![]() |
Cytuj:
@down: no właśnie nie : / |
Cytuj:
Cytuj:
|
Miazga temat materiału na ustnym rozszerzonym z anglika - kultura i tożsamość narodowa
Zastanówcie się 2 razy zanim weźmiecie pierwszą kopertę z brzegu ;) |
Juz macie ustna? ja mam chyba ustny podst ang 19 maja, ustny pol 23 i rozsz ang 28 maja,w ostatni dzien matur -.-
|
Cytuj:
|
Albo bral dla prestizu, albo dlatego, ze mu sie gdzies to liczy (a sa takie kierunki).
|
Jak się bierze rozszerzony angielski, to trzeba robić i pisemny i rozszerzony. Tak nam mówiła dyrektorka w lutym (pół klasy musiało na ostatnią chwilę wypełniać deklarację ostateczną, bo trzeba było zmienić ustny z podst na rozszerzony).
|
Rozszerzony 4fun wzięłem, i tak mam swoje 2 certyfikaty, które dadzą mi trochę punktów przy rekrutacji + duże prawdopodobieństwo dostania się na erasmusa.
Z ustnych to jeszcze polak za 2 dni (dobrze że chociaż 1/3 umiem) i banalnie prosta podstawowa z anglika za 3 dni. W sumie lepiej teraz niż czekać do końca maja :) edit: 75% z polskiego w najgorszej komisji (babka, która należy do fanklubu lalki), yay! :D |
Cytuj:
Cytuj:
@up Cytuj:
|
Hmm w czw polski ustny. Jedyne co mam to cytaty, plan ramowy i materialy pomocnicze... mam nadzieje, ze bede w stanie gadac przez 15 min :|
|
Cytuj:
|
Ja koło 20stego, też jeszcze nie zacząłem. Po ang ustnym (w środę) mam w planach : d
|
Cytuj:
@up: Też masz jutro ang? :P |
Tia, ciekawe ile wyciągnę z fristajla zupełnie się nie przygotowując ; d
Btw ja mam właśnie z literatury i nie uważam żebym miał jakoś trudno. Temat: Odwieczne wędrowanie człowieka w poszukiwaniu sensu życia. Przedstaw problem, odwołując się do wybranych bohaterów literackich. No i muszę przeczytać Małego Księcia, Kordiana i Odyseje i nie uważam żeby był to jakiś problem : P |
Cytuj:
"Analizując wybrane przykłady, scharakteryzuj słownictwo internautów i SMS-owców." FTW \o/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Uff, dziś po ustnym polskim ! :D Przyznam z ręką na sercu że po matmie to egzamin jakiego bałem się najbardziej...
Lekko się zdziwiłem wynikiem. Dostało mi się 100%, chyba jako jedynemu w klasie ;D Ale żebyście mnie widzieli przy ogłaszaniu wyników (albo raczej słyszeli) haha :D To teraz tylko język angielski (podstawowy) w poniedziałek i koniec ! Nie boje się w w ogóle, mam nadzieje że się to na mnie nie zemści :) Ps. Wierzcie albo nie ale całą gotową prace miałem dopiero od niedzieli (hail moje kochane lenistwo <3). Z czego uczyłem się jej z 3h, a i tak wszystko powiedziałem swoimi słowami :D. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:16. |