![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
chyba 40 chciales powiedziec i zawsze tak bylo o ile pamietam |
Cytuj:
Pisal ze nie atakuje tylko poszedl do kuchni ... czyli jest AFK, a ze AFK moze trwac powiedzmy 2 min, to taki tempy zolw juz mu zrobi ladne kuku. |
Elo
Postanowilem podsumowac ten upek xd no to jadziem Po primo plusy...yyy sa tylko 4 - lekko zwiekszony loot(ale rowniez to pogorszy ekonomie tibijska xd) - party channel - nowy outfit - jakis tam nowy quest A tera minusy (apokalipsa) - Bezsensowne czary podnoszace skille i nie tylko - Wyglady niektorych rzeczy sie bardzo pogorszyly np. HOTM wyglada jak czajnik xd - nowe miasto jest ok...ale potwory tam to przegiecie np.M Human zostawia MPA praktycznie,a wali tyle co mino guard ? -Partybuff (nieprzydatny tylko zaczerpniety z innych MMO) - Za duzo Mutantow (to dowodzi ze niemieli juz czego wymyslac) - Krótsza droga na POI (wtf ?!) - Slimy wygladaja jak bardzo rzadki kał gorszy niz przedtem - Nic niedodali dla Facc (fakt paccowie utrzymuja tibie ale cipy musza jakos zachecic nowych graczy do rozpoczecia przygody z ta gra) bardzo Slaby Upek - tak na serio to jeden z gorszych. To narazie wszystko i to jest tylko moje zdanie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A jeśli ktoś nie może się oderwać od kompa podczas expienia to polecam mu wizytę u psychiatry. @Filet Jeśli tak faktycznie jest to w porządku, jeśli nie, to tak jak pisałem - przesada. |
Jak dla mnie:
+ Nowe miasto (bardzo ladne+bardzo ladne domki i duze) Nowe spawny (jest ich BARDZO DUZO, kazdy znajdzie cos dla siebie, od Ghouli przez NECRO po MARE i nowe WRL) Nowy Outfit Nowe questy (dajace rozne mozliwosci) Nowe Bossy Rashid qpje nowe itemy, za lepsza cene Party Channel Wkoncu do miasta nie dostaniesz sie "od tak" Nie dodali nic dla facc, i bardzo dobrze bo to wylegarnia noobostwa - Lagi Zbedne czary Rusty armor = Free MPA Drogie podroze |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To moje zdanie, nie bijcie plakz |
@up
Wlasnie TY probujesz byc fajny ale cos ci to nie wychodzi. Facce sa najwazniejsi bo bez nas byscie niemieli przed kim po cwaniaczyc/penerzyc i by bylo bye bye piszczel ... 'x |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Młody jesteś, rozumu nie masz. Nie wiesz że w życiu nie ma nic za darmo? Także ciesz się że w Tibię bez wydawania żadnej kasy w ogóle możesz grać. Z WoWem tak nie jest. |
Cytuj:
Gowno prawda. Itemy podrozeja, ale bedzie mozna je wylootowac samemu, nie tracac na tym - hunty zaczely sie zwracac. facc: nie chcesz - nie graj |
Cytuj:
|
Teraz lottery ticket można dostac nie tylko za 100 viali ale także za 100 dowolnych empty potion falsków.
|
w Sumie Cipy powinni sobie znales bardzo wplywowego sponsora...
Wtedy nawet Pacc by byl za darmo poniewaz gralo by bardzo duzo ludzi,czyli duza kasa dla sponsora i dla nich xD |
Czy ktos tez ma debugi w grze? Tylko gdy sie pojawie w okolicy nowych dragow/mino wyskakuje mi debug. Nigdy wczesniej ich nie mialem ; o
|
@up
Wyłacz bota... ng jest chyba niedopracowane i temu masz debug:cup: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |