![]() |
Proszę o komentowanie ocenianie i o ostrą krytykę abym wiedział co poprawić!!! :]
|
Ta czarna ramka jest za gruba i nierówna (i wchodzi na nią drzewo);
Ten stary efekt na 140) strasznie ssie; Na końcu ta kryształowa kula znowu prześwituje; Wkurza mnie to, że za dużo gadają podczas walki. Ogólnie jest dobrze. |
@up
Twoja stara. @top Facetowi dałeś strój baby? No okej. Ciągle nie mogą w siebie trafić tymi gównami aż w końcu ten transwestyta rzuca łańcuchem i go ubija. Ciekawe czemu pierwszy raz go ominął... 3/10 |
hej czemu nikt nie komentuje? proszę o wasze spostrzeżenia na temat mojego fake ;]
|
fajny fake :D
kiedy next part?? |
Nie wiem jak będzie mi się chciało to zrobię :]
|
I have question XD
Robisz rekruta do fake'a? Bo chętnie się zgłoszę ;p |
Była kiedyś była, ale już wszystko zebrałem i na razie nic nie przewiduję jakby co dam znać ;]
|
Ołkej ;] Jakbyś coś potrzebował [graficzka albo cusik to pisz ;p]
|
chcesz odpowiedzi prosze bardzo ogulnie ten fejk nie jest zły ale chłopie weź się za otoczenie, naucz się łączyć bo strasznie np.ten dom lub trawa i najważniejsze litrówki i błedy ortograficzne jak ja czytam te to to żal mi cie i co stało się z tamtym ze złamanym mieczem zapomniałeś o nim czy narazie ci niepotrzebny jak narazie to 6,5/10
|
Cytuj:
|
jak bede chciał to będe składał zdania, ale niechce mi się.Teraz tylko tak napisałem. A pozatym to nie lekcja poskiego, tylko forum to moge sobie pisac jak będe chciał. Jak jestes nauczycielem poskiego to postaw mi pałe mam to gdzieś.
|
Cytuj:
Pozdrawiam @down: No właśnie widać ten pasek... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
oczywiście niemówie, że on jest nieuk i nietwierdze, że nasza gramatyka niejest potrzebna. Przecież gdybym tak nietwierdził to bym niepisał, że u niego w fejku strasznie kiepsko z gramatyką. A co do świadectwa to na lekcjach jestem leprzy z tego wszyskiego i w 6 klasie czerwony pasek nie na dupie:p tylko na świadectwieB)
|
Gato jest nekromantką :D
Cytuj:
@topic Więc tak: Cytuj:
Zróbmy tak: zawsze zapisuj screeny z tekstem i bez tekstu, a potem powysyłaj mi te z tekstem. Jakby były błędy ort., albo co to Ci powiem i poprawisz, oks? |
Cytuj:
@DK spoko na pewno skorzystam ;p |
Water sword - Watia Sawor
Enhanced poison bomb - Ehant Posa Bom Silver unit: large chain - Sieliv Unt : Lirg Chen Zmieniaj wyrazy poprostu,lub użyj mtranstalora i przetłumacz na łacinę xd |
Cytuj:
Cytuj:
|
Tak ale dawno temu dużo zapomniałem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |