![]() |
|
|
czlowieku wez sie obudz wiem ze sprawia ci radosc takie komentowanie bo ty jestes pojebem a mi spraiwa radosc czytanie twoich glupot czasami tzreba sie posmiac z kogos a jak nie wiesz o co chodzi to pytany sie nieodzywaj wiec ciaU Pzdr & Pocwicz :*
@up to chyba ty se lubisz nabijac postow bo nigdy nie maja sensu a za kazdym razem sie napinasz w nich wiec to ty mozesz isc do piaskownicy Ogarnij Się ahhaha |
@ 2 up
wyjdź nie wracaj :< |
Cytuj:
|
Przetłumacz mi proszę tego posta na język polski. Między mną, a Tobą jest ta różnica, że ja to robię dla beki, a Ty na serio. (napinki)
|
Cytuj:
w rzeczywistosci sens twoich wypowiedzi jest żaden |
jak bys umial czytac po polsku to bys to przeczytal hah co napisalem troche up
|
Cytuj:
Obiecuję, pytany się nie odezwę, będę milczał. @Szkapa czemu żaden ? Napisałem, że nienormalne są jego wakacje, SKOMENTOWAŁEM temat, potem zaczął się napinać (myśli, że jak pisze w taki sposób, to nie widać tego, że się napina) a, że jestem Master Napina to dociągnę go do max. tego stanu. @down do dyskusji evul |
....
No.... ,zaj....te ss ....,-.- Temat do dyskusji czy wstawiania zdjec?:evul:
|
@Dev~
a no żaden bo chore jest przypieprzanie sie do kogos ile gra @up popatrz na inne tematy o asterze xd |
@up
na pewno zdrowsze, niż na*******anie w to całe wakacje tak dla rozluźnienia atmosfery 10:17 Marken Bollon [142]: ci pwoeim 10:17 Marken Bollon [142]: ze specjalnie 10:17 Marken Bollon [142]: dla ciebie dobeje 10:17 Marken Bollon [142]: do 0 10:17 Marken Bollon [142]: i wstawie 10:17 Marken Bollon [142]: ss GZ ZIOMUŚ _ / @down Wstawiłem najśmieszniejszą część. Kończę flejma, bo jesteś aż tak głupi, że aż nie śmieszny, idź spędzać mniemany urlop na expie . |
@ up ale co dalej napisalem nie mogles stawic haha wiec przykro mi
|
Jego zycie i jego sprawa ile na*******a wiec gtfo >.<
|
Cytuj:
Pie*dol się. //Tak, musiałem, napinka 100% |
Cytuj:
|
A ten jak on mial sendurix pupix po kolegow teraz poszedl :D:P \o/ Pzdr
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tharion ja tez mam mozesz mi obskoczyc a i sendurix pupix ogulnie jestescie zenujacy teraz walniejcie napine na 100 % i bedziecie koksami hahaha trzymajcie sei pa :*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:52. |