Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Zimowy Update 2008 już jutro! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=200321)

Erhion 10-12-2008 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2371056)
lol doszly mnie sluchy ze loot jest x2 prawda? Potwierdz ktos ze to ni prawda

A jak ci powiem, że połowa graczy zbanowana też uwierzysz?

Rocket Slayer 10-12-2008 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deras (Post 2371042)
Kupując pacc utrzymujesz severy ale również uzyskujesz nowe lepsze opcje. Ja grając facc nie utrzymuje serverów ALE to nie oznacza że pasorzytuje jak tam jeszcze ktoś napisał.

Zastanów się, czy Cipsoft utrzymałby taką grę tak długo, wynajmując lokal, zatrudniając ludzi gdyby nie możliwości kupna płatnego konta? Wyczerpałyby się fundusze, byłyby ataki DDoS i cholera wie co jeszcze. Takiego czegoś nie możnaby było nazwać grą tylko kaszanką.

Cytuj:

to co ty wcześniej napisałeś że gram za pieniądze ludzi którzy kupują pacc to nie prawda.
Patrz wyżej. Gdyby nie chętni do kupna pacc to by się instytucja nie rozwinęła. To nie freeware.

Cytuj:

Ty grasz za swoją bo masz różne dodatki a ja gram bez nich i tyle.
To jest takie podziękowanie za zapewnienie bytu tejże firmy.
Cytuj:

A co do serverów to chyba urtrzymani ich nie jest tak kosztowne (nie jestem do końca pewien).
Ok, wynajmij mi lokal w Niemczech, utrzymuj go, zatrudnij kilkanaście osób i zapewnij im wynagrodzenie.
Cytuj:

Jak Cie to tak bardzo dotkneło tro graj sobie w gry gdzie mogą grać tylko ludzi co kupią oryginał i nie bedziesz miał do nikogo pretensji KONIEC!!
Nie będzie mi żaden koleś z takim podejściem mówił co mam robić...
Dobrze, że skończyłeś bo te głupoty już się stały dla mnie nieco ciężkostrawne.

pAnoramiks 10-12-2008 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2371055)
Mylisz się. Grasz za pieniądze pacców. Gdyby nie oni nie mógłbyś grać. Utrzymanie serwerów nie jest kosztowne? Chłopie co ty gadasz!

yyy mylisz się... gdyby nie facc to tibia by była gówno warta i nie mógłbyś sie teraz puszyć że masz pacc... tibia by była najmniejszym mmorpg lol
to co daje tibi taką popularność to to że gra w nią AŻ tylu ludzi, jedni kupują pacc drudzy nie, ale większość to facc (którzy przyciągają tych z pacc/sami stają sie pacc) bez których tibia nie byłaby tak grywalna...
zobacz ilu graczy gra na premii

Qlos 10-12-2008 18:32

Glownym powodem ze na premi gra malo osob jest to ze gdy skonczy sie pacc nie mozna juz tam grac.

Gormitas 10-12-2008 18:33

tylko wolfy inne na rooku(chyba)

AdiZ 10-12-2008 18:33

Co ja zaspalem ?? czy co ?? gdzie te nowosci ?? gdzie nowe outfity ??

michu1298 10-12-2008 18:33

Jednak mimo to na samej popularności kapitał firmy też się powiększa ;) pacce to jednak nie jest chyba główne źródło utrzymania. A że jest wysoka popularność, to i na tibia.com coraz częściej pojawiają się reklamy etc... Gdyby mieli utrzymywać się z samych pacców, to jakiegoś extra budżetu by nie mieli, i o ile by nie tracili kasy, bo by się zwracało, o tyle zarobić, to by już nie zarobili...

lovetibia.pl 10-12-2008 18:34

jak pewnie juz zauwazyliscie, a wiekszasc gra :p tibia jest online , bardzo podobaja mi sie wilki, i party channel
pozdro

Saadarah 10-12-2008 18:43

ciekawe za ile się zaktualizuje tibia.pl i jak się dostać na tą nową wyspę;]

Erhion 10-12-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pAnoramiks (Post 2371082)
yyy mylisz się... gdyby nie facc to tibia by była gówno warta i nie mógłbyś sie teraz puszyć że masz pacc... tibia by była najmniejszym mmorpg lol
to co daje tibi taką popularność to to że gra w nią AŻ tylu ludzi, jedni kupują pacc drudzy nie, ale większość to facc (którzy przyciągają tych z pacc/sami stają sie pacc) bez których tibia nie byłaby tak grywalna...
zobacz ilu graczy gra na premii

A gdyby nie pacc to Tibii by nie było.

I co cwaniaczku?

AdiZ 10-12-2008 18:55

ciekawi mnie jak sie dostac na yalahar i jak dostac nowy outfit i gdzie sa nowe monsters itd :D:D

sueroski 10-12-2008 18:56

a kiedy będzie strona bo chce nową postać zrobić?
jak myślicie?

xxxxx_braniewo 10-12-2008 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saadarah (Post 2371123)
ciekawe za ile się zaktualizuje tibia.pl i jak się dostać na tą nową wyspę;]

skoro ma byc ta wyspa na polnocnym-wschodzie to chyba gdzies z polnocnych miast sie mozna dostac

xxxxx_braniewo 10-12-2008 19:01

noi po update ;P

Traktorzyna 10-12-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xxxxx_braniewo (Post 2371159)
noi po update ;P

No i coraz mniej Tibii w Tibii

Xr3 10-12-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiZ (Post 2371147)
ciekawi mnie jak sie dostac na yalahar i jak dostac nowy outfit i gdzie sa nowe monsters itd :D:D

Kup Pacc...

Erhion 10-12-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Traktorzyna (Post 2371170)
No i coraz mniej Tibii w Tibii

Ahaha. Jeśli coś dodają do Tibii to to "coś" stanie się cześcią Tibii. Wiec nie można powiedzieć, że coraz mniej Tibii w Tibii.

Logika.

Droid 10-12-2008 19:16

na outfit trzeba miec range relic hunter

http://img265.imageshack.us/img265/8539/bociurty1.jpg
jeszcze nie ma zebyscie wiedzieli ze mozecie isc EXPIC ROBIC QUESTY I CIESZYC SIE ZYCIEM xd

Traktorzyna 10-12-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloodwin (Post 2371181)
Ahaha. Jeśli coś dodają do Tibii to to "coś" stanie się cześcią Tibii. Wiec nie można powiedzieć, że coraz mniej Tibii w Tibii.

Logika.

Więcej itemów ma przypisane profesje,kasa na rooku, itd.... to nie jest "+" to jest "-"
LOGIKA : P
co z tego że zostało coś dodane jak coś usunięto...

Erhion 10-12-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Traktorzyna (Post 2371189)
Więcej itemów ma przypisane profesje,kasa na rooku, itd.... to nie jest "+" to jest "-"
LOGIKA : P
co z tego że zostało coś dodane jak coś usunięto...

Aha, ale to dalej jest Tibia, tylko że inna. Nigdzie nie było jakiegoś spisu jak ma wygląda Tibia wiec porównywanie jej do poprzednich wersji to imo głupota.

Jak dla Ciebie kasa na rooku czy więcej itemków to minus to ja nie wiem co ty byś chciał w tej grze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.