![]() |
co do reedsow mysle ze to nie jest piwo , ale reeds bananowy dodany do kangura (nie jako alko tylko jako polepszac smaku) idealnie polepsza smak ze kangur jest wysmienity.
|
Co wy macie z tym Lechem? To piwo sie zeszmacilo jakies 2 lata temu.
Wracajac do tematu to jak dla mnie Piast Wroclawski / Piast mocny lub Spiż jak juz jestem w okolicy ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Szlama 12:17:40 do kangura dawali:D Moon 12:17:46 no wlasnie 12:17:51 ale to bananowy byl? Szlama 12:18:00 tak Moon 12:20:58 my pili o smaku cytrusowym chyba Szlama 12:21:03 nei wiem 12:21:24 moze ta 12:21:27 sun 12:21:29 tego walil Moon 12:21:36 sun? Szlama 12:21:50 no bo to taka zola puszka była co to my walili Moon 12:21:54 aha Wiec sorka , pomylka. A az do dzis bylem przekonany ze to był bananowy ;D przynaimniej nam tal smak kangura zmienil. |
A kojarzy ktoś piwo Cooler? :> Pamiętam jak pierwszy raz sięgnęliśmy z kumplami po bro to wybralismy właśnie Coolera - w dodatku o smaku kokosowym, gdzie po wypiciu miało się smak w ustach jakiś ciastek kokosowych :>
Produkują to jeszcze? |
u mnie w Carrefourze non stop sa, takie podobne do Redd'sa
|
Cytuj:
|
Stały na tej górnej półce, żeby dzieci nie dosięgały.
|
to mi teraz dogryzles ryba, nie ma co, kup sobie w nagrode czerwonego lecha :cup:
|
Nie lubię czerwonego ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Właśnie cooler chyba :P |
Jak się zvało to pivo, co kiedyś reklamovał Cezary Pazura?
|
Cytuj:
Swoja droga - pierwsze piwo jakie pilem w zyciu :D (wlasnie wtedy, kiedy je wprowadzili do sprzedazy i reklamowal je Pazura) @down: Jakis tam alkohol mialo. |
Ale to to było bezalkoholowe? To też było moje pierwsze piwo. Pamiętam, jak się napiłem, to potem wkręcałem sobie, że jestem pijany : P
|
Moje pierwsze to Kaper:D Mocno na mnie podziałało:p
|
Czy tylko ja nie pamiętam, jakie było moje pierwsze piwo?
Pamiętam, że w dziecięcych latach zawsze podpijałem od wujka. W związku z tym, że była to wieś, sugeruję, że było to specjal. |
ja swego pierwszego nie pamiętam , bo jak bylem mały (4-6 lat) to chodziłem z ojcem do baru i od każdego piwa dawał mi parę łyczków ściągnąć.
A pierwsze wypite samemu bylo w Belgii , moja mama sprzatala w magazynie a ja do niej przyszedlem i wyszedlem z pelnym plecakiem , kieszeniami itp itd. ;D piwa/kalkulatory/baterie. Bateri mialem tyle (takie do MP3) ze jeszcze je mam ;D a pierwsze z kolegami to bylo biedronkowe piwo keninger ;D 1,20 wtedy kosztowalo. Kupilismy po pare i gralismy se w pokera ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |