![]() |
Cytuj:
|
ok... juz uptade, ale jak myslicie kiedy nadejdzie nowy tibia sprite?
Przydalo by misie zedytowac postacie z facc na pacc... Jak myslicie kiedy go bedzie mozna sciagnac? |
W tym tygodniu go powinienmz robic ;P
|
Ślimaczek jesteś poprostu spox :D .Fajne grafy itp... :D
|
Ok, Już są tibia.spr do wersji 7.5 :) Możecie ściągać ( i używać :P). Do tego dodałem pare rzeczy:
- Wygląd jednej książki - Skullstaff - Demon shield - Leather boots |
Zrob jak naszybciej, bo twoj spr jest elegancki.
Troche sie spoznilem :D Dodaj jeszcze ze trzeba zmniec nazwe pliku na tibia.spr |
A co zrobić aby był sam wygląd otoczenia/okna bez eq (itemków)?? Życia, ramka no i... bez eq... ;) :confused:
|
@up
Nie da sie, jak juz mozna nacisnac nat aki przycisk, wtedy ten pasek z eq sie znacznie zmniejszy. |
:(
Cytuj:
czemu mi to jakos nie dziala ;( wziolem sciagnolem potem rozpakowalem i skopiowalem do katalogu z tibią i co i gów** X( prosze pomózcie ;( |
Oki
Kurcze niedziala mi outhit pacca czemu odpowiedz mi chce outhita ;(
|
Niektóre rzeczy są fajne, niektóre niestety okropne, dlatego nie będę raczej tego używał :) Ale gratz za zebranie grafik :)
|
ale..
ale skad masz te stroje co trzeba zrobic bo jak wchodze w set outfit to kurde niemam tych oufoow plzzka help :]
|
Fajne,Fajne ale, te leather booty mi sie nie podobaja :P I mam prosbe czy moglbys zrobic spr. z samymi ouftitami pacc ??o_O
|
mam prośbe zrób plik spr z outfiu samymi pacc bo te twoje graficzki są ładne ale nie wszystkie i jakoś nie mogę się do nich przyzwyczajic ;/
|
Ślimaczek zrób *.spr zeby byly tylko pozamieniane facc>>>pacc
Plx i tak chyba bedzie dobrze dla wszystkich bo jakos nie moge sie do tych nowych przyzwyczaic ;) plx o linka :D |
popieram przedmówce juz mam takie grafiki robione przez kogo innego ale tam są
jakieś czerwone kropki i inne bugi plx zrób to |
No dobra, zrobiłem to co chcieliscie (bez podmienionych grafik a ytlko zmienione outfity z facc na pacc), jest to pod tym linkiem: (link do tematu)
http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=519301 |
Lycos skasował mi konto za to że umieszczałem tam pliki zamiast strony :/ Więc musiałem stworzyć nowe konto i od nowa wszystko umieszczać, ale już wszystko jest naprawione :) Przy okazji dodałem pare nowych rzeczy:
- Studded armor,legs,helmet,shield - Crossbow - Horned helmet - Knight legs (oceniajcie czy są lepsze od wcześniejszych) @do modków Wiem że to jest double post, ale chciałem odswieżyć ten temat, bo nikt nie pisze grr I jak sciagniecie to wyrazcie opinie albo zglaszajcie bugi.. |
tych obrazków nie widzę.
|
zajefajne:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |