![]() |
Cytuj:
Czyli twój kolega kłamał, w późniejszym terminie mają dodać areny pvp na n-pvp, pojedynki i takie różne duperele... Czytaj ze zrozumieniem! Cytuj:
Cytuj:
Btw: Wypowiedź CM Mirade: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak wystartują nowe serwery open to od razu zaczynam powergame...
|
Cytuj:
Nie zgodze sie z toba jezeli w pojedynach nie bedzie mozna bic summonow sorcowie /druty beda mieli ogromna przewage jezeli ich petow nie bedzie mozna zabic w duelu ;p @down Ale on zapytal czy po latce bedzie mozna tak trenowac ;] Nastepnym razem precyzuj mysli |
Cytuj:
|
Bardzo mnie cieszy, że powstaną nowe serwery "optional pvp", bo jestem pewien że mnóstwo graczy będzie chciało zacząć tam grać.
|
To niech ktoś jaśnie powie czy będzie można skillować na monku, tak czy nie ?
|
Cytuj:
TAK BEDZIECIE MOGLI PRZEBIJAC MIECZEM BIEDNEGO KSIEDZA Z MERCEDESEM |
Zapewne będzie miał obstawę, wiernych radio słuchaczy.
|
Nowe serwery? Ja tylko słyszałem, że mają wszystkim zmienić nazwy :confused:
Co do zniesienia "friendly fire" to jest dla mnie głupie. Robisz pt ze swoją gildią i lecicie spamować ue na ob ;OO |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Może i jestem konserwą, ale po co takie rewelacje ;/ niech zostanie pvp non pvp i enfo takie jakie bylo. Przenoszenie postaci miedzy serwami rownie chujowy pomysl, byly legendy serwow a teraz beda legendy calej tibii xP Cipsofcie moim zdaniem zmierzasz w złą stronę :( Rozumiem ze trzeba isc do przodu ale ja nie szedłbym tędy, ciekawe czy z takim Cipowym postepem tibia bezie w 3d i z dzwiekiem ;[
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Grali w World of Warcraft czy co? ; o
Jak bedzie takie non-pvp jak PVE w WoW to zaczne chyba grac : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale sie pytam Po Chuj robia z dobrego trudnego swiata enforced HARDCORE PVP gdzie zadnego hardcoru juz nie bedzie poprzez wprowadzenie blogoslawienstw (idiotyzm) teraz ludzie beda mniej spadac z lvl... A na dodatek aole itd?? To co teraz wszystkich lub zadnych itemow za latanie i randomowanie po swiecie.... Prawdziwy hardcore.... Zmiany sa zle.... PS brak expa za zabijanie wyzszych lvlowo graczy a co to kurwa swiat dla graczy co sie trudza PvE tutaj sensem jest zabijanie graczy i korzysci z tego plynace.... |
Kiedy ta łatka zostanie wprowadzona?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |