![]() |
Cytuj:
|
Epic fail. To naprawdę już przegięcie. Poza tym, po co mi train golemy na 100 levelu? O.;/
Edit tzn, powiedzmy, że ma to jakiś klimat, manekiny mają sens, ale nie na 100 levelu, wtedy nikt już nie skilluje przecież... |
Cytuj:
|
ja nie wiem co wy chcecie od tego !? w dupach wam sie przewraca i tyle.. za dużo gracie na otsach i myślicie ze będzie tak samo... wejdzie taki 100 lvli bedzie skillowal.. wyskilluje i skille 200\200 -.-. zamknijcie dupy i nie nazekajcie RL do otsa jeszcze daleko
|
Cytuj:
|
@Goku
Pomysl 2x zanim cokolwiek napiszesz. |
to tylko dla palka , bo mu shield nie potrzebny , teraz bedzie pal power ; juz widze 100 palki z 110 dystami beda napiepszac frosty
ojj ja juz to widze , ps. jak chcecie to zobaczyc to musicie sie tak wpatrzyc w ti zdiecie i wtedy oczy same tworza obraz , tylko trzeba sie patrzec z 30 minut i nie przerywac. |
Cytuj:
|
<)LOL(>
It made my day. |
Na tym 100 levelu nie ma prawie żadnej różnicy, czy masz 100 dista czy 105. Poza tym, czy was wszystkich za przeproszenie pojebało? Czy sądzicie że jakikolwiek paladyn będzie przez kilka tygodni stał przed trainerem, wastujac speary/small stony żeby wbić kilka punktów dysta?
|
Nie no to juz jest przegiecie. Moze za niedlugo postac po wylogowaniu sama bedzie trenic?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
na tibi.com utworzono temat o tych golemach http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2655108
|
Cytuj:
a odnośnie Grimów i Hellspawnów ktoś coś może powiedzieć? a i zasadnicze pytanie odnośnie "rzucania syfu na zabite potwory" które często pojawiło się an forum, będzie się dało czy nie? |
Wy wszyscy macie tak samo najebane jak te całe cipsofty...
|
Pomysł z trainami popieram. Ogólnie trudność zdobywania skilli jest masakrycznie wysoka, dobrze, że czymś ją zrekompensują.
|
Ale to powinno być nagrodą w quescie dla max 30 levela,a nie dla 100+! Wtedy już po prostu skillowanie nie ma sensu...
|
Cytuj:
*chyba, że ktoś padal non stop od np 130 lvla i skille mu drastycznie spadły Swoją drogą - fajny chwyt - kaska im wpłynie z pacców. A ile by wpadło gdyby ten quest był od 30lvl! Laski, skóra, fura i komóra! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:53. |