezmiesz,Ja dalej bede sharowac chara i sellac pacce członka Megidno a ty nawet nie bedziesz wiedzial o tym:).
No Respect.

Ravan.(Arcio Pall)

corronius 18-11-2008 19:23

lemur nie skomentuje twoich wypocin.Policzymy sie w grze.

ZapodajMuze 18-11-2008 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neyacz19999 (Post 2340800)
wez juz Xeremon s*******aj z forum bo juz sie robisz zalosny twoje ssy i wypowiedzi , poprostu wyjdzi

Signed znaki

Xr3 18-11-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neyacz19999 (Post 2340800)
wez juz Xeremon s*******aj z forum bo juz sie robisz zalosny twoje ssy i wypowiedzi , poprostu wyjdzi

A teraz ochłoń i napisz to po ludzku. Sam zaczynasz mnie bezpodstawnie obrażać, a potem skarżysz się swoim friendom, że ośmieliłem się na ciebie pokazać palcem.

Jeśli nie chcesz odpowiadać publicznie, możesz zrobić to na PM ;).

@Topic
Już sam do końca nie wiem jaki był reason. Każdy gada co innego. Wiem tylko, że świadectwo o naszych rodakach, dajecie również wy. Weźcie sobie to do serca i zastanówcie się 10 razy, zanim podejmiecie się ubicia kogoś, a potem spamowania prokibolsko-problokerskimi treściami na forum. Ludzie na brazylijskich forach się z nas śmieją, a wy na to, że macie to w dupie... Sam nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Może sami zadajcie sobie to pytanie i sami sobie na nie odpowiedzcie.

@down
Chyba do was wrócę, aby po raz kolejny zmieszać was z błotem przed samymi sobą. Bynajmniej trudne to nie będzie - "dzieciom osiedli" wyjątkowo łatwo jest wjechać na intelekt ;).

Pozdrawiam.

ywemytus 18-11-2008 19:43

huahuahua, widze ze xeremon nigdzie CIe nie chca.
my z forum arcanii tez go wyrzucilismy, bo gadal bzdury nie majac pojecia co sie u nas dzieje

Monouth 18-11-2008 19:56

arcio
wiesz co ja na to kładę? do 3 razy sztuka ;d
http://i6.photobucket.com/albums/y22...yfeq/arcio.jpg
next
http://i6.photobucket.com/albums/y22...ozio/arcio.png

Bamp 18-11-2008 20:00

Once
Ownowalem was na dl poi przez 1h dobre poczym wjebalem sie w trapa ktorego sam zrobilem "brawo"
Twice
Hank "znajomy" a jednak zapierdolil mi sharera:)

Ps:
Proponowalem ci zalatw sobie jakiegos chara z podobnym hp ktore ja mam i pokaze ci co to jest mw:) EHHHHH JUSEK NIE BIJ

Zreszta mam na ciebie wyjebane

Active Cave Bot czy jakos tak~~

Dave_plx 18-11-2008 20:42

tyle gadek o tym ze Roy~ nie padl w tym trapie a co ciekawsze "prosby" o ssa z cialem Roya~ tak wiec ja chcialbym zobaczyc ss od Roya~ jak pada w inny sposob niz przedstawiony w 1szym poscie ;)

BaxCrow 18-11-2008 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 2340167)
Mniejsza juz o tym co gadasz, wazne, ze gadasz zupelnie nie na temat. Kogo obchodza ci ludzie co tam siedza? W ogole gdzie pojawil sie watek o tym, ze ktos kozaczy bo ma wysoki lv?

Odpierasz chyba argumenty, ktore wygodne by byly dla ciebie, szkoda, ze nikt ich nie postawil. Wiesz wiecej o rycerzu niz ja, ale nie masz pojecia co ja o nim wiem, tak samo jak nie masz pojecia co taki 250 lv moze soba reprezentowac bo powielasz durnowaty poglad, ze kazdy h-lv jest no-lifem, kozakiem, PA i frajerem. Rozliczam cie z tego co tu niegdys pisales, to bylo po prostu zenujace.

Ciekawe czy bylby jakikolwiek 317 MS bez botow...

Uogolniasz po raz kolejny durnowaty poglad, ze teraz to nikt nie ma skilla, bez hotow to teraz z GFB nie potrafia trafic. Do wszystkich tych, ktorzy narzekaja na hotkeye, powiedzmy sobie szczerze, ze dobry gracz przystosuje sie do wszystkiego, po prostu sami jechaliscie na botach, a teraz dali kazdemu to sie okazalo, ze nie jestescie tacy pro.

Ale czlowieku, skad sie biora te twoje wyimaginowane teorie, ze kazdy sie czuje pro, bo cos osiagnal w Tibii? Smiali sie obecnie najcenniejsi merytorycznie uzytkownicy tamtego forum bo to co mowiles to byly herezje, w dodatku nie uznawales zadnych argumentow i wyzywales z tego co pamietam.

A co ci daje regularne wypowiadanie sie na tym forum? A co ci daje granie w jakakolwiek inna gre komputerowa? Smieszny argument, Tibia jest jak kazda inna gra, wiadomo, ze to jest strata czasu, ale dla niektorych rozrywka.

To bardzo ciekawe bo ja w tamtych czasach nic nie pisalem, no ale jak zwykle obalasz jakies postawione przez siebie samego argumenty.

Uwierz mi, ze oceniam cie wylacznie z tego co tutaj piszesz.

Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
Co do tego, że nie przyjmowałem krytyki, to nie masz racji, bo krytykę to ja przyjmuję, ale jeśli jest ona poparta argumentami, a tamci użytkownicy nie poparli kpin ze mnie żadnym dobrym argumentem. Jeżeli ktoś potrafi wyrazić krytykę, to każdy potrafi ją przyjąć [no może nie każdy].
Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam. Po za tym ja wcale nie powiedziałem, że nie umiem grać na hotkeyach, tylko nie lubię np. gadki w której ktoś mi powie, że nie umiem grać, a ma na kompie BlackD i uważa, że jest świetny. Ciebie szanuję, bo potrafisz wyrazić swoją krytykę w sposób, który mnie nie obraża, ale nie lubi ludzi, którzy teraz mają wyższy poziom niż ja i wyzywają mnie, że grać nie umiem i tego typu inne różne teksty, chociaż on ten poziom wbił na bocie.

Pozdrawiam. BaxCrow.

Ps. Jak co to pisz na PM, bo robimy OFF Topic.

Monouth 18-11-2008 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dave_plx (Post 2341231)
tyle gadek o tym ze Roy~ nie padl w tym trapie a co ciekawsze "prosby" o ssa z cialem Roya~ tak wiec ja chcialbym zobaczyc ss od Roya~ jak pada w inny sposob niz przedstawiony w 1szym poscie ;)

idź na swoja calmere i nie wracaj bo przeczytałem posta i od razu widzę CALMERA, nie obrażając nie których.

Dave_plx 18-11-2008 21:55

tyle potrafisz powiedziec?
ja tylko kulturalnie prosze o ssa ;)

Freezy Eddie 18-11-2008 22:11

Cytuj:

Czy ja napisałem, że każdy h lvl to no lifer i botter? Napisałem, że większość, tych, którzy teraz grają to botterzy, a co może nie mam racji? Po drugie, nie pisałem odniesienia do tego tematu, tylko do komentarzy pod tematem, które było imho śmieszne, bo tak jak już niektórzy napisali, Ci, którzy tego trapa robili, to głównie ludzie botów i sharowania kont.
Ale to jest (przynajmniej dla mnie) najwiekszy ubity lv na mobie jaki widzialem, ci ktorzy trapa robili mieli chyba mniejszy lv. Powtarzam - to nie jest takie proste, ze sobie rzucisz jednego mwalla byle gdzie, koles da sobie exita i go hydra zabije. Ubiles chociaz kiedys 100 lvl w trapie? Wiesz jakiego to wymaga skilla zeby tu wypisywac pierdoly, ze nie ma sie czym podniecac? Ok, nawet jezeli mieli bota to co? Myslisz, ze bot ma funkcje 'idz, strapuj, zabij, zbierz loota'? Bot to zaledwie leczenie sie i pare innych rzeczy. Strapowac musisz sam, tu bot ci nie pomoze. A uwierz mi, ze 300+ lv biegnie z taka predkoscia, ze poslugujac sie mobami trzeba myslec bardzo szybko zeby zrobic trapa.

Cytuj:

Ty do mnie się dowaliłeś, ale chyba widzisz, że nie wyzywam Cię, tylko podaję argumenty na swoją obronę, a jeżeli dla Ciebie jest to zniewaga, to przepraszam.
Teraz jest dobrze, wczesniej bylo inaczej. Moze juz do tego nie wracajmy.

Lupje_Predzle 18-11-2008 22:17

ej ja tesh chce miedź takie porblemy jak Wy pżez internet , :baby:8o:baby:X(8oX(X(8o:baby:X(8oX(:baby:

Mydelniczek 18-11-2008 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dave_plx (Post 2341231)

Ta, ubili go 10x na 10 różnych sposobów, wyjdz.

Bondi 19-11-2008 19:04

Gz xd

Shady44 19-11-2008 21:14

Żal mi niektórych osób stąd... Idźcie sobie na to śmieszne Non-pvp, trapujcie się, wyzywajcie w grze ale i tak nic nie zrobicie drugiej osobie... Non-pvp jest po to zeby sobie spokojnie poexpić, pójść z kolegami na questa... Więc po co te wypociny? Non-pvp jest od expienia itp a nie od zabijania się... Moim zdaniem powinni usunąć w ogóle serwery noob-pvp... Zapraszam na PVP.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38.