Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Hideo: Ostatnie Życzenie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=205466)

izerius 01-07-2009 10:56

Proszę o komentowanie ocenianie i o ostrą krytykę abym wiedział co poprawić!!! :]

Mikes1 01-07-2009 11:01

Ta czarna ramka jest za gruba i nierówna (i wchodzi na nią drzewo);
Ten stary efekt na 140) strasznie ssie;
Na końcu ta kryształowa kula znowu prześwituje;
Wkurza mnie to, że za dużo gadają podczas walki.
Ogólnie jest dobrze.

Koper of Drawno 01-07-2009 14:37

@up
Twoja stara.
@top
Facetowi dałeś strój baby? No okej. Ciągle nie mogą w siebie trafić tymi gównami aż w końcu ten transwestyta rzuca łańcuchem i go ubija. Ciekawe czemu pierwszy raz go ominął... 3/10

izerius 01-07-2009 19:09

hej czemu nikt nie komentuje? proszę o wasze spostrzeżenia na temat mojego fake ;]

druidek123 05-07-2009 13:34

fajny fake :D
kiedy next part??

izerius 05-07-2009 13:44

Nie wiem jak będzie mi się chciało to zrobię :]

Noradin 06-07-2009 20:08

I have question XD
Robisz rekruta do fake'a? Bo chętnie się zgłoszę ;p

izerius 06-07-2009 22:09

Była kiedyś była, ale już wszystko zebrałem i na razie nic nie przewiduję jakby co dam znać ;]

Noradin 06-07-2009 23:54

Ołkej ;] Jakbyś coś potrzebował [graficzka albo cusik to pisz ;p]

pawlik123 11-07-2009 23:36

chcesz odpowiedzi prosze bardzo ogulnie ten fejk nie jest zły ale chłopie weź się za otoczenie, naucz się łączyć bo strasznie np.ten dom lub trawa i najważniejsze litrówki i błedy ortograficzne jak ja czytam te to to żal mi cie i co stało się z tamtym ze złamanym mieczem zapomniałeś o nim czy narazie ci niepotrzebny jak narazie to 6,5/10

czuczu20 11-07-2009 23:42

Cytuj:

chcesz odpowiedzi prosze bardzo ogulnie ten fejk nie jest zły ale chłopie weź się za otoczenie, naucz się łączyć bo strasznie np.ten dom lub trawa i najważniejsze litrówki i błedy ortograficzne jak ja czytam te to to żal mi cie i co stało się z tamtym ze złamanym mieczem zapomniałeś o nim czy narazie ci niepotrzebny jak narazie to 6,5/10
Chcesz odpowiedzi? proszę bardzo ,poćwicz z ortografią zanim będziesz patrzył na błędy innych ,naucz się pisać bardziej zrozumiale i składaj zdania.

pawlik123 11-07-2009 23:56

jak bede chciał to będe składał zdania, ale niechce mi się.Teraz tylko tak napisałem. A pozatym to nie lekcja poskiego, tylko forum to moge sobie pisac jak będe chciał. Jak jestes nauczycielem poskiego to postaw mi pałe mam to gdzieś.

czuczu20 12-07-2009 00:24

Cytuj:

jak bede chciał to będe składał zdania, ale niechce mi się.Teraz tylko tak napisałem. A pozatym to nie lekcja poskiego, tylko forum to moge sobie pisac jak będe chciał. Jak jestes nauczycielem poskiego to postaw mi pałe mam to gdzieś.
Takim zachowaniem tylko utwierdzasz w przekonaniu wiele osób ,że nasza polska gramatyka jest niepotrzebna i do d**y ,co oczywiście nie jest prawdą. Masz rację to nie jest lekcja polskiego ,tylko forum ,tak samo może sobie powiedzieć autor fake i też robić błędy gramatyczne , ort i int. ,a ty nie możesz mu tego zarzucić ,ale on tego nie robi bo umie się poprawnie wysłowić jak 99% tego forum i nie chce by ktoś sobie o nim pomyślał jako nieuk. Nie jestem nauczycielem polskiego i najprawdopodobniej nie będę ,ja nie wystawię ci żadnej oceny ,ty sam sobie wystawiasz świadectwo o tym na jakim poziomie cię oceniają (jak cię widzą ,tak cię piszą).

Pozdrawiam

@down:
No właśnie widać ten pasek...
Cytuj:

niemówie
Cytuj:

nietwierdze
Cytuj:

niejest
Cytuj:

nietwierdził
Cytuj:

leprzy
Tak poza tym nie dokładnie zrozumiałeś treści mojego postu.

pawlik123 12-07-2009 01:03

oczywiście niemówie, że on jest nieuk i nietwierdze, że nasza gramatyka niejest potrzebna. Przecież gdybym tak nietwierdził to bym niepisał, że u niego w fejku strasznie kiepsko z gramatyką. A co do świadectwa to na lekcjach jestem leprzy z tego wszyskiego i w 6 klasie czerwony pasek nie na dupie:p tylko na świadectwieB)

DK-LOG.911 12-07-2009 07:40

Gato jest nekromantką :D

Cytuj:

Ołkej ;] Jakbyś coś potrzebował [graficzka albo cusik to pisz ;p]
Lepiej nie, bo znowu walnie pastę Colgate ;p. Jakbyś coś chciał pisz do mnie. Spytaj się Mikolaja99 - Jemu zawsze coś robiłem jak potrzebował.

@topic

Więc tak:

Cytuj:

Water sword
Enhanced poison bomb
Silver unit: large chain
To mają być zaklęcia? To są po prostu angielskie teksty!

Zróbmy tak: zawsze zapisuj screeny z tekstem i bez tekstu, a potem powysyłaj mi te z tekstem. Jakby były błędy ort., albo co to Ci powiem i poprawisz, oks?

izerius 12-07-2009 11:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlik123 (Post 2595304)
i co stało się z tamtym ze złamanym mieczem zapomniałeś o nim czy narazie ci niepotrzebny

jakby był potrzeby to by się ukazał w moim fake

@DK

spoko na pewno skorzystam ;p

Noradin 12-07-2009 12:39

Water sword - Watia Sawor
Enhanced poison bomb - Ehant Posa Bom
Silver unit: large chain - Sieliv Unt : Lirg Chen

Zmieniaj wyrazy poprostu,lub użyj mtranstalora i przetłumacz na łacinę xd

Shivek 12-07-2009 16:57

Cytuj:

Watia Sawor
Ehant Posa Bom
Sieliv Unt : Lirg Chen
To brzmi, jak by menel gadał przy 4 promilach.

Cytuj:

A pozatym to nie lekcja poskiego, tylko forum to moge sobie pisac jak będe chciał.
Tu się mylisz chłopcze, czytałeś regulamin?

pawlik123 12-07-2009 21:23

Tak ale dawno temu dużo zapomniałem

izerius 01-10-2009 17:26

13 Part !!!

Po długiej przerwie :

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05.