Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Filmowe (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=281)
-   -   Galerianki. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=212896)

Ksabi 08-05-2009 23:04

Napiszcie jeszcze, gdzie mieszka Zenek, którego kumpel Mietek sprzedaje :D

Co do galerianek to w Białymstoku są popularne podobno, a jeszcze się z nimi nie spotkałem :(

Lasooch 09-05-2009 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2539436)
100 złotych to prawie 21 butelek Komandosa w Żabce (średnia cena 4,80~)... Precz z chlebem, Tibią i WoWem... :<

Zazdroszczę Żabek. U nas w Żabkach 5,35 (i do tego jeszcze kaucja).

Pipcio 11-05-2009 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2539812)
Zazdroszczę Żabek. U nas w Żabkach 5,35 (i do tego jeszcze kaucja).

Kaucja za KOMANDOCHA ? Chyba ocipiałeś :D

Co do tematu , nie wierzę w to...
nie wierzę w to że czternastolatki dają dupy za jakiś zjebany telefon czy inny shit... jestem z rocznika 92 i kiedy ja miałem 13-14 lat dziewczyny były w miare na poziomie niektóre już zaczynały się stylować jakimś gównem ale nie wierzę w to że któraś gwinta popuszcza za jakąś rzecz materialną...
Toć to gorsze od prostytucji , a gość wykorzystujący dziewczynę to większy s*****el od pedofeela...

Gelt 11-05-2009 23:50

Welcome in the real world.

sphinx123 12-05-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2541681)
Co do tematu , nie wierzę w to...
nie wierzę w to że czternastolatki dają dupy za jakiś zjebany telefon czy inny shit... jestem z rocznika 92 i kiedy ja miałem 13-14 lat dziewczyny były w miare na poziomie niektóre już zaczynały się stylować jakimś gównem ale nie wierzę w to że któraś gwinta popuszcza za jakąś rzecz materialną...
Toć to gorsze od prostytucji , a gość wykorzystujący dziewczynę to większy s*****el od pedofeela...

Też jestem z rocznika 92' a w to wierzę ;] Co prawda osobiście spotkałem się raczej z przypadkami, jak kolesiówa z równoległej klasy zassała pewnemu dresowi, żeby skraść go koleżance =) "Patrz, idzie Lodowa Królowa!" <3
Zresztą, nigdy nie chcieliście zostać prostytutkami? =D
Przecież to łatwy zarobek, wystarczy podejmować odpowiednie środki ochronne, wymyślić sobie pseudonim i masz spore pieniądze praktycznie za nic. Z początku może jest kac moralny, ale po kilku razach znika <3

Lasooch 12-05-2009 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2541681)
Kaucja za KOMANDOCHA ? Chyba ocipiałeś :D

Chyba inne Komandosy na myśli mamy? Bo u mnie kaucja za butelki to główne źródło pieniędzy na nowe, pełne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sphinx123 (Post 2541886)

Nie, cenię sobie mój ciasny odbyt.

AnonimowyPowrot 12-05-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2541912)
Chyba inne Komandosy na myśli mamy? Bo u mnie kaucja za butelki to główne źródło pieniędzy na nowe, pełne.

http://bolkow.net/blog/komandos.jpg

Ty masz na myśli takie, a w innych częściach Polski dostępne są tylko plastikowe butelki.

@Edit

Jeśli jesteś z Polisz mnie to ssaj ; [

Serious Sam 12-05-2009 23:52

Cytuj:

Przecież to łatwy zarobek, wystarczy podejmować odpowiednie środki ochronne, wymyślić sobie pseudonim i masz spore pieniądze praktycznie za nic. Z początku może jest kac moralny, ale po kilku razach znika <3

Eh.. Szpinksie, Szpinksie. Widzę, że wiesz z własnego doświadczenia? : )

Exodus 13-05-2009 10:44

Cytuj:

Też jestem z rocznika 92' a w to wierzę ;] Co prawda osobiście spotkałem się raczej z przypadkami, jak kolesiówa z równoległej klasy zassała pewnemu dresowi, żeby skraść go koleżance =) "Patrz, idzie Lodowa Królowa!" <3

A pozniej uroda znika, a k***ą jest sie do konca zycia.

Gonzo 13-05-2009 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2542347)
A pozniej uroda znika, a k***ą jest sie do konca zycia.

... ale k***ą co ma więcej kasy niż większość ludzi legalnie pracujących.

Takie życie, XXI wiek - kasa kasa kasa.

Tak btw. to tak, popieram prawa prostytutek - powinien być to normalnie zarejestrowany i legalny zawód.

Shanhaevel 13-05-2009 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2542438)

Piniondze to nie fszystko.

zoliax 13-05-2009 16:33

Cytuj:

Tak btw. to tak, popieram prawa prostytutek - powinien być to normalnie zarejestrowany i legalny zawód.

Zawsze to są pieniądze z podatków... ale skoro i teraz można to robić po kątach to czy cokolwiek by się zmieniło?

Exodus 13-05-2009 18:54

Cytuj:

Takie życie, XXI wiek - kasa kasa kasa.

Nieprawda. Przeciez jak uroda zniknie to kasa pewnie tez, nie oszukujmy sie k***a raczej nie jest kobieta oszczedna i dobrze zarzadzajaca pieniedzmi, na starosc jej zostanie jedynie renta, bo nawet nie miala legalnej pracy. Oczywiscie sa wyjatki, ktore jedynie potwierdzaja regule.

Gelt 13-05-2009 22:11

@Exodus

Signet.

Btw, ten kto ma wykształcenie i prace martwić sie nie musi.. To ludzie którzy nie mieli ambicji skończyć studiów gadaja, że pracy nie ma.

Exodus 14-05-2009 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2542773)
@Exodus

Signet.

Btw, ten kto ma wykształcenie i prace martwić sie nie musi.. To ludzie którzy nie mieli ambicji skończyć studiów gadaja, że pracy nie ma.

/studia humanistyczne itp

Nari 14-05-2009 10:38

Prawda jest taka, że praca zawsze się znajdzie, tylko ludzie nie potrafią być konsekwentni wobec swoich postanowień i nie znają swojego miejsca na świecie. A narzekać to zawsze będą, bo zawsze jest na co. Czasami trzeba się po prostu dostosować, a nie wymagać.

Litawor 14-05-2009 11:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2542773)

Oj, mylisz się, jest masa ludzi po studiach bez pracy. Zresztą znaleźć pracę to jeszcze nie taki wielki sukces, bo głodowa pensja nie każdego jest w stanie uszczęśliwić.

A najwięcej to do powiedzenia na ten temat mają pewnie ludzie, którzy nawet studiów jeszcze nie zaczęli, a o pracy nie ma co wspominać :)

spider-bialystok 14-05-2009 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2542611)
Przeciez jak uroda zniknie to kasa pewnie tez, nie oszukujmy sie k***a raczej nie jest kobieta oszczedna i dobrze zarzadzajaca pieniedzmi, na starosc jej zostanie jedynie renta, bo nawet nie miala legalnej pracy.

Ile dziwek znasz, ze takie osady wydajesz?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor
A najwięcej to do powiedzenia na ten temat mają pewnie ludzie, którzy nawet studiów jeszcze nie zaczęli, a o pracy nie ma co wspominać

Dokladnie.
Jesli myslicie, ze wystarczy dyplom, by zarabiac pieniadze pozwalajace na utrzymanie rodziny to jestescie w bledzie.
Zreszta w obecnych czasach dobrze platna prace szybciej znajdzie fachowiec np. mechanik czy lakiernik niz kolejny magister marketingu i zarzadzania.

Rothes 14-05-2009 13:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2542926)
A najwięcej to do powiedzenia na ten temat mają pewnie ludzie, którzy nawet studiów jeszcze nie zaczęli, a o pracy nie ma co wspominać :)

A uwierzysz komuś, kto i bez studiów był w stanie w tym kraju zarobić w ciągu wakacji pieniądze na używane auto za 11 tysięcy złotych, pracując w swoim fachu?

Dyplom się przyda, będzie i łatwiej o pracę, i o lepsze wynagrodzenie będzie można się upomnieć. Uważam, że jak ktoś nie wie czego chce od życia to i dyplom nie pomoże, a specjaliści zawsze dadzą sobie radę.

kołbaś 14-05-2009 13:36

Bo prawda jest taka ze jak ktoś chce to sobie w życiu poradzi, a jak chce to znajdzie prace, a nie siedzi na garnuszki mamusi/państwa... Ludzie ja znam osoby po mojej szkole i po studiach którzy nie mogą(nie umieją) sobie znaleźć pracy. Wiec jakim cudem ja, kiedy jestem jeszcze w 2 technikum, dostaje oferty pracy z zagranicy gdzie gwarantują mi przelot, mieszkanie, jedzenie + 650 euro na rękę ? Jeżeli ktoś chce to znajdzie, bo pracy nie brakuje...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41.