![]() |
Moim zdaniem za bardzo wymyślają co dodać czego ująć itp..
Starzy gracze przeważnie po każdym update tracą ... Popatrzcie na pierwsze update jak weszły różdżki do gry ile kiedyś Magowie się musieli męczyć skilować była wyrownana gra a teraz od strzału na niskim lvl juz mają się fajnie... więc patrząc na tą łatkę Aol i blessy które możn a dotychczas kupić to chyba najlepsze rozwiazanie, bo zawsze jak sie padnie można stracić duża liczbę exp-a i jest to jakieś ryzyko i to coś co nas motywuje by grać z głowa...(nie mówie o dzieciach 8 - 13), gdy wejdzie ta owa łatka nie będzie taj przyjemności niskopoziomowe postacie na PACC będą często ryzykować wiedząc że i tak nic wiele nie straci jak padnie na czym mocnym a może sie poszczęsci mu jeszcze i szybko nabije LVL. Po tych wszystkich aktulanych update szybko się expi teraz zdobycie 100lvl to już nie wyzwania tylko kwestja czasu. P.S Dziękuję za przeczytanie i rozmyślenia na temat mojej wypowiedzi. Pozdrawiam |
Moim zdaniem to co Cipisoft robi to ŻAL ... I co jak ktoś nie ma pacc to jak kupi Aol'a i 4x blees to i tak może stracić EQ... Cipisoft robi wszystko, żeby jak najwięcej zarobić ...
|
Jest juz kolejny teaser, hahahaha, widze ten placz teraz :DDD Zabiora nam 14h staminy i bedzie sie odnawiac nie minuta za 2 minuty offline, a minuta za 3 minuty offline :] Do tego fajny pomysl z bonusem expa za pelna stamine, cos jak w innych MMORPG. Do tego nadchodzi koniec ery stairhoppingu, szkoda, bardzo to lubilem. Ale bedzie zamieszanie teraz, niewidzialnosc potworow inna. Double exp week bedzie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
bb stair jumping xd hiho 2x exp xd
Jak u kogos slabo z angielskim to cale tlumaczenie macie na TibiaSpy |
Cytuj:
|
Zapraszamy na www.tibiaspy.com oraz www.forum.tibiaspy.com , gdzie nowa zapowiedź jest już przetłumaczona. :)
Szczególnie podoba mi się pozbycie stairhoppingu, mój knight rośnie w siłę w porównaniu do palków i sorców :). |
Tłumaczenie jest w temacie w dziale Updates
|
Cytuj:
Co do łatkio #2 - fajnie koniec z palkami na 10 lvl bijacymi mocne potworki dzięki metodzie góra-dół (star hopping)... Ogólnie na plus, boty będą mogły krócej chodzić :p |
Cytuj:
|
Konkretna data
Więc zna ktoś konkretną datę kiedy owa łatka wejdzie w życie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lepiej zeby weszla pozniej niz miala wejsc zjebana.
Cytuj:
|
To tylko czub będzie nosił all blessy i aol..
N/C ;] |
Weźcie mi wytłumaczcie jedną rzecz bo nadal nie kumam jednej rzeczy. Po update mają wejść te blesy + aol za 100k .. Więc jak mam blesy przed update i aola to po update jak zdejmę aola to te blesy będą 100% chronić przed stratą eq czy nie ?
|
Mam pytanie co się stanie jak mam wszystkie blessy tj. 5 czy bede je musiał kupować od nowa?
|
odp
@up
blessy zostana jak je masz pytanie z innej beczki: w zwiazku z protestami jakis noobkow na temat blessow za aola cos sie zmienilo czy blessy jednak beda dawaly 100% pewnosc ze sie nic niestraci? |
@up
Jezeli dobrze rozumiem, to 5 blessow da ci 100% pewnosci ze nic nie spadnie. Aol zostanie chyba tylko na jakis czas, zeby Facce (moga kupic tylko 4 blessy wiec bez aol nie maja 100% pewnosci) nie narzekaly dopuki Cip czegos nie wymysli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |