![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
MJ byl krolem POPu, jednak POP to niezbyt ambitna muzyka |
Cytuj:
Do sprawy Roberta Leszczyńskiego i jego niekompetencji dodam tylko, że Jacko nigdy nie wstydził się swojej rasy, co mówił w wywiadach. (Nie pytajcie, nie chce mi się szukać - wszystko jest na tubie.) I jak tu traktować Leszczyńskiego poważnie? Ośmieszył się, a chciał tylko powiedzieć, że nie lubi Jacksona, zyskać sobie kilka wielbicielek. Żałosny typ. EDIT: @Tompior Cytując klasyka: Ej! Bez wyzwisk! :D |
Cytuj:
Jeżeli masz źle mówić o zmarłym, zamilcz na wieki. Cóż, szkoda człowieka. Podobało mi się kilka jego piosenek. |
R.I.P dla Michaeala nigdy nie zapomne twojej piosenki ''Beat It'' wielka strata. ;[
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Analogicznie Presley nadal jest królem rock'n'rolla. |
|
Na tym filmie wygląda na naprawdę w pełni sprawnego człowieka. Szczególnie, że to tylko próba, na której nie dawał z siebie stu procent tego, co potrafił. No, chyba, że kiedy kręcili ten film, też jechał na jakichś lekach...
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@co do śmierci MJ *****ca mnie łapie na widok tych wszystkich internetowych świeczuszek wystawianych przez dzieci które nie znały przed śmiercią żadnej piosenki Jacksona (które zresztą powstały gdy ich jeszcze nie było w planach) a teraz udają wielkich fanów i nagle zaczeli kupować płyty ;\\\\ czy naprawdę wielcy artyści muszą umrzeć, żeby ktoś ich docenił? |
Co prawda to prawda. Te świeczki są drażniące strasznie ... Jak już tak ktoś bardzo chce uczcić jego pamięć niech pójdzie na cmentarz i pod krzyżem zapali znicz, a nie[*], (*).
Zazwyczaj tak jest, że się ceni coś co się straciło, niestety ... Wiele osób zostało docenionych po śmierci. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:14. |