![]() |
Cienki jest, wyłożył się na Kim Mathers.
Saretha z DM też nie odgadł. Dał mi Lorda'Paulistinha z Tibii. I nie odgadł Benzino. MF Doom - wtf ? |
Dobry jest. ;d
Zgadł nawet pedobear'a. Zgadł ton ton (tą świnkę z naruto), zgadł Tobiego, zgadł Peina, zgadł Ulguiorrę, zgadł Grimmjow'a, zgadł Mario itp itd. |
4:0. Proof =/= Big L
|
1. Dr House - zgadł palant
2. Peter Griffin - też zgadł. 3. Zgadł sam siebie O_O 4. Zgadł Leeroya Jenkinsa O_O 5. HA! Nie zgadł Arthasa! Heihachi Mishima. ^^ 6. Zgadł Olgę Kurylenko 7. Zgadł Maxa Payne 8. Zgadł Beast Boya z Teen Titans. 9. Nie zgadł Generała Custera! 10. Nie zgadł Willie z Indiany Jonesa! Zamiast tego była Matka Stifflera! : D 11. Nie zgadł Afromana. 12. Nie zgadł Tery Patrick, ale poznałem inna fajną Azjatkę. : D 13. Nie zgadł Eddiego Van Halena. Zamiast tego był Steve Vai. 14. Zgadł Colina Mochrie. 15. Zgadł DODĘ. O_o 16. Nie zgadł Hermana Szkodnika z Garfielda. 17. Nie zgadł Pinocheta. : ) Zamiast tego wziął Che Guevarę. 18. Zgadł moją mamę. : ) 19. Nie zgadł Owena z Wyspy Totalnej Porażki. Bamba Boy? 20. Zgadł Drizzta Do'Urden 21. Nie zgadł Schnitzla z Chowdera 22. Nie zgadł Zajkowskiego z Włatców Móch 23. Nie znał Shanhaevela. : D Na razie 11:12. Wygrywam. : > |
5:0.
Bo Bizzare to nie Dr. Dre. 6:0, gol Nasri, zawalił Benzema. Ale Seaman wpuścił szmatę i jest 6:1. |
Oh My God zgadł Shreka, April z najdłuższej podróży, 12 różnych pokemonów, power rangersa, lare croft, Jade z BG&E, Tuska i teletubisie ;o.
|
Jebaniuch jeden Ferumbrasa zgadł xD
|
Palikota zgadł po dogrywce.
Tego pieska z Family Guya za pierwszym razem xd Nawet Brayana Fury odgadl! Yoh Asekura@ Mi Saretha zgadł po dogrywce! A propos Saretha, to dodałem jego rysunek, bo nie było ^^ |
Złapałem go na Indiana Jonesie ;].
|
Yoha nie wiedział :/
|
Zgadł Thralla, Sylvanas, Boruca i Abradaba.
|
zgadl Stifflera !
|
Mimo moich starań, kilka razy pomylił Droma z komputerem. No trudno. Swoją drogą, na liście obok Droma znajdowało się dwóch innych użytkowników forum. To już sukces.
|
A Frappera nie zgadł :<
|
http://img514.imageshack.us/img514/1...nmichosnj0.png
Jakby ktoś mnie szukał-jestem międzynarodowo znaną postacią religijną, bez rodzeństwa. I jestem prawdziwy, oczywiście. |
Cytuj:
|
Myślałem o Grabażu, Dał Kazika, zrazika.
|
OWN3D!
Zgadł MDW i krówkę z Milki |
A mi Jakuba Wesołowskiego pomylił z Maćkiem z Klanu ;<<
|
@Michoss
Jak dodałeś zdjęcie? @EDIT Już wiem! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |