![]() |
Słuchajcie, sciagnalem sobie filmik jakieś tam Przygody Farmera, czy cos takiegoi zaraz po sciagnieciu przeczytalem czyjś post, mówiący o rzekomych wirusach w tych filmach. Od razu wywaliłem te pliki i dalem skana dysku C: z mks.com. Znalazłem plik opanowany przez wirusa Adware.Gator<jakiś numer> w dizwnym folderze. nie dalo sie tego wywalic :]. Następnego dnia jednak skasowalem folder i zrobiłem skana. Ten sam wirus opanował inny plik ^^. Mam pytanie:czy jest to keylogger? Nic sie nie da z nim zrobic ;/ Acha, i jeshcze jedno: skoro keyloggery przesyoaja na jakiegos maila dwa pierwsze pakiety (pass i acc.number) to czy jest to jednorazowe czy ciągłe?? Bo jakby jednorazowe to moznaby wpisać fałszywe passy a potem normalne i byłoby gites :P Plx help me bo nie wiem czy mam sie bać :D
|
Nie, nie jest to keylogger(w 90%). Gator to program dołączany najczęściej do programów p2p(wymiany plików). Więcej info o Gato'rze tutaj: http://www3.ca.com/securityadvisor/p...x?id=453088629
|
Cytuj:
:D |
Ja też jakoś nei wierze w keylogery w .rec a ci co piszą, że to jest keyloger przy jakimś filmiku to pewnie są zazdrośni, a niektórzy lduzie co mówią, że ostali schackowani po ściagnięciu danego filmiku to pewnie sami wchodzili na jakieś strony z darmowym pacc lub jakimiś loteriami gdzie dawali swoje passy.
|
Dzieki za pomoc :P Uff przestalem sie na razie bac o moje konto ^^ A co do Ice Paladyna to wolałem nie ryzykować i nie zostawiac tych filmików na kompie. A propos moze Modki podzieliłyby dzial Filmy na .Rec i te inne? ^^ Mniej ludzi by sie przyczepiało :)
|
a ja mam pytanie bo jak wchodze w ten mks_vir to mi tam pokazuje ostrzeezenie czy ufasz itd. to daje tak i pozniej pokazuje sie czerwony krzyzyk w lewym gornym rogu i ze obrazka nie ma :x: :x: :x:
|
Kocham grać w tibie i poznawać wyjątkowych ludzi z dużymi levelami sama ma chłopaka który ma dość wysoki level gram na ruberze i mój chłopak też
nasze nicki to:Laduwus ja ,a mojego chłopaka to Warrior luki no to piszcie na mojego e-maila :[email protected] :baby: X( :confused: |
najlepiej sciagnac antyvira ktory wykrywa szkodliwy kod, lub jakiegos fire walla.. a norton za chiny nie wykryje zmodyfikowanego blastera, norton korzysta ze swojej bazy dancyh wirusów gdzie nie ma tego w .rec , no chyba ze ktos zglosi i zupdatuje swojego nortona
--------------------- jezeli ktos cos podobnego napisal to sry, ale nie mam czasu czytac tych wszystkich spamow 13-latkow |
:/
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.programosy.pl/index.php?s=prog&id=944 - stad można zassac. Jak nie wiesz, co usunąć a co zastawić zapytaj na forum(http://forum.programosy.pl/). |
Re: 5zparag
Looknij pare postów wyżej, co ? Re: system0 Cytuj:
Jeśli chcecie miec 99% pewności, że wasze konto i komputer są bezpieczne polecam zestaw: spybot + adaware + antyvirus(norton[kombajn], mks) + firewall (kerio, zone alarm, norton internet security). pozdro |
Cytuj:
|
To jest Prawda....
X( Sciongnełem jeden z filmików z www.tibia.pl i nie załwazyłem ze on jest zapakowany gdy prubowałem go rozpakowac odrazu zaczoł sie drzec anty wir to odrazu zeskanowałem adaweram i jest Key Kur....Mac X( X( X(
|
Bo nie ściąga się filmików w ****** -.- To tylko twoja głupota.
|
Zawsze jak jest doklejony key do reca to otwierajac reca notatnikiem mamy na koncu mail haksura :>
przyklad, ostatnio spamowany rec na eternii: zmaurycy kamila [email protected] 1200 Sytem32 c:\windows\sys***** ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@ ^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@^@ |
Są dwa pliki z annihilatorem z Secury. Twój, Pebe i ten zmodyfikowany przez hakera. Każdy kto ściągnął twój obejrzał go bez problemów. Każdy kto ściągnąłfilm od hajera został shakowany (prawdopodobnie).
|
a to pech ...
|
no no
to prawda!! osobiscie sie o tym przekonalem tibia-cam to bylo moje hoby mialem pleno filmow niedawno scignelem bardzo ciekway film ktory mnie zhakowal ;]
|
lusziska wg mnie wszystko jest mozliwe... wiec trzeba sie zabespieczac na tibia.pl jest za***isty poradznik który polecam wszystkim i daje linka: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42730 i qrna the end :P
|
pieprzycie takie smuty ze mi sie plakac chce,
w rec na ma keylogerow bo to nie exe, zeby uruchmic keylogera trzeba na niego kliknac 2 razy a na rec nie klikasz tylko wybierasz z listy. nie potraficie tego zrozumiec?;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:32. |