Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Gildia] Massacre - epic fail by Psiak and his friends... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=199613)

Elveloya 04-12-2008 02:43

@Darek_16:
Nie szczekaj tyle. Pies chyba nie zapomnial jak sie postuje na tym forum, nie musisz go wyreczac, no chyba ze chcesz pokazac jak wiernym psina jestes :) .

@Pies:
Po 1. Ewidentnie wam nie pyklo (a cieszy mnie to niezmiernie :D ).
Po 2. Nie wyskakuj z tekstami "Niech ktos da lepszego cama(...)", bo nikt ci nie musi niczego udowadniac.

@Teraz do obu pieseczkow:
Jak chcecie nazwac mnie dzieciakiem to wezcie pod uwage ze to nie ja biegam za gumowymi smokami. Cze.

Darek_16 04-12-2008 09:31

hua hua hua

Elvey widze ze chcesz poczuc jak to jest byc skarconym jak mlody bazant...
chyba inq nie chcesz dokonczyc o ile nie dokonczyles :>

Elveloya 04-12-2008 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darek_16 (Post 2361654)
Elvey widze ze chcesz poczuc jak to jest byc skarconym jak mlody bazant...
chyba inq nie chcesz dokonczyc o ile nie dokonczyles :>

Czytac ze zrozumieniem umiesz? Ehh powtorze tobie bo widocznie sprawia ci to trudnosc: "Ja juz nie uganiam sie za gumowymi smokami". Konto z Elvey dostala Dzika a Elixa oddalem Siucie :) :) . Mozesz byc spokojny, jak najdzie mnie ochota to zalatwie sobie passy i do ciebie. Uprzedze twoja riposte i dam ci powod do zastanawiania, swego czasu mialem passy do Broniego, Psa, Wojtka i paru innych przydupasow, bo jak sie to mowi: "dla chcacego nic trudnego".

Co do karcenia. Strasznie sie boje pvp'erow z no-pvp :( :( . Jeszcze krzyknij "MAM M-WALLA I NIE ZAWAHAM SIE GO UZYC!".

Widze ze jedynym normalnym zostal tylko Kuba, Wojtek pewnie tez juz bedzie trzymal dystans do "schroniska". Jedno zdanie: "HAIL DE'CLOUD FAMILY". Cze.

korzen9999 04-12-2008 17:45

dziki, zlote slowa ;)

HAIL DE CLOUDS!!!!!!!!!

Maz-Bwo 04-12-2008 23:21

HeHehe

Witam, pisze ze starego konta.Ojciec Old Maza z tej strony.Co do tej smiechowej akcji...to nie ma duzo do powiedzenia, nie moj team procz Aleethya, Vinoxa i Pablo Koziro...poprosili mnie zebym poszedl, poszedlem...zebym wiedzial ze tak to bedzie wygladac, osobiscie bym tam psiaka udupil i tyle.Jak kazdemu wiadomo Psiak jest pazerny jak cholera, wsumie to bylo powodem przez ktory odeszlismy z jego gildii.Pod koniec filmiku mozecie zauwazyc jak psiak panikuje, zostawia kolegow z wlasnego teamu i ucieka aby nie pasc... mowie dokladnie o sytuacji (koniec mf, wszyscy zucaja mi co maja zebym to wybil), nie zucal nikt m wall na mostek, to przybiegl juge... a psiak napisal z tego co pamietam cos w stylu " to ja spie..." i zostawil swoja ekipe, nie mowie tu o mnie , Vinoxie i Pablo~, tylko o Royalsie, Bronim etc.Psiak powinien sie cieszyc ze jak sie przestaszyl i uciekl, to nie padlem przez tego Juge, bo bym do niego sie przejechal i by dostal ze dwa razy z dacha w duze czolo.Pozdrawiam Serdecznie.

Ps.Co do ekipy, to zero ogarniecia i jedyne darcie mordy nawzajem na Ts.

Elveloya 05-12-2008 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maz-Bwo (Post 2362625)
Witam, pisze ze starego konta.Ojciec Old Maza z tej strony.Co do tej smiechowej akcji...to nie ma duzo do powiedzenia, nie moj team procz Aleethya, Vinoxa i Pablo Koziro...poprosili mnie zebym poszedl, poszedlem...zebym wiedzial ze tak to bedzie wygladac, osobiscie bym tam psiaka udupil i tyle.Jak kazdemu wiadomo Psiak jest pazerny jak cholera, wsumie to bylo powodem przez ktory odeszlismy z jego gildii.Pod koniec filmiku mozecie zauwazyc jak psiak panikuje, zostawia kolegow z wlasnego teamu i ucieka aby nie pasc... mowie dokladnie o sytuacji (koniec mf, wszyscy zucaja mi co maja zebym to wybil), nie zucal nikt m wall na mostek, to przybiegl juge... a psiak napisal z tego co pamietam cos w stylu " to ja spie..." i zostawil swoja ekipe, nie mowie tu o mnie , Vinoxie i Pablo~, tylko o Royalsie, Bronim etc.Psiak powinien sie cieszyc ze jak sie przestaszyl i uciekl, to nie padlem przez tego Juge, bo bym do niego sie przejechal i by dostal ze dwa razy z dacha w duze czolo.Pozdrawiam Serdecznie.

Ps.Co do ekipy, to zero ogarniecia i jedyne darcie mordy nawzajem na Ts.

O_o Psina traci poparcie ;)

Wypowiadalem sie gdzies juz na temat pazernosci Psa. Teraz jak widac Piesek traci kolegow ale to bylo do przewidzenia. Cze.

PS. "Duze czolo" - Grubo :d

Maz-Bwo 05-12-2008 08:24

Ja mam takie pytanie do Psiaka...dzisiaj mi powiedziano ze dla itemow z bossow poi zrobilbys wszystko, wiec pytanie brzmi... czy dalbys sie za przeproszeniem za takowego itema wydymac? jesli tak, to moge Ci zalatwic jakiegos chetnego, ktory wykampi, zabije, odda Tobie.Pozdrawiam

Denvy 05-12-2008 13:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maz-Bwo (Post 2362763)
Ja mam takie pytanie do Psiaka...dzisiaj mi powiedziano ze dla itemow z bossow poi zrobilbys wszystko, wiec pytanie brzmi... czy dalbys sie za przeproszeniem za takowego itema wydymac? jesli tak, to moge Ci zalatwic jakiegos chetnego, ktory wykampi, zabije, odda Tobie.Pozdrawiam

Ja tam myśle, że Psiak jeszcze tak nisko nie upadł... ale to moje skromne zdanie :P

Jucha Furora 05-12-2008 13:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elveloya (Post 2362700)

Wypowiadalem sie gdzies juz na temat pazernosci Psa. Teraz jak widac Piesek traci kolegow ale to bylo do przewidzenia. Cze.

Rozumiem,że gryziecie się z Psiakiem ale czy mógłbyś nie byc taki fiticent z 69 biczys i nie nazywac go co chwile psem tylko psiakiem?Mysle ze jest to troche ponizajace,a moze jestes na niego napalony,suczko?

PsiakoS 05-12-2008 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elveloya (Post 2362700)

wyjdź człowieku bo Cie tu nikt nie słucha, idź kradnąć na ulice :<

De kloud Back? na Ile? Miesiąc? korzeń daj spokój i idź kupować postacie na allegro ;)

@Maza
odeszłeś bo ja pazera i ja pl no nie? a może dlatego ze twój Osi Gefin pro eful ziomal odszedł a ty nie masz własnego zdania i poszedłeś za nim? rookował postać bo ma zje.. psychike od gry by po tym kupować Vinoxa na allegro? To nie ja jestem pierwszym karaczem na Guarti jak ty i twój ziomal Osi :<

Maz-Bwo 05-12-2008 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2362964)

De kloud Back? na Ile? Miesiąc? korzeń daj spokój i idź kupować postacie na allegro ;)

@Maza
odeszłeś bo ja pazera i ja pl no nie? a może dlatego ze twój Osi Gefin pro eful ziomal odszedł a ty nie masz własnego zdania i poszedłeś za nim? chłopak padł na 1 demonie na Inqu i się mamie musiał wyżalić :<

huhu nie wiem czy Synu pamietasz...ale ja jako pierwszy odszedlem od konfidentow...i to wlasnie za mna poszla reszta.Pozdro. <cmok cmok cmok< w duze czolo.

Elveloya 05-12-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2362891)
Rozumiem,że gryziecie się z Psiakiem ale czy mógłbyś nie byc taki fiticent z 69 biczys i nie nazywac go co chwile psem tylko psiakiem?Mysle ze jest to troche ponizajace,a moze jestes na niego napalony,suczko?

Psiak, synonimy od tego slowa to np: Pies, Psina. Nie widze tu nic ponizajacego, sam wybieral sobie nick i trafil w 10 :>. Co do napalenia. Nie kreca mnie mlode dziewczynki a tym bardziej chlopcy. Na per "suczka" mow u siebie w domu jak nie dostaniesz szlabanu na kompa za to.

@Pies:
Twoja polszczyzna mnie powala :D . Szkola sie znudzila? Nie mierz wszystkich swoja miara. Zabij mnie m-wallem, prosze. Cze.

Maz-Bwo 05-12-2008 15:48

Post na zyczenie...

15:31 Vinox [169]: Psiak jezeli uwazasz ze mam zjebana psychike do tej gry bo zrookowalem chara to chyba cie juz dupa swedzi na mysl o bosie z poi ... a tak na marginesie to nie kupilemVinoxa na allegro wiec wypoleruj sobie czolo za nim cos powiesz ;*

Jucha Furora 05-12-2008 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elveloya (Post 2362976)
Psiak, synonimy od tego slowa to np: Pies, Psina. Nie widze tu nic ponizajacego, sam wybieral sobie nick i trafil w 10 :>. Co do napalenia. Nie kreca mnie mlode dziewczynki a tym bardziej chlopcy. Na per "suczka" mow u siebie w domu jak nie dostaniesz szlabanu na kompa za to.

@Pies:
Twoja polszczyzna mnie powala :D . Szkola sie znudzila? Nie mierz wszystkich swoja miara. Zabij mnie m-wallem, prosze. Cze.

Dziwi mnie to,że Ty owego szlabanu jeszcze nie dostałes.Psiakiem nazywany jest też trefny grzyb podobny do tych halucynogennych wątpie,żeby ktokolwiek nazywał samego siebie psem,wiec prosze Ciebie-przestan.;o Nie posiadam potrzeby mówic suczka u siebie w domu-uwierz.Wiec słłłłitaśny kote$hku wypowiadasz się dosc bezpodstawnie.

Gonzo 05-12-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PsiakoS (Post 2362964)

@Maza
odeszłeś bo ja pazera i ja pl no nie? a może dlatego ze twój Osi Gefin pro eful ziomal odszedł a ty nie masz własnego zdania i poszedłeś za nim? rookował postać bo ma zje.. psychike od gry by po tym kupować Vinoxa na allegro? To nie ja jestem pierwszym karaczem na Guarti jak ty i twój ziomal Osi :<

Jesteś żywym dowodem na to, że LO to każdy głupi skończyć może (chociaż jeszcze nie wiadomo, nie skończyłeś). No cóż, są dobre LO, jak i cieniutkie.

Nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiam. ;)

Elveloya 05-12-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2363104)
Dziwi mnie to,że Ty owego szlabanu jeszcze nie dostałes(...)

Jedyna osoba ktora moze mi dac szlaban na kompa jest moja dziewczyna. Ciezko rodzicom jest kontrolowac kogos kto juz mieszka "na swoim", pracuje a na dodatek sie uczy :) . Cze.

Pan_Katt 05-12-2008 17:28

Ej,wrzuccie na youtube ;<

Xr3 05-12-2008 21:56

Uważam, że na jego temat, powinien się wypowiedzieć jeden z jego friendów i towarzyszów na huntach. Może Broni?

Darek_16 05-12-2008 23:35

haha

Mnie to jawnie jebie co o nim sadzicie ... wazne ze go lubie , odpowiada mi jego towarzystwo i ma skilla :>

kuki211 05-12-2008 23:41

;s

psiak nie uciekl wtedy tylko juz wczesniej mowil na ts ze go matka wyjebie z kompa , uciekl z seala bo by musial tam zostac/pasc nawet chyba widaac na filmiku jak pisze cos w zwiazku z tym ( nie dam glowy uciac nie sprawdzalem) zabicie bossa okazalo sie niewypalem przez klotnie broniego z wojtkiem i osiego z pablem ktorzy nie wiem zupelnie po co tam przyszli (nikt ich nie zapraszal) Pozdro

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48.