Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Wybory Moderatorów! - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=209480)

X-Zero 28-03-2009 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2508033)
Wiesz takimi "kółkami wzajemnej adoracji" chyba nikt się zbytnio nie przejmuje na poważnie. A niech sobie robią co chcą byle oczywiście zgodnie z regulaminem itp itd.

Na blogach część wpisów wcale nie była spamem ( być może niektóre nie miały sensu, ale pisanie o tym kto jest jakim -filem w temacie M&A też nie ma sensu ), a pomimo tego większość osób należących do tego "kółka wzajemnej adoracji" została - jak dla mnie słusznie ( nie mówię o wszystkich, nie bijcie ) - zbanowana. Mi by się też tam w sumie jakiś warn należał, chociaż jedyne moje wpisy to durnawy komiks i trochę tekstów na inne tematy...

@down:
Na szczęście na żywo grupa ludzi spamująca w jednym temacie, i grupa ludzi spamujących na blogach, nie różni się aż tak, aby jednym dawać pojedyncze warny, a drugich wybić w przeciągu 15 minut ; D

Scobel 28-03-2009 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez X-Zero (Post 2508042)
Na blogach część wpisów wcale nie była spamem ( być może niektóre nie miały sensu, ale pisanie o tym kto jest jakim -filem w temacie M&A też nie ma sensu ), a pomimo tego większość osób należących do tego "kółka wzajemnej adoracji" została - jak dla mnie słusznie ( nie mówię o wszystkich, nie bijcie ) - zbanowana. Mi by się też tam w sumie jakiś warn należał, chociaż jedyne moje wpisy to durnawy komiks i trochę tekstów na inne tematy...

Wiesz i po to są fora ... tutaj w najgorszym razie dostaniesz bana ... na żywo już nie było by tak czasem miło ... :)

Nari 28-03-2009 21:42

Ogólnie to najlepszy w wyborach modków jest świt żywych trupów forum tibia.pl. Od razu wynurzają się coraz to lepsi użytkownicy z otchłani lat po to, by się kłócić i zabłysnąć.

Marcin24 28-03-2009 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bambuko
lubię czytać książki i koty.

Wy też umiecie czytać koty? Ja się muszę nauczyć.

Vasudanin 29-03-2009 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 2508313)

Na moim kocie jest napisana cala saga Wiedzmina, wiec o co Ci chodzi? :o

piternet 29-03-2009 11:54

Cytuj:

Ja mojego czytam tylko jak on śpi :( Inaczej nie da rady.

Disseny__ 29-03-2009 13:07

Cytuj:

Kot mojej kuzynki nie lubi jak się go czyta, wtedy drapie.

Argen 29-03-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2508640)
Zaczynalem od gry paladynem, wydawalo mi sie ze ta profesja jest polaczeniem najlepszych cech reszty profesji, lecz po 2 latach gry nim zauwazylem ze to wcale nie jest takie proste jak mogloby sie wydawac

hrhrhr, ogar ; p

Scobel 29-03-2009 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2508780)
hrhrhr, ogar ; p

Się zamotał chłopak ...

A tak zmieniając na chwile temat, Co się stało ze znakiem jakości Tibia.pl ??

http://tibia.pl/strona/znak-t

Jakoś tak to umarło bez sensu ...

Gonzo 29-03-2009 17:24

Panowie (i Panie?) - to są komentarze do wyborów moderatorów, a nie rozmowy o blogach/znaku jakości T.pl/kotach/czymkolwiek innym.

Pamiętajcie o tym.

Lysy_Pedal 29-03-2009 18:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CinkoL (Post 2507652)
@Up

Według mnie, w poprzednich wyborach, konkurencja byłą większa zarówno na modka jak i do supportu, podań było więcej i były "bardziej" poważne, bo niektóre z tych, które tu ludzie nabazgrali, to mój młodszy brat by napisał przez 5 minut lepsze, a jeszcze niektóre są dla mnie typowo dla beki, tylko te osoby, którym naprawdę zależy, napisały porządne podania.

Dobre podanie = ilosc wazeliny

Argen 29-03-2009 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lysy_Pedal (Post 2508966)
Dobre podanie = ilosc wazeliny

Zastanów się nad sensem tego równania, człowieku.

@Scobel

Ta, wiem : p

jerrry 30-03-2009 09:22

Składanie podań zamknięte. Powodzenia wszystkim :P

Snagoth 30-03-2009 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2508780)
hrhrhr, ogar ; p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2508826)
Się zamotał chłopak ...

ee... nie mialem zamiaru sie tu wypowiadac bo po co ale... cos zlego napisalem? :) taka jest prawda, paladynem gralem 2 lata poznajac Tibie podczas gdy kumple wbijali lvle, a pozniej jak czegos nie wiedzieli to 'fifi pomush!' ... i przez te 2 lata wbilem 53 lvl :] i nie rozumiem... ze nup jestem bo taki lvl w takim czasie? Jesli o to chodzi to... nie bede tlumaczyl, mysle ze osoby oceniajace podania zrozumieja odpowiednio to co napisalem ;) powiem tylko... so sad ;)

ps: czemu ludzie zawsze na wszystko tak płytko patrza... ehhh

Scobel 30-03-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snagoth (Post 2509528)
ee... nie mialem zamiaru sie tu wypowiadac bo po co ale... cos zlego napisalem? :) taka jest prawda, paladynem gralem 2 lata poznajac Tibie podczas gdy kumple wbijali lvle, a pozniej jak czegos nie wiedzieli to 'fifi pomush!' ... i przez te 2 lata wbilem 53 lvl :] i nie rozumiem... ze nup jestem bo taki lvl w takim czasie? Jesli o to chodzi to... nie bede tlumaczyl, mysle ze osoby oceniajace podania zrozumieja odpowiednio to co napisalem ;) powiem tylko... so sad ;)

ps: czemu ludzie zawsze na wszystko tak płytko patrza... ehhh

Nikt cię też nie obraża - jeśli o tym myślałeś ...
Wiesz jak na 20 lat troszkę "głupawo" to opisałeś (wedle mnie), myślę iż wynikło to z zamotania się w "zeznaniach" ... :)

Dziwnie się to czyta i tyle :P

Ps. Czy któryś z Moderatorów może podać przybliżony termin ogłoszenia wyników ?? Było by miło :) ...

neopostman 30-03-2009 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 2509533)
Ps. Czy któryś z Moderatorów może podać przybliżony termin ogłoszenia wyników ?? Było by miło :) ...

Modem nie jestem, ale przyjmując, że będziemy czekać na bosala + przyrównując czas oczekiwania do wyników zeszłorocznych wyborów daję 1-3 tygodni =P.

@tompior
3mamy za słowo :F

@edit2
Odczepcie sie od Snagosia!

Tompior 30-03-2009 13:01

Cytuj:

Ten, lub przyszly tydzien :P
@Edit: Oczywiscie, jest to przyblizona "data" :)

Snagoth 30-03-2009 13:12

Cytuj:

Nikt cię też nie obraża - jeśli o tym myślałeś ...
Wiesz jak na 20 lat troszkę "głupawo" to opisałeś (wedle mnie), myślę iż wynikło to z zamotania się w "zeznaniach" ... :)

Dziwnie się to czyta i tyle :P

lol.. wiek do niczego nie zobowiazuje... i nie motalem sie w zeznaniach.. pisalem po prostu prawde, chcialem opisac moja 'kariere' w Tibii i tyle... a jak to ktos oceni juz nie ode mnie zalezy... nie pisalem podania zeby wszystko bylo cud miod tylko pisalem podanie odpowiadajac na pytania zgodnie z prawda... jesli ta prawda zaszkodzi mi i przez nia nie zostane wybrany to trudno... swiat sie nie zawali ;) choc nadal mysle ze lepiej napisac prawde, niz wymyslac jakies bzdury czy sie wybielac... i tak to predzej czy pozniej wyjdzie ;)

jerrry 30-03-2009 14:07

Cytuj:

Lepiej żeby modków wybrali powoli niż żeby potem miały by być to osoby nieodpowiedzialne. Wg mnie to admini powinni jeszcze przepowadzić indywidualne rozmowy z kazdym

piternet 30-03-2009 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jerrry (Post 2509564)
Lepiej żeby modków wybrali powoli niż żeby potem miały by być to osoby nieodpowiedzialne. Wg mnie to admini powinni jeszcze przepowadzić indywidualne rozmowy z kazdym

Dokładnie, wszystko zależy od Bosala ;-)
@Tompior
Zaskoczyłeś mnie, w tym tygodniu!? OoO8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15.