![]() |
Napiszcie jeszcze, gdzie mieszka Zenek, którego kumpel Mietek sprzedaje :D
Co do galerianek to w Białymstoku są popularne podobno, a jeszcze się z nimi nie spotkałem :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu , nie wierzę w to... nie wierzę w to że czternastolatki dają dupy za jakiś zjebany telefon czy inny shit... jestem z rocznika 92 i kiedy ja miałem 13-14 lat dziewczyny były w miare na poziomie niektóre już zaczynały się stylować jakimś gównem ale nie wierzę w to że któraś gwinta popuszcza za jakąś rzecz materialną... Toć to gorsze od prostytucji , a gość wykorzystujący dziewczynę to większy s*****el od pedofeela... |
Welcome in the real world.
|
Cytuj:
Zresztą, nigdy nie chcieliście zostać prostytutkami? =D Przecież to łatwy zarobek, wystarczy podejmować odpowiednie środki ochronne, wymyślić sobie pseudonim i masz spore pieniądze praktycznie za nic. Z początku może jest kac moralny, ale po kilku razach znika <3 |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Ty masz na myśli takie, a w innych częściach Polski dostępne są tylko plastikowe butelki. @Edit Jeśli jesteś z Polisz mnie to ssaj ; [ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Takie życie, XXI wiek - kasa kasa kasa. Tak btw. to tak, popieram prawa prostytutek - powinien być to normalnie zarejestrowany i legalny zawód. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Exodus
Signet. Btw, ten kto ma wykształcenie i prace martwić sie nie musi.. To ludzie którzy nie mieli ambicji skończyć studiów gadaja, że pracy nie ma. |
Cytuj:
|
Prawda jest taka, że praca zawsze się znajdzie, tylko ludzie nie potrafią być konsekwentni wobec swoich postanowień i nie znają swojego miejsca na świecie. A narzekać to zawsze będą, bo zawsze jest na co. Czasami trzeba się po prostu dostosować, a nie wymagać.
|
Cytuj:
A najwięcej to do powiedzenia na ten temat mają pewnie ludzie, którzy nawet studiów jeszcze nie zaczęli, a o pracy nie ma co wspominać :) |
Cytuj:
Cytuj:
Jesli myslicie, ze wystarczy dyplom, by zarabiac pieniadze pozwalajace na utrzymanie rodziny to jestescie w bledzie. Zreszta w obecnych czasach dobrze platna prace szybciej znajdzie fachowiec np. mechanik czy lakiernik niz kolejny magister marketingu i zarzadzania. |
Cytuj:
Dyplom się przyda, będzie i łatwiej o pracę, i o lepsze wynagrodzenie będzie można się upomnieć. Uważam, że jak ktoś nie wie czego chce od życia to i dyplom nie pomoże, a specjaliści zawsze dadzą sobie radę. |
Bo prawda jest taka ze jak ktoś chce to sobie w życiu poradzi, a jak chce to znajdzie prace, a nie siedzi na garnuszki mamusi/państwa... Ludzie ja znam osoby po mojej szkole i po studiach którzy nie mogą(nie umieją) sobie znaleźć pracy. Wiec jakim cudem ja, kiedy jestem jeszcze w 2 technikum, dostaje oferty pracy z zagranicy gdzie gwarantują mi przelot, mieszkanie, jedzenie + 650 euro na rękę ? Jeżeli ktoś chce to znajdzie, bo pracy nie brakuje...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |